Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

By the way, ούτε πρέζα έχω σουτάρει - και δεν το έχω σκοπό - προκειμένου να δω το ...feeling

αλουμινακι ή μυτακια

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εμενα παλι μου κανει εντυπωση που τοσοι αντιρουβαδες εδω μεσα θυμουνται τραγουδια του απο τοτε που ηταν 20 χρονων...

Δημοσ.

εμενα παλι μου κανει εντυπωση που τοσοι αντιρουβαδες εδω μεσα θυμουνται τραγουδια του απο τοτε που ηταν 20 χρονων...

Δηλαδή με αυτό το σκεπτικό και όσοι ξέρουν για τον Χίτλερ και τις πράξεις του είναι ναζιστές;

Δημοσ.

παλιο το κολπο και το λενε ραδιοφωνο και videoclip

αν η αδερφη μου δεν ακουγε Τρυπες και να την πρηζω να το χαμηλωσει, θα ηξερα πολυ λιγοτερα απο μουσικη

• Like 1
Δημοσ.

Eγω παντως και τοτε τους εκραζα γκομενα που ακουγε σακη ρουβα και διαβαζε σουπερ κατερινα ηταν κοκκινο πανι  :P

Δημοσ.

Know thy enemy..;p

• Super Moderators
Δημοσ.

αν η αδερφη μου δεν ακουγε Τρυπες και να την πρηζω να το χαμηλωσει, θα ηξερα πολυ λιγοτερα απο μουσικη

να αφιερώσουμε ένα τραγούδι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...