Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λειπόν θέλω να γίνει καραφλέιμ το νήμα :D

Υπάρχει λοιπόν ένα μεγάλο debate. Για το εάν και κατα πόσο μπορεί ένας καλλιτέχνης σαν τον Ρουβά , να ερμηνεύει τέτοια άσματα.

Πολλοί μιλάνε για ιεροσυλία , ότι δεν έχει ο καλλιτέχνης το credit που χρειάζεται για να του επιτραπεί να "ακουμπήσει" τέτοια έργα , πολλοι διαμαρτύροντε και τα βάζουν με τους διοργανωτές που κάλεσαν τον Ρουβά για να ερμηνεύσει το Αξιον Εστι , για τα 90 χρόνια του Μίκη Θεοδωράκη.

Εσείς τί λέτε? Κάποια πράγματα , όπως μεγάλα έργα , ιστορικά έργα κλπ πρέπει ο κάθε καλλιτέχνης να έχει καλλιτεχνικά @@ για να τα αγγίξει?

Και όχι μόνο για το Αξιον Εστι , αλλά ακόμα και ένα τραγούδι των Metalica ή των Maiden ή των Queen ξερω γω...

https://www.youtube.com/watch?v=o7W0F4KBYA0&feature=youtu.be&t=2m20s

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια χαρά μπορεί να τα αγγίξει άμα θέλει. Τώρα το κατά πόσο θα έχει άρτιο αποτέλεσμα είναι άλλη υπόθεση.

• Like 5
Δημοσ.

Εδώ ο ίδιος ο Θεοδωράκης βγήκε και τα 'χωσε σ' όσους έχουν τέτοια κολήματα, ακόμα ασχολείστε με τέτοια μικρόνοα θέματα;

• Like 11
Δημοσ.

Ο Θεοδωράκης νομίζω ότι σκέφτεται πως είναι ένας τρόπος οι αξίες των τραγουδιών του να περάσουν στη νέα γενιά. Αλλά δεν πρόκειται με τις ρουβίτσες. Θα δεχόμουν να το τραγουδήσει αν ήθελε αλλά όχι όπως πλασάρετε τώρα. Αυτά τα τραγούδια έχουν αξίες και ιδανικά που δεν ταιριάζουν με την ως τώρα διαδρομή του. Δε μπορεί να λες το άξιον εστί και μετά να χεις πρόγραμμα στα μπουζούκια και στα κέντρα. Ο Ρουβάς έχει μια πολύ καλή φωνή δεν το αρνείται κανείς. Απλά δεν ήταν ο κατάλληλος. Φωνητικά δεν έκανε ούτε φάλτσα ούτε τίποτα. Απλά δεν θα έπρεπε να το τραγουδήσει κατά τη γνώμη μου.

Δημοσ.

Ο ίδιος που επιτρέπει σε μας να τραγουδάνε οτι θέλουμε στο μπάνιο,στο αυτοκίνητο κτλ κτλ...

• Like 2
Δημοσ.

No problem, με αξιοπρεπεια το είπε, σοβαρός ήταν, δεν ειπε το αντεξα μετα... ολα καλα...

δηλαδή όταν πιάνουν και "εκτελούν" οι σκυλούδες στα μπουζουκια αντιστοιχα ασματα δε σας πειραζει...;

• Like 2
Δημοσ.

Ok φωνητικα σταθηκε αρκετα καλα.. Η σταση του σωματος του ομως και οι κινησεις του ηταν λες και εκανε προβα ή λες και τραγουδουσε το "ελα μου ειναι ακινδυνη η τρελα μου". Η ερμηνεια δεν ειναι μονο το να παταει καποιος σωστα στις νοτες , αλλα η σταση του σωματος , να βγαλεις το συναισθημα που εχει αυτο που τραγουδας..ποσο μαλλον οταν μιλαμε για το Αξιον Εστι.

• Like 2
Δημοσ.

Τραγούδια είναι.

Δηλαδή κάποιος τραγουδιστής μέχρι τα γεράματα του πρέπει να τραγουδά μόνο ένα σκοπό;

Εδώ στείλαμε τον Ζαγόρ στην Ευρωβουλή. Τον Ζαγόρ...

• Like 3
Δημοσ.

Αφού δεν του βάλαμε φωτιά ή δεν τον σαπακιάσαμε σε αυτήν την μπουρδελοχώρα της υπερβολής, πάλι καλά.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ αυτό που είδα ήταν οτί ήταν καραγχωμένος για να αποδώσει με τόσο ντόρο που έχει γίνει...Κατά την γνώμη μου αν αφαιρέσεις αυτά που τραγουδάει έχει πολύ ωραία φωνή και καθαρή.. Και αυτό φαίνεται σε τραγούδια που δεν έχουν περάσει από 100 προγράμματα επεξεργασίας και δεν τον καλύπτουν οι υπόλοιποι ήχοι...

• Like 2
Δημοσ.

Συγγνώμη, τραγούδια είναι, τί πρόβλημα έχουν;

Δεν είναι απλά "τραγούδια".

Είναι έργο του Ελύτη , μελοποιημένο.

Και συνόδευσε τους αγώνες κατά τις χούντας

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...