gkasta Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Συνήθως ψαχνεις γι αυτά που δεν εχεις στην δική σου προσωπικότητα. Κι επειδή δύσκολα εμπλουτιζουμε το χαρακτήρα μας ή κάνουμε υπερβάσεις, συνήθως πάμε για τα ίδια. Κι ας φωναζουμε μετα οτι επιτέλους θέλω κάτι διαφορετικο! Τα ίδια, ντυμένα με νεο περιτύλιγμα...για όσο κρατήσει το περιτύλιγμα! 1
AntiCambeR Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Πνευματικα: 1)Ειλικρινεια 2)Κατανοηση 3)Σεβασμος 4) Να μην ειναι ψωνιο και να ξερει γενικα να συμπεριφερεται 4)Να μην γκρινιαζει για ασημαντους λογους η χωρις λογο. Εμφανιση: 1)Σχετικα ωραιο σωμα και προσωπο 2)Να εχει θυληκοτητα(ελκυστικη) Για αγαπη που γραφετε καποιοι/ες δημιουργειται με το περασμα του χρονου,ειναι μεγαλη κουβεντα,πολλοι το λενε αλλα δεν ισχυει.Υπαρχει ομως το παθος και ο ερωτας τα οποια καποιες φορες "σβηνουν" με το περασμα του χρονου και τοτε μενει μονο η πραγματικη αγαπη.Οταν εχεις ζησει με τον αλλον πολλες καταστασεις.Δυσκολιες,χαρες,λυπες κλπ. 1
panos2171 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Κάτι πολύ βασικό που δεν ξέρω αν αναφέρθηκε πριν, να μην είναι κακομαθημένη... 5
Anorymous Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Κάτι πολύ βασικό που δεν ξέρω αν αναφέρθηκε πριν, να μην είναι κακομαθημένη... Ναι αυτο ειναι πολυ σπαστικο η κοπελα του αδερφου ειναι ετσι και μονο μπουνιες δεν παιζουμε
Peleus17 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Τώρα που το ανελυσα λίγο αυτές τις μέρες, θέλω να δώσω και εγώ μια απάντηση. Θέλω μια γυναίκα η οποία αυτά που λέει, να τα εννοεί πραγματικά. Δεν θέλω κωλους βυζια πίτσες και μπύρα, θέλω ένα πλάσμα που πραγματικά να αξίζει. Να την βλέπω και να χανομαι, όταν θα ακούω την φωνή της, οι χτυποι της καρδιάς μου να αυξάνονται, όταν θα μου λέει "Σ'αγαπαω" να την πιστεύω, πραγματικά να την πιστεύω, και να ξέρω πως νοιάζεται για μένα όπως και εγώ για αυτήν. Πολύ με ρωτάνε γιατί δεν έχω κοπέλα, και εγώ λέω από μέσα μου "Γιατί δεν υπάρχουν κοπέλες". Σήμερα όλοι κυνηγάνε μια γρήγορη λύση για πηδημα, και όταν βγαίνεις έξω βλέπεις στις "κοπέλες" ότι έχει χαθεί πλέον η θηλυκότητα και η σεμνοτητα. Έχω βαρεθεί να βλέπω ξεκολα με κολλαν να το παίζουν κάποιες ενώ ταυτόχρονα είναι μόνο για ένα γρήγορο. Πλέον όλες την έχουν δει κάποιες και όταν απλά ρωτάς ένα απλό "Γειά σου, τι κάνεις, ? " αμέσως σκέφτονται πως θέλουν να την πηδηξουν, και σου χωνουν άκυρο, ενώ παράλληλα σκέφτονται "Γιατί δεν υπάρχει ένα σωστό παιδί για μένα?"..... Μωρή κ@ριολ@, άφησες το παιδί να μιλήσει μαζί σου? Που ξέρεις τι χαρακτήρας είναι? Που ξέρεις πως θα πήγαινε η κουβέντα? Γιατί χώνεις άκυρο στις δύο πρώτες λέξεις? Πραγματικά, η κατάσταση με την σημερινή νεολαία είναι τραγική, είμαι 19 ετών και έχω συχαθει τους συνομιληκους μου. Μπορεί να έχω εγώ το πρόβλημα, δεν ξέρω. Αλλά πλέον δεν υπάρχει αίσθημα, όλοι κυνηγάνε τα γρήγορα και εύκολα. Πολλοί θα μου πείτε είσαι απλά αποτυχία, και δεν μπορείς να σταυρωσεις γκομενα, και ναι, συμφωνώ πως δεν μπορώ, γιατί δεν θέλω, γιατί δεν το κυνηγάω επειδή ξέρω ότι δεν αξίζει να χάσω τον χρόνο μου με ανωριμα μαλακισμενα παιδιά που δεν έχουν ιδέα ποιοι είναι και τι θέλουν. Δεν θέλω άλλο να με στεναχωρουν φτηνά άτομα επειδή έχουν κόμπλεξ. Δεν θέλω να έχω άτομα στον περιγυρο μου που να σκέφτονται το τι θα πουν οι άλλοι και να πρατουν αναλόγως. Έχω συχαθει τον χαρακτήρα σου, έχω συχαθει τα πάντα σου. Θα έκανα τα πάντα τα για σένα, θα έδινα την ζωή μου για σένα αλλά εσύ το μόνο που σκεφτοσουν είναι ο εαυτό σου και το τι λένε οι άλλοι. Δεν ήθελες να με καταλάβεις, να με νιώσεις. Πάντα ήμουν ο τελευταίος για σένα. Δεν πειράζει όμως, θέλω απλά να δεις που είμαι εγώ τώρα, και που είσαι εσύ. Είσαι απλά ένα τίποτα που το πέρασα για τα πάντα. Κρίμα για τον χρόνο και την υγεία που έχασα. 10
Iris_89 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Τώρα που το ανελυσα λίγο αυτές τις μέρες, θέλω να δώσω και εγώ μια απάντηση. Θέλω μια γυναίκα η οποία αυτά που λέει, να τα εννοεί πραγματικά. Δεν θέλω κωλους βυζια πίτσες και μπύρα, θέλω ένα πλάσμα που πραγματικά να αξίζει. Να την βλέπω και να χανομαι, όταν θα ακούω την φωνή της, οι χτυποι της καρδιάς μου να αυξάνονται, όταν θα μου λέει "Σ'αγαπαω" να την πιστεύω, πραγματικά να την πιστεύω, και να ξέρω πως νοιάζεται για μένα όπως και εγώ για αυτήν. Πολύ με ρωτάνε γιατί δεν έχω κοπέλα, και εγώ λέω από μέσα μου "Γιατί δεν υπάρχουν κοπέλες". Σήμερα όλοι κυνηγάνε μια γρήγορη λύση για πηδημα, και όταν βγαίνεις έξω βλέπεις στις "κοπέλες" ότι έχει χαθεί πλέον η θηλυκότητα και η σεμνοτητα. Έχω βαρεθεί να βλέπω ξεκολα με κολλαν να το παίζουν κάποιες ενώ ταυτόχρονα είναι μόνο για ένα γρήγορο. Πλέον όλες την έχουν δει κάποιες και όταν απλά ρωτάς ένα απλό "Γειά σου, τι κάνεις, ? " αμέσως σκέφτονται πως θέλουν να την πηδηξουν, και σου χωνουν άκυρο, ενώ παράλληλα σκέφτονται "Γιατί δεν υπάρχει ένα σωστό παιδί για μένα?"..... Μωρή κ@ριολ@, άφησες το παιδί να μιλήσει μαζί σου? Που ξέρεις τι χαρακτήρας είναι? Που ξέρεις πως θα πήγαινε η κουβέντα? Γιατί χώνεις άκυρο στις δύο πρώτες λέξεις? Πραγματικά, η κατάσταση με την σημερινή νεολαία είναι τραγική, είμαι 19 ετών και έχω συχαθει τους συνομιληκους μου. Μπορεί να έχω εγώ το πρόβλημα, δεν ξέρω. Αλλά πλέον δεν υπάρχει αίσθημα, όλοι κυνηγάνε τα γρήγορα και εύκολα. Πολλοί θα μου πείτε είσαι απλά αποτυχία, και δεν μπορείς να σταυρωσεις γκομενα, και ναι, συμφωνώ πως δεν μπορώ, γιατί δεν θέλω, γιατί δεν το κυνηγάω επειδή ξέρω ότι δεν αξίζει να χάσω τον χρόνο μου με ανωριμα μαλακισμενα παιδιά που δεν έχουν ιδέα ποιοι είναι και τι θέλουν. Δεν θέλω άλλο να με στεναχωρουν φτηνά άτομα επειδή έχουν κόμπλεξ. Δεν θέλω να έχω άτομα στον περιγυρο μου που να σκέφτονται το τι θα πουν οι άλλοι και να πρατουν αναλόγως. Έχω συχαθει τον χαρακτήρα σου, έχω συχαθει τα πάντα σου. Θα έκανα τα πάντα τα για σένα, θα έδινα την ζωή μου για σένα αλλά εσύ το μόνο που σκεφτοσουν είναι ο εαυτό σου και το τι λένε οι άλλοι. Δεν ήθελες να με καταλάβεις, να με νιώσεις. Πάντα ήμουν ο τελευταίος για σένα. Δεν πειράζει όμως, θέλω απλά να δεις που είμαι εγώ τώρα, και που είσαι εσύ. Είσαι απλά ένα τίποτα που το πέρασα για τα πάντα. Κρίμα για τον χρόνο και την υγεία που έχασα. 3
