Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Καλησπέρα

Ξέρετε μήπως πώς ενεργοποιώ το 4G Στο Lg G2?

settings-tethering & networks-mobile networks - Network mode το πρωτο (GSM/WCDMA/LTE auto)

Δημοσ.

Έτσι την έχω την ρύθμιση αλλά μου γράφει 3g επάνω στην οθόνη..

Δεν έχει σημασία, κι εμένα τα ίδια γράφει.

Είχα διαβάσει κάπου ότι συγκεκριμένα για το δικό μου, είναι bug της rom της T-Mobile(που έτυχε να είναι και το δικό μου), και γιαυτό δεν εμφανίζει το σηματάκι του 4G.

Κάνε μετρήσεις με το speedtest για να δεις τι ταχύτητες πιάνεις και μην κοιτάς τι γράφει πάνω.

Εκτός αν χρειάζεται να ενεργοποιήσεις το 4G και μέσα από τον πάροχό σου.

• Moderators
Δημοσ.

οταν πιανει 4G δικτυο θα σου γραφει LTE αλλα μην περιμενεις να βρεις και σε πολλα σημεια!

Δημοσ.

Kαταρχιν τι δικτυο εχεις και τι συνδεση.Σε ρωταω γιατι εγω εχω cosmote απεριοριστα 25 plus αλλα δεν μ το ενεργοποιει η κοσμοτε για δικη μου και καλα ασφαλεια διοτι εχω μονο 200 MB και με 4g η καταναλωση δεδομενων ειναι γρηγοροτερη απο 3g

Δημοσ.

γενικα για ολες τις εταιριες θελει να επικοινωνησεις για ενεργοποιηση , τωρα οταν ενεργοποιηθει αναλογα με τον παροχο θα γραφει ειτε 4G ειτε LTE (πχ η στην voda γραφει 4G)

• Moderators
Δημοσ.

γενικα για ολες τις εταιριες θελει να επικοινωνησεις για ενεργοποιηση , τωρα οταν ενεργοποιηθει αναλογα με τον παροχο θα γραφει ειτε 4G ειτε LTE (πχ η στην voda γραφει 4G)

το τι γραφει ειναι θεμα κινητου οχι παροχου. Εμενα γραφει LTE με βονταφον

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...