Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο Πάριος νομίζω ότι έχει αντικειμενικά καλή φωνή, από τις καλύτερες που έχουμε στην Ελλάδα πιστεύω (επειδή αναφέρθηκε πιο πάνω)

Δημοσ.

Καλά, κόσμο μαζεύει κι ο Παντελίδης...

κ παλι τι εχει να πει?αλλο "μετωπο" επισης αυτο με τον δειαρκη ορισμο μη "ποιοτικου" οτι εχει μεσα μπουζουκι κ λουλουδια.

by the way εχεις παει παντελιδη να δεις τι "παλμο" κ feeling περναει στον κοσμο?

αφου ο κοσμος το ζει κ το γουσταρει,κ μιλαει στην καρδια του τι ουσια εχει να λεμε το οτιδηποτε..?

Δημοσ.

Μία τα βάζετε με τον μεγάλο Δημάκη, μία με τον τεράστιο Παντελίδη....δεχόμαστε επίθεση μου φαίνεται! :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κ παλι τι εχει να πει?αλλο "μετωπο" επισης αυτο με τον δειαρκη ορισμο μη "ποιοτικου" οτι εχει μεσα μπουζουκι κ λουλουδια.

by the way εχεις παει παντελιδη να δεις τι "παλμο" κ feeling περναει στον κοσμο?

αφου ο κοσμος το ζει κ το γουσταρει,κ μιλαει στην καρδια του τι ουσια εχει να λεμε το οτιδηποτε..?

Προσωπικά πάντα, ως μη ποιοτικό ορίζω ακριβώς ό,τι θεωρώ «μη ποιοτικό» και όχι «ό,τι έχει μέσα μπουζούκι και λουλούδια». Μπουζούκι άκουσα και λουλούδια έριξα και στο Μητροπάνο πριν από κάποια χρόνια. Λοιπόν; Πρέπει να προβληματιστώ για το γεγονός ότι κάποιοι τον εξομοιώνουν με τον Παντελίδη, επειδή σταματάει το μυαλό τους στο «κοινό» χαρακτηριστικό των λουλουδιών και τού μπουζουκιού;

By the way, ούτε πρέζα έχω σουτάρει - και δεν το έχω σκοπό - προκειμένου να δω το ...feeling, ούτε είμαι τόσο μαζοχιστής ώστε να υποστώ τον κάθε μαρκουτσοφόρο καρπουζοπώλη, για να νιώσω τον παλμό που περνάει στους ανεγκέφαλους. Με έχω σε πολύ μεγαλύτερη εκτίμηση, όσο τουλάχιστον αφορά τα κριτήρια μου.

Επεξ/σία από deesnider
  • Like 2
Δημοσ.

ξοφλημενος,δεν ειχε τη σωστη σταση σωματος,πουστης,τον προωθουν,ειναι μερικα απο τα στιβαρα επιχειρηματα που διαβασα εδω μεσα αλλα κ αλλου αυτες τις μερες.ειδικα στη σταση σωματος.μη τυχον ο αλλος δεν ειναι καμπουρης κοιλαρας κ καπνιστης,ειναι ψωνιο ξοφλημενος κ πουστακι.τετοιοι ειμαστε.

ο ακρατος κομπλεξισμος στο μεγαλειο του.κλασσικα βγαινει ο καθενας να το παιξει κριτικος τεχνης-που εχει νακουσει το αξιον εστι απτο δημοτικο-κ κραζει τι πιο ευκολο στοχο,εναν πασιγνωστο επιτυχημενο τραγουδιστη σοουμαν.

δε θα σχολιασω πως το εκτελεσε,σταθειτε μονο στα δυο τελευταια τραγουδια της παραστασης να δειτε πως αφου ξεμπλοκαρε απτο αγχος πως τραγουδησε.ενα μεριδιο σαυτο εχει ο αρνητισμος που εισεπραξε αυτες τις μερες,αλλα τελικα ο κοσμος που πλακωσε να τον δει νομιζω βουλωσε στοματα,

οι πικροχολοι τελικα απλα τυχαινει ναχουν βημα να κραζουν,ενω στην ουσια ειναι λιγοι κ κυριως μικροι.

περαστικα κ ξυδι.

Με μια λέξη Έλληνες

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά πάντα, ως μη ποιοτικό ορίζω ...., ούτε είμαι τόσο μαζοχιστής ώστε να υποστώ τον κάθε μαρκουτσοφόρο καρπουζοπώλη, για να νιώσω τον παλμό που περνάει στους ανεγκέφαλους. Με έχω σε πολύ μεγαλύτερη εκτίμηση, όσο τουλάχιστον αφορά τα κριτήρια μου.

γιατι πρεπει ναναι ανεγκεφαλος μουσικα κ υποδεεστερης νοοτροπιας κ αντιληψης με βασικο επιχειρημα την διαφοροποιηση του γουστου?μη ξεχνας οτι δε μιλαμε για περιθωριοποιημενο ειδος μουσικης,αλλα για κατι ευρεως αποδεκτο.δε γινεται ναναι ολοι χαζοι κ 10 εξυπνοι.θα δεχθω το δε μου αρεσει κ μεχρι εκει,αλλα η αιτιολογηση με χαρακτηρισμους αδειαζει την βαρυτητα της αποψης σου.φιλικα.

Κωλολαός σού λέω! Ακούς εκεί να κράζουμε τον κάθε μουγκοθόδωρο...

να σου θυμισω οτι παρομοιως εκραζαν κ χαρακτηριζαν "λιγο" τον μπιθικωτση στην γνωστη εκτελεση του μεριδα κοσμου οπως κ οι δικηγοροι του ελυτη.τετοιοι ειμαστε.γιαυτο ειχαμε 400 χρονια τουρκους κ θαχουμε 150 χρονια μνημονια.

Δημοσ.

Δεν έχω ακούσει καν πως τραγούδησε ο Σάκης  αλλά δεν είναι λογικό πριν καν τραγουδήσει να τον "βρίζει" ο κάθε τύπος που δεν ξέρει καν τι είναι το άξιον εστί,ποιός το έγραψε,ποιός το μελωποίησε,ποιά είναι η ιστορική του αξία... 

Αυτή ήταν απλά μιά ακόμη αφορμή να πει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του και  να βγάλει τα κόμπλεξ του.

Μόνο έγω βλέπω ότι έχουμε γίνει μίζεροι και δεν αφήνουμε να πέσει τίποτα χωρίς να πούμε την κακία μας;

• Like 1
Δημοσ.

Κωλολαος indeed,λες και σας πηραν απο το αυτι ντε και καλα να τον ακούσετε...

Η τηλεόραση και το ραδιόφωνο, γεμάτη με μηδενικά όπως ο συγκεκριμένος είναι, εδώ και χρόνια. Εμένα στα παπάκια μου, διότι ούτε τηλεόραση βλέπω, ούτε ραδιόφωνο ακούω, αλλά για όσους περιμένουν από τα συγκεκριμένα μέσα, ακριβώς όπως το τράβηγμα απ' τ' αυτί είναι η κατάσταση.

γιατι πρεπει ναναι ανεγκεφαλος μουσικα κ υποδεεστερης νοοτροπιας κ αντιληψης με βασικο επιχειρημα την διαφοροποιηση του γουστου?

Δεν ξέρω «γιατί», αλλά εν προκειμένω, ανεγκέφαλους βλέπω. Όσο για τη βαρύτητα τής άποψής μου, δεν αγχώνομαι κιόλας.

Δημοσ.

απο τη στιγμή που ειναι νόμιμος μπορεί να τραγουδήσει οτι θέλει 
αν δεν μας αρέσει δεν τον ακούμε  
επίσης 1 + 1 = 2 

προσωπικά μ φάνηκε οτι προσπαθούσε να βγάλει κάτι που δεν είχε και δεν του έβγαινε και οτι ηταν αγχωμένος μέχρι αηδίας . 

Δημοσ.

Ρε που ειναι ο Σακης που ολοι αγαπησαμε?

Κάτι ακούγεται ότι ετοιμάζεται να απαγγείλει Ρίτσο εντός των προσεχών ημερών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...