Basilhs23___ Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Τώρα που το ανελυσα λίγο αυτές τις μέρες, θέλω να δώσω και εγώ μια απάντηση. Θέλω μια γυναίκα η οποία αυτά που λέει, να τα εννοεί πραγματικά. Δεν θέλω κωλους βυζια πίτσες και μπύρα, θέλω ένα πλάσμα που πραγματικά να αξίζει. Να την βλέπω και να χανομαι, όταν θα ακούω την φωνή της, οι χτυποι της καρδιάς μου να αυξάνονται, όταν θα μου λέει "Σ'αγαπαω" να την πιστεύω, πραγματικά να την πιστεύω, και να ξέρω πως νοιάζεται για μένα όπως και εγώ για αυτήν. Πολύ με ρωτάνε γιατί δεν έχω κοπέλα, και εγώ λέω από μέσα μου "Γιατί δεν υπάρχουν κοπέλες". Σήμερα όλοι κυνηγάνε μια γρήγορη λύση για πηδημα, και όταν βγαίνεις έξω βλέπεις στις "κοπέλες" ότι έχει χαθεί πλέον η θηλυκότητα και η σεμνοτητα. Έχω βαρεθεί να βλέπω ξεκολα με κολλαν να το παίζουν κάποιες ενώ ταυτόχρονα είναι μόνο για ένα γρήγορο. Πλέον όλες την έχουν δει κάποιες και όταν απλά ρωτάς ένα απλό "Γειά σου, τι κάνεις, ? " αμέσως σκέφτονται πως θέλουν να την πηδηξουν, και σου χωνουν άκυρο, ενώ παράλληλα σκέφτονται "Γιατί δεν υπάρχει ένα σωστό παιδί για μένα?"..... Μωρή κ@ριολ@, άφησες το παιδί να μιλήσει μαζί σου? Που ξέρεις τι χαρακτήρας είναι? Που ξέρεις πως θα πήγαινε η κουβέντα? Γιατί χώνεις άκυρο στις δύο πρώτες λέξεις? Πραγματικά, η κατάσταση με την σημερινή νεολαία είναι τραγική, είμαι 19 ετών και έχω συχαθει τους συνομιληκους μου. Μπορεί να έχω εγώ το πρόβλημα, δεν ξέρω. Αλλά πλέον δεν υπάρχει αίσθημα, όλοι κυνηγάνε τα γρήγορα και εύκολα. Πολλοί θα μου πείτε είσαι απλά αποτυχία, και δεν μπορείς να σταυρωσεις γκομενα, και ναι, συμφωνώ πως δεν μπορώ, γιατί δεν θέλω, γιατί δεν το κυνηγάω επειδή ξέρω ότι δεν αξίζει να χάσω τον χρόνο μου με ανωριμα μαλακισμενα παιδιά που δεν έχουν ιδέα ποιοι είναι και τι θέλουν. Δεν θέλω άλλο να με στεναχωρουν φτηνά άτομα επειδή έχουν κόμπλεξ. Δεν θέλω να έχω άτομα στον περιγυρο μου που να σκέφτονται το τι θα πουν οι άλλοι και να πρατουν αναλόγως. Έχω συχαθει τον χαρακτήρα σου, έχω συχαθει τα πάντα σου. Θα έκανα τα πάντα τα για σένα, θα έδινα την ζωή μου για σένα αλλά εσύ το μόνο που σκεφτοσουν είναι ο εαυτό σου και το τι λένε οι άλλοι. Δεν ήθελες να με καταλάβεις, να με νιώσεις. Πάντα ήμουν ο τελευταίος για σένα. Δεν πειράζει όμως, θέλω απλά να δεις που είμαι εγώ τώρα, και που είσαι εσύ. Είσαι απλά ένα τίποτα που το πέρασα για τα πάντα. Κρίμα για τον χρόνο και την υγεία που έχασα. Και πριν 10 χρόνια έτσι ήμασταν πάνω κάτω. Πιστεύω το μυστικό για να βρεις κάτι καλό είναι να κάνεις υπομονή και να είσαι κοινωνικός δηλαδή να έχεις μεγάλο κύκλο γνωστών και φίλων και φυσικά να το θέλεις όχι να το κάνεις από υποχρέωση, στην ηλικία σου πάντως δύσκολα να βρεις κάτι, το καλό πράγμα αργεί να γίνει. 2
Peleus17 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Και πριν 10 χρόνια έτσι ήμασταν πάνω κάτω. Πιστεύω το μυστικό για να βρεις κάτι καλό είναι να κάνεις υπομονή και να είσαι κοινωνικός δηλαδή να έχεις μεγάλο κύκλο γνωστών και φίλων και φυσικά να το θέλεις όχι να το κάνεις από υποχρέωση, στην ηλικία σου πάντως δύσκολα να βρεις κάτι, το καλό πράγμα αργεί να γίνει.Αυτό λέω και εγώ, κάποια στιγμή θα την βρω. 1
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 εσείς που δεν θέλετε κώλους-βυζιά αλλά ψυχές μυαλά κ.α είχατε σοβαρές σχέσεις την ζωή σας? 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 εσείς που δεν θέλετε κώλους-βυζιά αλλά ψυχές μυαλά κ.α είχατε σοβαρές σχέσεις την ζωή σας? Συνηθως αυτοι που τα ζητανε αυτα ειναι αυτοι που ειχαν σοβαρες σχεσεις και πλεον ξερουν οτι ο κωλος και το βυζι δεν διατηρει μια σχεση. Και πιο απλα βυζι και κωλος φτιαχνεται 1
Fotis13 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Eγω παλι ειμαι πολυ απλος ανθρωπος δεν ζηταω πολλα . Θελω να εχει καλο σωμα/κωλο ,να ξερει να ντυνεται κτλπ να ειναι κοκετα με λιγα λογια, να φοραει απαραιτητα ψηλοτακουνα και να μην λεω εγω μια κουβεντα και αυτη 10 γιατι θα εχουμε προβλημα... Τα υπολοιπα για χαρακτηρα ,μυαλο κτλπ τα αφηνω σε σας Για να μην ειμαι και off topic αυτα ευτυχως τα βρισκω ,βασικα οτι θελει βρισκει κανεις αρκει να κοιταει στo league tou . Επεξ/σία 4 Μαΐου 2015 από Fotis13
Liverpool89 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Καλα μερικοι ομως κοροιδευουν τον εαυτο τους. Βλεπουν μια γυναικα σε ενα μπαρ με το φορεμα της το μινι, να χορευει προκλητικα, τους αρεσει λενε με την παρεα του πω την γκ@υλα που ναι αυτη ρε. Αν γινει και βγεις μαζιβτης παει παρακατω και ενα βραδυ βγει με μινι και αρχιζει να χορευει μετα μιας πιανουν τα νευρα... Αυτους τους θεωρω απλα παπαρες, ετσι τηβγνωρισες ετσι ηταν, μονη της αν την κοβει θα αλλαξει. Την γυναικα για να πω και γω την αποψη μου την θελω διπλα μου να λαμπει, να ναι ομορφη, να φοραει οτι την κολακευει μαζι με μενα και οχι μην βαλεις αυτο το αλλο μετα θα το βαλει μονη της, απλα να σεβεται αυτον που χει διπλα της.. Οπως να βαλειτα τακουνια της, τις φουστες της ολα...αν εχεις τα αρχιδια θα την κρατησεις... 2
sargio01 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Συμφωνώ μαζί σου Liverpool γιατί εκτός των άλλων, καραγουστάρω να τυχαίνει να περπατάει μπροστά απο 'μένα η κοπέλα μου και να παρασύρομαι κοιτώντας την και να σκέφτομαι "τί γκομενάρα!". εξάλλου γι αυτό και οι καλοί τρόποι υπαγορεύουν ότι "οι γυναίκες προηγούνται", για να χαζέψουμε τον κώλο τους 1
kirileman Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Για να μην ειμαι και off topic αυτα ευτυχως τα βρισκω ,βασικα οτι θελει βρισκει κανεις αρκει να κοιταει στo league tou . Αν το league έχει να κάνει μόνο με εξωτερική εμφάνιση, δε νομίζω ότι ισχύει. Υπάρχουν αρκετά ετερόκλητα ζευγάρια εκεί έξω. Αν έχει να κάνει με κοινωνικό-οικονομικό status, και εδώ έχουμε αρκετές "διασταυρώσεις". Όπως και να 'χει, αν κάποιος θεωρεί ότι οι άνθρωποι χωρίζονται σε κατηγορίες, δεν είναι κακό να στοχεύεις ψηλά. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα