Unabomber Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Η αλήθεια είναι πως και εγώ αν ήμουν στη θέση αυτού που το αποφάσισε αυτό θα τους έλεγα να κάνουν. Τωρα όμως που δεν είμαι και δεν παίρνω τα χιλιάρικα τα δικά του εύχομαι να του καεί το βίντεο! Χαχαχαχα. Για τι θεση ειναι αν επιτρεπεται ? (εστω σε τι τομεα)
NickTG Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Είναι για εδώ: http://gs11.globalsuccessor.com/fe/tpl_ba01.asp?newms=jj&id=59992&aid=16337
Unabomber Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Είναι για εδώ: http://gs11.globalsuccessor.com/fe/tpl_ba01.asp?newms=jj&id=59992&aid=16337 Mηχανικος αεροσκαφων εισαι ?
NickTG Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μηχανολόγος Μηχανικός. Αν με πάρουν θα γίνω και αεροσκαφών.
Unabomber Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μηχανολόγος Μηχανικός. Αν με πάρουν θα γίνω και αεροσκαφών. Μια χαρα….. απο οτι ειδα ειναι apprentiship…. για 6 ή 12 μηνες ? Αντε να γινεις αεροσκαφων, εσυ να τα φτιαχνεις, και εγω να τα σχεδιαζω….
NickTG Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 3 χρόνια! Αλλά δουλεύεις κανονικά. Ντάξει και το σχέδιο καλό είναι.
Unabomber Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 3 χρόνια! Αλλά δουλεύεις κανονικά. Ντάξει και το σχέδιο καλό είναι. Kομπλε εισαι τοτε…
NickTG Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Αρκεί να με πάρουν. Αλλά και να μην με πάρουν είναι μια αρχή για μένα.
Unabomber Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Αρκεί να με πάρουν. Αλλά και να μην με πάρουν είναι μια αρχή για μένα. Ναι ρε συ, καλο ειναι να παιρνεις εμπειριες απο τετοια πραγματα…. ειτε αν εχουν θετικη καταληξη, ειτε αρνητικη. και γω οταν πρωτοξεκινησα, εφαγα χοντρες κατραπακιες…. αλλα αν το γουσταρεις αυτο που κανεις δεν πτοησε και συνεχιζεις με τρελα… 1
NickTG Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Αυτό πιστεύω και εγώ. Το μόνο πρόβλημα είναι το οικονομικό αλλά κάτι θα γίνει και εκεί. Έχουν αρχίσει και πηγαίνουν φίλοι έξω οπότε στη χειρότερη θα τους φορτωθώ μέχρι να βρω δουλειά.
Unabomber Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Αυτό πιστεύω και εγώ. Το μόνο πρόβλημα είναι το οικονομικό αλλά κάτι θα γίνει και εκεί. Έχουν αρχίσει και πηγαίνουν φίλοι έξω οπότε στη χειρότερη θα τους φορτωθώ μέχρι να βρω δουλειά. Οι περισσοτεροι ετσι κανουν πλεον….. yolo και οτι γινει….
NickTG Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Από το να κάθομαι εδώ σίγουρα είναι καλύτερο. Στην τελική πιάνω μια δουλειά ότι να ναι και κάνουμε διακοπές διαρκείας!
SaveCucumber Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Κοίτα στο cheapticket.com για πακέτο πτήση+ξενοδοχείο: Αθήνα-Χίθροου και ξενοδοχείο στο Χίθροου πόσο βγαίνει. Στη συνέντευξη πρέπει να εισαι ξεκούραστος, φρέσκος και με διαύγεια. Ειναι καλύτερα να επενδύσεις 50-100 ευρώ περισσότερα και να έχεις περισσότερες πιθανότητες για τη δουλειά. Καλύτερα 100% συγκεντρωμένος στο σκοπό σου παρά να πας σκοτωμένος στη συνέντευξη και να σε φάει το άγχος... Οι τσίπηδες δεν πληρώνουν το ταξίδι;
Praetorianos Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Αρχικα Nick συγχαρητηρια, πολυ καλη εταιρια. Απο οτι θυμαμαι, που δεν νομιζω να εχουν αλλαξει δραματικα τα πραγματα, η British ηταν σταθερα στις πρωτες θεσεις των λιστων "best places to work", πολυ καλες παροχες και περιβαλλον. Εφοσον ειναι αεροπορικη και μαλιςτα στο εξωτερικο, ρωτα αν καλυπτουν τα εξοδα ειτε πριν ειτε μετα, μην ντραπεις. Ειτε απο πριν να σου καλυψουν τουλαχιστον αεροπορικα, ειτε μετα να τους δειξεις εισιτηρια να σου βαλουν τα λεφτα. Δεν σου λεω ουρμπανιες, ρωτα το, στη χειροτερη να σου πουν οχι, αν και μονο 1 startup ειχε αρνηθει να μου καλυψει εξοδα συνεντευξης, λογω πολυ περιορισμενου budget. Ισα ισα που παιρνουν κι αυτοι καποιες φοροαπαλλαγες για τετοια εξοδα. Για διαμονη, checkαρε και Airbnb, μπορεις να πετυχεις διαμαντακια και ασυγκριτα φθηνοτερα απο ξενοδοχεια. Παντα σε τετοια μενω οταν κανω tour στας Ευρωπας, κι εχω ακομα και τα δυο μου νεφρα. Edit: +1 και στον αποπανω. Πηγα σε συνεντευξη απευθειας μετα απο βραδυνη πτηση, με ενα σκασμενο να κλαιει σε ολη τη διαδρομη, το πρωι οι μαυροι κυκλοι και η διαθεση επιαναν πατωμα.
Backpacker Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Ψάξε για Airbnb ή Hostelworld για φθηνή διαμονή μέχρι 20-25 λίρες την βραδιά...κατά τα άλλα καλή επιτυχία στην συνέντευξη! Μην σου πω και για κάνα couchsurfing που ειναι τελείως δωρεάν. Εγώ παλιά το χρησιμοποιούσα συχνά όταν γυρνουσα ευρώπη και την έβγαζα τζαμπέ και με άτομο ψαγμένο στα της πόλης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα