Parasomnia Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, πήρα από τη yuboto μια voip σύνδεση και κοιτάζω για οικονομικό sip adapter. Εχω δει το CRYPTO VG 121F VOIP ATA που έχει ip + fxo και το linksys PAP2T-NA το οποίο η cisco έχει καταργήσει πλέον (είναι συμβατό?) Εχετε γνώμη για τα παραπάνω ή κάποια καλύτερη πρόταση? Επεξ/σία 2 Μαΐου 2015 από Parasomnia
mobile_32 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Για δες αυτό το modem/router με voip επάνω (δες και στο αντίστοιχο φόρουμ για οδηγίες....) είναι στα 24,90€ (χωρίς μεταφορικά λογικά) http://www.ebw.gr/el/product/7631/DrayTek-Router-Annex-A-Vigor-2700VG-ADSL2-2-Modem-ensyrmato-kai-asyrmato-router-firewall-VoIP-Ga 1
Parasomnia Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Φίλε mobile_32 ευχαριστώ. Μάλλον θα με παιδέψει λίγο να του περάσω firmware αν χρειαστεί, αλλά μεχρι στιγμής είναι η καλύτερη λύση που έχω βρεί σ'αυτα τα χρήματα. Βλέπω στο manual ότι δίνει επίσης τη δυνατότητα από το interface να επιλεγει pstn/voip ανάλογα με το προθεμα του αριθμού ("digit map") χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογείς κάποιο κωδικο, που δεν το βρήκα στο crypto.
jkoukos Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Υπάρχει και το Fritz 7140 που κάνει αυτό που θέλεις. Μπορείς να το βρεις και μεταχειρισμένο (π.χ. εδώ). Θα χρειαστείς επίσης το Υ-καλώδιο, για να δουλέψει η τηλεφωνία και (αν θέλεις) η σύνδεση ADSL, αλλά μπορείς να το φτιάξεις και μόνος σου σύμφωνα με το σχέδιο. 1
Parasomnia Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Έχω παραγγείλει ήδη το ρούτερ από ebw. Ελπίζω να υπάρχει όντως στην αποθήκη τους και να παραλάβω, αλλιώς και το Fritz φαίνεται ότι είναι μια χαρά για τη δουλεια που το θέλω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα