Sarotikos Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Καλησπέρα Ξέρετε μήπως πώς ενεργοποιώ το 4G Στο Lg G2?
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Καλησπέρα Ξέρετε μήπως πώς ενεργοποιώ το 4G Στο Lg G2? settings-tethering & networks-mobile networks - Network mode το πρωτο (GSM/WCDMA/LTE auto)
Sarotikos Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Έτσι την έχω την ρύθμιση αλλά μου γράφει 3g επάνω στην οθόνη..
kosegdit Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Έτσι την έχω την ρύθμιση αλλά μου γράφει 3g επάνω στην οθόνη.. Δεν έχει σημασία, κι εμένα τα ίδια γράφει. Είχα διαβάσει κάπου ότι συγκεκριμένα για το δικό μου, είναι bug της rom της T-Mobile(που έτυχε να είναι και το δικό μου), και γιαυτό δεν εμφανίζει το σηματάκι του 4G. Κάνε μετρήσεις με το speedtest για να δεις τι ταχύτητες πιάνεις και μην κοιτάς τι γράφει πάνω. Εκτός αν χρειάζεται να ενεργοποιήσεις το 4G και μέσα από τον πάροχό σου.
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 οταν πιανει 4G δικτυο θα σου γραφει LTE αλλα μην περιμενεις να βρεις και σε πολλα σημεια!
Menelaos83 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Kαταρχιν τι δικτυο εχεις και τι συνδεση.Σε ρωταω γιατι εγω εχω cosmote απεριοριστα 25 plus αλλα δεν μ το ενεργοποιει η κοσμοτε για δικη μου και καλα ασφαλεια διοτι εχω μονο 200 MB και με 4g η καταναλωση δεδομενων ειναι γρηγοροτερη απο 3g
Sarotikos Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 5.56 mbps έπιασε στο speed test.Έχω κοσμοτε φοιτητικό αλλά δεν έχω κάνει κάποια ενεργοποίηση.
arma1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 γενικα για ολες τις εταιριες θελει να επικοινωνησεις για ενεργοποιηση , τωρα οταν ενεργοποιηθει αναλογα με τον παροχο θα γραφει ειτε 4G ειτε LTE (πχ η στην voda γραφει 4G)
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 γενικα για ολες τις εταιριες θελει να επικοινωνησεις για ενεργοποιηση , τωρα οταν ενεργοποιηθει αναλογα με τον παροχο θα γραφει ειτε 4G ειτε LTE (πχ η στην voda γραφει 4G) το τι γραφει ειναι θεμα κινητου οχι παροχου. Εμενα γραφει LTE με βονταφον 2
arma1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 σοβαρα ? δε το ηξερα αυτο, το δικο μου ειναι ευρωπαικο και συγκεκριμενα ισπανικο
SwagJim Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Πάρε την cosmote και πές τους να ενεργοποιήσουν το 4g στον αριθμός σου.
Sarotikos Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Το έκανα με μήνυμα τελικά και όλα κομπλέ.σας ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα