Flaoutistas Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Τα τελευταία χρόνια οι περισσότεροι από μας χρησιμοποιούμε το διαδίκτυο για ενημέρωση. Όλοι μας ξέρουμε κάτι άκυρα sites με ψευδείς ή τελείως άχρηστες ειδήσεις. Από τη γυναίκα που κυοφορούσε και τελικά γέννησε ένα ανακόντα μέχρι trush κατ'εφημισμόν καλλιτέχνες σε "και καλά" συνεντέυξεις-γλύψιμο. Δεν είναι πολύ εκνευριστικό να έρχεσαι αντιμέτωπος με όλη αυτή τη σαβούρα; Τι κερδίζουν οι δημιουργοί; Λες και πάει κανείς να βάλει διαφήμιση στις άκυρες ιστοσελίδες τους. Νομίζω όλο αυτό είναι η εξέλιξη των παρανοϊκών chain-mails που διηγούνταν άκυρες ιστορίες που και καλά έπρεπε να συγκινήσουν ή να προκαλέσουν κάποια συναισθήματα. Εσείς τι λέτε;
zio10 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Εκτός του ότι ικανοποιούν το ψώνιο τους, κάποιες φορές έχουν και οικονομικό όφελος αφού πολλές τέτοιες σελίδες έχουν μεγάλη επισκεψιμότητα, όσο χαζές κι ανούσιες κι αν φαίνονται! 1
Iris_89 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Τα τελευταία χρόνια οι περισσότεροι από μας χρησιμοποιούμε το διαδίκτυο για ενημέρωση. Όλοι μας ξέρουμε κάτι άκυρα sites με ψευδείς ή τελείως άχρηστες ειδήσεις. Από τη γυναίκα που κυοφορούσε και τελικά γέννησε ένα ανακόντα μέχρι trush κατ'εφημισμόν καλλιτέχνες σε "και καλά" συνεντέυξεις-γλύψιμο. Δεν είναι πολύ εκνευριστικό να έρχεσαι αντιμέτωπος με όλη αυτή τη σαβούρα; Τι κερδίζουν οι δημιουργοί; Λες και πάει κανείς να βάλει διαφήμιση στις άκυρες ιστοσελίδες τους. Νομίζω όλο αυτό είναι η εξέλιξη των παρανοϊκών chain-mails που διηγούνταν άκυρες ιστορίες που και καλά έπρεπε να συγκινήσουν ή να προκαλέσουν κάποια συναισθήματα. Εσείς τι λέτε; 1
Backpacker Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Το πιο γαμάτο ειναι το Κουλούρι...έχουν πάει το τρολινγκ και την σάτιρα σε άλλα επίπεδα!! 2
dacourt Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 δεν έχουν κλικ αυτά τα site? και γιατί είναι συνέχεια τίγκα στις διαφημίσεις; Αφού ψαρώνει ο κόσμος.. του αρέσει το δούλεμα.
theoritikos Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Το εκνευριστικό με αυτά τα ψευτοειδησιογραφικά είναι όταν τα ΜΜΕ αναπαράγουν κάποιες από τις ειδήσεις τους. 2
lambroszekis Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 <p>Το εκνευριστικό με αυτά τα ψευτοειδησιογραφικά είναι όταν τα ΜΜΕ αναπαράγουν κάποιες από τις ειδήσεις τους.</p> Είχε πολύ πλάκα η αναπαραγωγή της είδησης για το Graid Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
CtrlFreak Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Το χειρότερο είναι όταν βλέπεις φίλους/γνωστούς/παλιούς συμμαθητές να αναπαράγουν ειδήσεις από τέτοια site στο φβ. Ειδήσεις όπως αυτή που βρωμάει ψέμα χωρίς πηγές και ένα τεράστιο μήνυμα από κάτω που λέει "Ανεβάζουν ότι μας στείλουν αλήθεια ή ψέμα. Σημασία έχουν τα κλικσ να βγάλουμε κανα φράγκο."
theoritikos Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 έχω σκεφτεί πολλές φορές να φτιάξω μια ψεύτικη είδηση και να την δημοσιεύσω σε social media, απλά και μόνο για να αποδείξω στον κόσμο πως δεν πρέπει να πιστεύουν ο,τι βλέπουν στο Internet (ναι έχω πολύ ελεύθερο χρόνο )
torq Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 αυτό είναι ένα κακό με την εξάπλωση του ιντερνετ τα τελευταία χρόνια. ο καθένας δημιουργεί και μια ιστοσελίδα του κώλου και γράφει ό,τι του κατέβει. το κακό δεν είναι αυτό, το κακό είναι ότι ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων ό,τι μα ό,τι μαλακία και να διαβάσουν το πιστεύουν και το αναπαράγουν. έχουν την εντύπωση ότι επειδή το γράφει στο ιντερνετ έτσι θα είναι. πόσες φορές έχω προσπαθήσει σε δικούς μου ανθρώπους, σχετικά μεγαλύτερης ηλικίας να τους πω ότι κι εγώ κι οποιοσδήποτε μπορεί να γράψει ό,τι γουστάρει στο ιντερνετ. δε σημαίνει ότι ισχύει όμως. και μιας και το αναφέραμε, καιρό έχω να διαβάσω καμιά ροζ ιστορία από την Πάτρα, τι έγινε; οι τρόμπες που τα γράφουν στέρεψαν από ιδέες;
Zein Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 2 λεξεις μονο: like-farming τις περισσοτερες φορες για να δεις μια τετοια ειδηση-σκουπιδι πρεπει να κανεις like πρωτα οποτε..
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Και τα περισσότερα από αυτά τα site φιλοξενούνται στις γνωστές - αγνωστες σελίδες του fb ..Ναι αυτές που χρησιμοποιούν μια πιασάρικη πρόταση και έχουν 300 και 400 χιλιάδες likes για να ψαρώνει ο κόσμος. Για να μην πω τις προάλλες που πέτυχα σελίδα από γνωστό μοναστήρι της Ρόδου η οποία ανεβάζει συνέχεια άρθρα από ένα τέτοιο site. Και φυσικά δεν βγάζω έξω γνωστά site του χώρου ( τα μεγάλα με τους δημοσιογράφους ) τα οποία χρησιμοποιούν αρκετές φορές παραπλανητικούς τίτλους που ουδεμία σχέση έχουν με τα άρθρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα