Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για σας παιδιά θέλω να αγοράσω ένα πιστόλι θερμού αέρα και η πρώτη επιλογή μου είναι το BLACK & DECKER 1750W KX1650 και έχει μεγάλη δύναμη σαν πιστόλι!

• Ισχύς: 1750 W.
  • Τάση: 230 V.
  • Ρυθμίσεις θερμότητας: 2.
  • Σχεδιασμός: Πιστολιού.
  • Κλίμακα θερμοκρασίας: 460 - 600 οC.
  • Παροχή αέρα: 570 / 740 l/min.
  • Μήκος καλωδίου: 2 m

Η δεύτερη επιλογή μου είναι το EINHELL ΤH-ΗΑ 2000/1 2000W  που μου δίνει βαλίτσα μεταφοράς  και έξτρα 4 μύτες. 

• Ισχύς: 2000 W
  • Τάση: 230 V ~ 50 Hz
  • Σκάλες ρύθμισης: 2
  • Θερμοκρασία ανά σκάλα: 350°C, 550°C
  • Παροχή αέρα ανά σκάλα: 300 λίτρα/λεπτό, 500 λίτρα/λεπτό.
  • Βάρος: 0,68 kg.
  • Εγγύηση: 2 έτη.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι το BLACK & DECKER είναι λιγότερα watt αλλά αποδίδει πολύ περισσότερο από το EINHELL που είναι 2000 watt.

Εσάς ποια είναι η δικιά σας γνώμη και ποιο θα αγοράζεται από τα δύο.  Η δικιά μου η χρήση για το συγκεκριμένο πιστόλι είναι πάντα ερασιτεχνική, να αποδίδει αυτά που λέει και να μην χαλάσει τον επόμενο μήνα.

Δημοσ.

Για σας παιδιά θέλω να αγοράσω ένα πιστόλι θερμού αέρα και η πρώτη επιλογή μου είναι το BLACK & DECKER 1750W KX1650 και έχει μεγάλη δύναμη σαν πιστόλι!

• Ισχύς: 1750 W.
  • Τάση: 230 V.
  • Ρυθμίσεις θερμότητας: 2.
  • Σχεδιασμός: Πιστολιού.
  • Κλίμακα θερμοκρασίας: 460 - 600 οC.
  • Παροχή αέρα: 570 / 740 l/min.
  • Μήκος καλωδίου: 2 m

Η δεύτερη επιλογή μου είναι το EINHELL ΤH-ΗΑ 2000/1 2000W  που μου δίνει βαλίτσα μεταφοράς  και έξτρα 4 μύτες. 

• Ισχύς: 2000 W
  • Τάση: 230 V ~ 50 Hz
  • Σκάλες ρύθμισης: 2
  • Θερμοκρασία ανά σκάλα: 350°C, 550°C
  • Παροχή αέρα ανά σκάλα: 300 λίτρα/λεπτό, 500 λίτρα/λεπτό.
  • Βάρος: 0,68 kg.
  • Εγγύηση: 2 έτη.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι το BLACK & DECKER είναι λιγότερα watt αλλά αποδίδει πολύ περισσότερο από το EINHELL που είναι 2000 watt.

Εσάς ποια είναι η δικιά σας γνώμη και ποιο θα αγοράζεται από τα δύο.  Η δικιά μου η χρήση για το συγκεκριμένο πιστόλι είναι πάντα ερασιτεχνική, να αποδίδει αυτά που λέει και να μην χαλάσει τον επόμενο μήνα.

Τα EINHELL είναι αξιόπιστα. Μην τα φοβάσαι .. Και οι 2 εταιρίες είναι οκ . Τώρα με βάση τα specs αποφασίζεις τι θες. 

EINHELL μηχανήματα έχω πάρα πολλά και χρησιμοποιούνται επαγγελματικά από τον πατέρα μου χρόνια τώρα. Κανένα πρόβλημα .

Εχουμε και πιστόλι αέρος της EINHELL . 

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μια αποριούλα για όποιον ξέρει.

Αυτό που μπήκε crazy sundays με αυτό που έχει μια αλλη εκπτωση τι διαφορές έχουν;

Το δεύτερο δίνει βαλίτσουλα και εξαρτήματα ενώ το πρώτο όχι; Ή δίνει και το πρώτο τα εξαρτήματα αλλα όχι την βαλίτσα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...