panos2171 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Όταν λες ότι έχεις κάποια λεφτά στην άκρη τι εννοείς; Ότι είναι μόνο αυτά και τέλος, ας πούμε 6-7000€ ή αυτά στην άκρη συν αυτά που βγάζεις από τη δουλειά;
Tempor Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Εχω λεπτα στην ακρη συν βγαζω καποια αλλα ειναι αδηλωτα. Αν φανει οτι νοικιαζω σπιτι δε θα μου πουν ποθεν εσχες; Και αφου δεν δηλωνω εισοδημα δε σημαινει αυτοματως οτι ειναι απο παρανομη δραστηριοτητα; Μη νοικιασω και βρεθω φυλακη.
pape11 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Περα του ενοικίου, 100 ευρώ τουλάχιστον για φως, νερό τηλέφωνο το μήνα, το χειμώνα πιο πολλά τα κοινόχρηστα ελέω θέρμανσης. Και σίγουρα το πρώτο χρόνο κάποια ακόμα έξοδα που θα προκύψουν και αφορούν την ομαλή προσαρμογή στο νέο σπίτι, ελλείψεις, ατέλειες, απρόοπτα.
Backpacker Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Εχω λεπτα στην ακρη συν βγαζω καποια αλλα ειναι αδηλωτα. Αν φανει οτι νοικιαζω σπιτι δε θα μου πουν ποθεν εσχες; Και αφου δεν δηλωνω εισοδημα δε σημαινει αυτοματως οτι ειναι απο παρανομη δραστηριοτητα; Μη νοικιασω και βρεθω φυλακη. Αν ήταν έτσι όλοι οι φοιτητές φυλακή θα ήταν.
Metal Heart Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Διαβαζοντας ενοικιαστηρια ειδα οτι καταβαλλεται το συμβολαιο στη εφορια. Εγω δεν εχω ξανακανει φορολογικη δηλωση. Εαν καταβληθει αναλογο συμβολαιο θα πρεπει να υποβαλλω και να πληρωσω φορο; Δεν σφραγίζεται πλέον το συμβόλαιο στην εφορία. Γίνεται ηλεκτρονικά από τον ιδιοκτήτη και επιβεβαιώνεται από τον ενοικιαστή. Για να γίνει αυτό πρέπει να έχεις ΑΦΜ.
Tempor Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δεν σφραγίζεται πλέον το συμβόλαιο στην εφορία. Γίνεται ηλεκτρονικά από τον ιδιοκτήτη και επιβεβαιώνεται από τον ενοικιαστή. Για να γίνει αυτό πρέπει να έχεις ΑΦΜ. Εχω ΑΦΜ. Δεν ειναι υποχρεωτικη η δηλωση του στο συμβολαιο;
panos2171 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δεν ξέρω πως τα χουν κάνει τώρα αλλά το 2012 νοίκιαζα στο όνομά μου χωρίς να χω εισόδημα. Όσον αφορά το κόστος εξαρτάται. Γνώμη μου είναι να βρεις ένα σπίτι ΧΩΡΙΣ κεντρική θέρμανση και ελάχιστα κοινόχρηστα. Εγώ νοίκιαζα γκαρσονιέρα 35τμ χωρίς θέρμανση 150€, τα κοινόχρηστα ήταν 10€ και το ρεύμα το καλοκαίρι στα 30-40€ το δίμηνο το καλοκαίρι και στα 70-80€ το χειμώνα λόγω ηλεκτρικής σόμπας. Τα πάγια έξοδα δηλαδή μαζί με το ιντερνετ και νερό δεν ξεπερνούσαν τα 230€ το μήνα.
Miracle Worker Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Αυτό με το ενοίκιο μια χαρά θα σου κάτσει, θα είσαι μέσα σε όλα κοινωνικά προγράμματα. 2
Backpacker Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Εννοείται ότι γίνεται να νοικιάσεις και ας μην έχεις εισόδημα ρε παιδιά. Οι φοιτητές στο όνομα τους νοικιάζουν οι περισσότεροι και δεν έχουν εισόδημα. Επίσης όπως είπε ο Miracle worker μπαίνεις μέσα σε πολλά προγράμματα αν δουλεύεις μαύρα (τυπικά άνεργος) και νοικιάζεις. Μέρισμα,επίδομα σίτισης ,ενοικίου,ρεύματος. 1
Tempor Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Επίσης όπως είπε ο Miracle worker μπαίνεις μέσα σε πολλά προγράμματα αν δουλεύεις μαύρα (τυπικά άνεργος) και νοικιάζεις. Μέρισμα,επίδομα σίτισης ,ενοικίου,ρεύματος. Δυστυχως/ευτυχως ειμαι φοιτητης οποτε δε μπορω να δηλωσω ανεργος
NickTG Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 http://www.oaed.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=605&Itemid=556&lang=el
The Spirit Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Εγώ πάντως βρήκα γκαρσονιέρα γύρω στα 45 τετραγωνικά και μέσα στο νοίκι που έχουμε συμφωνήσει παρέχεται ΔΕΗ και νερό ασχέτως με το πόση κατανάλωση θα κάνω. Όλο το πακέτο που σας ανέφερα μου στοιχίζει 220 euro σε καινούρια πολυκατοικία (3 χρόνων) και το σπίτι είναι και επιπλωμένο (διπλό κρεβάτι, air condition, ψυγείο, κουζίνα, πλυντήριο ρούχων, 2 καναπέδες 3θέσιους, γραφείο). Τα κοινόχρηστα μου έρχονται γύρω στα 15-20 το μήνα καθώς δεν ανοίγω καθόλου τη θέρμανση, δουλεύει όλη μέρα το air condition και 18 euro για internet forthnet. Δηλαδή με 250 περίπου το μήνα έχω όλο το πακέτο και τρώω στην μάνα μου που μένει 3 τετράγωνα μακριά. 1
Miracle Worker Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δεητζής είναι ο ιδιοκτήτης; Αν ανοίγεις όλη μέρα ερκοντίσιον το μισό ενοίκιο θα πηγαίνει στη ΔΕΗ.
Backpacker Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Φοιτητής=άνεργος οπότε που είναι το πρόβλημα; Δεν μπορείς να γραφτείς στον ΟΑΕΔ σαν άνεργος αν είσαι φοιτητής εκτός αν έχεις δουλέψει σαν φοιτητής με ένσημα και απολυθείς.Τότε και μόνο τότε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα