Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως λέει και ο τίτλος έχω συνέντευξη στο Λονδίνο στη British Airways.

Αν και τα οικονομικά είναι δύσκολα την περίοδο αυτή λέω να βάλω ότι έχω στην άκρη και να πάω.

Το ραντεβού είναι για 11/5.

Έχω βρει φθηνά αεροπορικά αλλά είναι για το Stansted airport ενώ εγώ πρέπει να πάω μετά στο Heathrow.

Στην ουσία θα πάω 10/5, θα μείνω κάπου το βράδυ θα πάω στις 11/5 στη συνέντευξη και θα φύγω είτε την ίδια μέρα είτε νωρίς την επόμενη.

Οπότε:

Που μπορώ να μείνω ώστε να βολεύει να πάει έγκαιρα στο ραντεβού μου που είναι στις 8:45 στο Heathrow αλλά να πληρώσω και όσο λιγότερο γίνεται?

Ποιοι είναι οι οικονομικότεροι τρόποι να κάνω τις εξής μετακινήσεις:

Από το Stansted εκεί που θα μείνω (δεν ξέρω που).

Από εκεί που θα είμαι μετά στο Heathrow όπου πρέπει να πάω το αργότερο ως τις 8:30.

Από το Heathrow πάλι πίσω στο Stansted για να φύγω.

Γνώμεις, απόψεις, συμβουλές ακόμα και για την ίδια την συνέντευξη δεκτές και ευπρόσδεκτες. :D 

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όπως λέει και ο τίτλος έχω συνέντευξη στο Λονδίνο στη British Airways.

Αν και τα οικονομικά είναι δύσκολα την περίοδο αυτή λέω να βάλω ότι έχω στην άκρη και να πάω.

Το ραντεβού είναι για 11/5.

Έχω βρει φθηνά αεροπορικά αλλά είναι για το Stansted airport ενώ εγώ πρέπει να πάω μετά στο Heathrow.

Στην ουσία θα πάω 10/5, θα μείνω κάπου το βράδυ θα πάω στις 11/5 στη συνέντευξη και θα φύγω είτε την ίδια μέρα είτε νωρίς την επόμενη.

Οπότε:

Που μπορώ να μείνω ώστε να βολεύει να πάει έγκαιρα στο ραντεβού μου που είναι στις 8:45 στο Heathrow αλλά να πληρώσω και όσο λιγότερο γίνεται?

Ποιοι είναι οι οικονομικότεροι τρόποι να κάνω τις εξής μετακινήσεις:

Από το Stansted εκεί που θα μείνω (δεν ξέρω που).

Από εκεί που θα είμαι μετά στο Heathrow όπου πρέπει να πάω το αργότερο ως τις 8:30.

Από το Heathrow πάλι πίσω στο Stansted για να φύγω.

Γνώμεις, απόψεις, συμβουλές ακόμα και για την ίδια την συνέντευξη δεκτές και ευπρόσδεκτες. :D

Απο το Stansted εχει λεωφορεια της National Express ΄ή της Τerranova που σε πανε μεσα στο Λονδινο…..  8-10 λιρες ειναι.

Καλυτερα βρες ενα Ηοstel ή ενα Β&Β για να μεινεις οικονομικα….. (φθηνα σχετικα εχει στο Shoreditch και -γενικα ανατολικο Λονδινο-, που ειναι κοντα στην Liverpool street που σε κατεβαζει το λεωφορειο απο το Stansted.

Eκτος αν ψαξεις και βρεις καταλυμα διπλα στο Heathrow…. 

Στο Heathrow θα πας με το Tube, Picadilly Line(Μπλε γραμμη) 

Liverpool street-Heathrow υπολογιζε περιπου καμια ωρα διαδρομη ειναι… 

Οπως και Stansted-Liverpool street επισης περιπου 50 λεπτα ειναι.

Εισαι και ατυχος, που δεν ειμαι Λονδινο τωρα, να ερχοσουν σπιτι μου, να την εβγαζες κουτρα…. :P

• Like 3
Δημοσ.

Δεν έχεις κανένα κλειδί κάτω από το χαλάκι? :P :P 

Θα καθαρίσω φεύγοντας! :D :P

Για τι κόστος μιλάμε για τη διανυκτέρευση στο περίπου?

Αν παίζει και καμιά σελίδα να το ψάξω ακόμα καλύτερα!

Στο tube έτσι λίγο που τα έχω δει μάλλον με βολεύει να βγάλω day pass αλλά δεν έχω βγάλει άκρη ακόμα με τις ζώνες. 

Να κλείσω τίποτα από εδώ πριν φύγω, για παράδειγμα εισητήρια για το λεοφωρείο, ή και εκεί θα βρω χωρίς πρόβλημα? 

Δημοσ.

Δεν έχεις κανένα κλειδί κάτω από το χαλάκι? :P :P

Θα καθαρίσω φεύγοντας! :D :P

Για τι κόστος μιλάμε για τη διανυκτέρευση στο περίπου?

Αν παίζει και καμιά σελίδα να το ψάξω ακόμα καλύτερα!

Στο tube έτσι λίγο που τα έχω δει μάλλον με βολεύει να βγάλω day pass αλλά δεν έχω βγάλει άκρη ακόμα με τις ζώνες. 

Να κλείσω τίποτα από εδώ πριν φύγω, για παράδειγμα εισητήρια για το λεοφωρείο, ή και εκεί θα βρω χωρίς πρόβλημα? 

Εμ, δεν εχω…. :P

To Ηeathrow ειναι ζωνη 6 οποτε βγαλε ενα day pass zone 1-6 και εισαι αρχοντας.  11.70 λιρες κοστιζει

Τα λεωφορεια κατευθειαν τα βρισκεις στο αεροδρομιο, δεν ειναι κατι που θα σε δυσκολεψει…. οποτε dont worry.

εχει κανονικο γκισε που βγαζεις τα εισιτηρια για τα bus.

Διανυκτερευση υπολογιζε περιπου 40-50 λιρες….. για να εισαι μεσα….  Μπες στο booking.com και τσεκαρε….

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ Unabomber! :D

Αν και αρχίζει και βγαίνει ακριβή η συνέντευξη πιστεύω αξίζει να πάω έστω για την εμπειρία! 

Να δω και με τα ρούχα τι θα κάνω τώρα γιατί με θέλουν και επίσημο! :P 

Δημοσ.

Ευχαριστώ Unabomber! :D

Αν και αρχίζει και βγαίνει ακριβή η συνέντευξη πιστεύω αξίζει να πάω έστω για την εμπειρία! 

Να δω και με τα ρούχα τι θα κάνω τώρα γιατί με θέλουν και επίσημο! :P

Oτι αλλο θες, feel free to ask mate…. :)

Aν σου ειπαν επισημο, τοτε εννοουν πενα…. κουστουμακι και τα λοιπα…. :)

Συναλλαγμα σε cash  θα εχεις? ή θα τραβας με την καρτα ?

Δημοσ.

Μετρητά.

Θα πήγαινα με πιστωτική αλλά δεν είναι στο όνομά μου.

Ίσως αν προλάβω να βγάλω.

Ναι, το έψαξα αυτό με το ντύσιμο και το είδα. Ένα μαύρο έχω όλο και όλο ελπίζω να τους κάνει. :P 

Μιας και είπαμε και για λεφτά. Που θα κάνω λίρες? 

Δημοσ.

Σε exchange stores, εχει παρα πολλα στην Οxford street, στο αεροδρομιο θα σε δαγκωσουν λιγο, αμα κανεις εκει.

αλλα για να βγαλεις ticket για bus, θελουν λιρες, οποτε κανε κανα 20ρικο στο αεροδρομιο για να κινηθεις.

Γενικα ειναι γεματα απο τετοια…. μην φανταστεις οτι θα πετυχεις βεβαια τρελη ισοτιμια…. οπου και να πας χαμενος θα βγεις… :P 

Δημοσ.

Καλά ότι θα βγω χαμένος το ήξερα ήδη.

Θα δω μήπως έχει ένας φίλος τίποτα μαζί που ήρθε μερικές μέρες πριν Ελλάδα.

Λογικά θα είμαι και στην ίδια πτήση με αυτόν πηγαίνοντας οπότε στην αρχή δεν θα έχω θέμα.

Τώρα περιμένω και μια απάντηση από BA να δω αν είμαι εντάξει με τα χαρτιά μου και αν είναι θετική λογικά κλείνω εισητήρια. 

Δημοσ.

Καλά ότι θα βγω χαμένος το ήξερα ήδη.

Θα δω μήπως έχει ένας φίλος τίποτα μαζί που ήρθε μερικές μέρες πριν Ελλάδα.

Λογικά θα είμαι και στην ίδια πτήση με αυτόν πηγαίνοντας οπότε στην αρχή δεν θα έχω θέμα.

Τώρα περιμένω και μια απάντηση από BA να δω αν είμαι εντάξει με τα χαρτιά μου και αν είναι θετική λογικά κλείνω εισητήρια. 

Σου εκαναν συνεντευξη μεσω Skype ?

Δημοσ.

Όχι, δυστυχώς.

Και εγώ περίμενα το πρώτο βήμα να είναι έτσι (να είμαι και πιο σίγουρος, να γλιτώσω και τα έξοδα :P ) αλλά είναι απ'αυθείας στα κεντρικά τους. 

Δημοσ.

Όχι, δυστυχώς.

Και εγώ περίμενα το πρώτο βήμα να είναι έτσι (να είμαι και πιο σίγουρος, να γλιτώσω και τα έξοδα :P ) αλλά είναι απ'αυθείας στα κεντρικά τους. 

Tι μαλακες ειναι ρε….. . δεν εισαι ο πρωτος παντως, το εχω ξανακουσει, και για αλλες δουλειες ….. ακομα δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο κανουν αυτη την χαζομαρα…. 

Δημοσ.

Θεωρώ λόγω πολλών συμμετοχών.

Και αρκετοί δεν θα πάνε τελικά λόγω εξόδων και εκεί μπορούν να μας βάλουν σε ομάδες και άρα να μην χρειάζονται 1 άτομο για τον καθέ ένα, και αντίστοιχες εργατοώρες. 

Κέρδος για την εταιρεία. 

Δημοσ.

Θεωρώ λόγω πολλών συμμετοχών.

Και αρκετοί δεν θα πάνε τελικά λόγω εξόδων και εκεί μπορούν να μας βάλουν σε ομάδες και άρα να μην χρειάζονται 1 άτομο για τον καθέ ένα, και αντίστοιχες εργατοώρες. 

Κέρδος για την εταιρεία. 

You 've right….

Kαταραμμενος καπιταλισμος…. ολα για το κερδος….. :P

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως και εγώ αν ήμουν στη θέση αυτού που το αποφάσισε αυτό θα τους έλεγα να κάνουν. :P 

Τωρα όμως που δεν είμαι και δεν παίρνω τα χιλιάρικα τα δικά του εύχομαι να του καεί το βίντεο! :P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...