Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,στήνω ενα pc για έναν φίλο και έχω καταλήξει στον cpu του τίτλου.Η χρήση που θα κάνει θα είναι ms-office και browsing.Πιστέυετε τον καλήπτει?.Επίσης να προσθέσω οτι δεν θα γίνει oc.Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλησπέρα,στήνω ενα pc για έναν φίλο και έχω καταλήξει στον cpu του τίτλου.Η χρήση που θα κάνει θα είναι ms-office και browsing.Πιστέυετε τον καλήπτει?.Επίσης να προσθέσω οτι δεν θα γίνει oc.Ευχαριστώ.

Αφού δεν θα γίνει oc γιατί δεν παίρνεις τον αντίστοιχο κλειδωμένο;

Μπορείς να πας και σε ποιο φτηνό επεξεργαστή για αυτά που θες,ακόμα και ένας celeron είναι υπέρ αρκετός.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή θέλει να ασχοήθει με overclock κάποτε απλώς προς το παρών δεν υπάρχουν λεφτα για καλήτερη μητρική και ψύκρα.Αργότερα όμως θα γίνει.

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά θα ναι!

Αν μπορείς να τον βρεις και μεταχειρισμενο από δω..Να γλυτώσεις και κάτι για να πάρεις αμέσως την ψυχτρα!!

Είναι μια καλή βάση για ένα mid gaming pc ..!! μολις παραλάβω εγώ την κάρτα θα κάνω ένα θέμα σχετικά με o/c και διάφορα benchmarks για να δούμε τι λέει το cpu μαζί με μια καρτούλα!

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή θέλει να ασχοήθει με overclock κάποτε απλώς προς το παρών δεν υπάρχουν λεφτα για καλήτερη μητρική και ψύκρα.Αργότερα όμως θα γίνει.

http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2389948

και με απλή μητρική και με την δικιά του ψήκτρα μπορείς να κάνεις oc και να έχεις και αρκετά καλά αποτελέσματα,βέβαια εδώ τώρα που σκάει το καλοκαίρι θα την χρειαστείς την ψήκτρα αρκετά σύντομα. 

• Like 1
Δημοσ.

τον έχω τον συγκεκριμένο και με μαμά ψυχτρα και ζόρισμα games ktlp πάνω από 65 βαθμούς δεν πάει απίστευτα δροσερός

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...