logitech Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Για σας παιδιά θέλω να αγοράσω ένα πιστόλι θερμού αέρα και η πρώτη επιλογή μου είναι το BLACK & DECKER 1750W KX1650 και έχει μεγάλη δύναμη σαν πιστόλι! Ισχύς: 1750 W. Τάση: 230 V. Ρυθμίσεις θερμότητας: 2. Σχεδιασμός: Πιστολιού. Κλίμακα θερμοκρασίας: 460 - 600 οC. Παροχή αέρα: 570 / 740 l/min. Μήκος καλωδίου: 2 m Η δεύτερη επιλογή μου είναι το EINHELL ΤH-ΗΑ 2000/1 2000W που μου δίνει βαλίτσα μεταφοράς και έξτρα 4 μύτες. Ισχύς: 2000 W Τάση: 230 V ~ 50 Hz Σκάλες ρύθμισης: 2 Θερμοκρασία ανά σκάλα: 350°C, 550°C Παροχή αέρα ανά σκάλα: 300 λίτρα/λεπτό, 500 λίτρα/λεπτό. Βάρος: 0,68 kg. Εγγύηση: 2 έτη. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι το BLACK & DECKER είναι λιγότερα watt αλλά αποδίδει πολύ περισσότερο από το EINHELL που είναι 2000 watt. Εσάς ποια είναι η δικιά σας γνώμη και ποιο θα αγοράζεται από τα δύο. Η δικιά μου η χρήση για το συγκεκριμένο πιστόλι είναι πάντα ερασιτεχνική, να αποδίδει αυτά που λέει και να μην χαλάσει τον επόμενο μήνα.
Dare-Devil Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Για σας παιδιά θέλω να αγοράσω ένα πιστόλι θερμού αέρα και η πρώτη επιλογή μου είναι το BLACK & DECKER 1750W KX1650 και έχει μεγάλη δύναμη σαν πιστόλι! Ισχύς: 1750 W. Τάση: 230 V. Ρυθμίσεις θερμότητας: 2. Σχεδιασμός: Πιστολιού. Κλίμακα θερμοκρασίας: 460 - 600 οC. Παροχή αέρα: 570 / 740 l/min. Μήκος καλωδίου: 2 m Η δεύτερη επιλογή μου είναι το EINHELL ΤH-ΗΑ 2000/1 2000W που μου δίνει βαλίτσα μεταφοράς και έξτρα 4 μύτες. Ισχύς: 2000 W Τάση: 230 V ~ 50 Hz Σκάλες ρύθμισης: 2 Θερμοκρασία ανά σκάλα: 350°C, 550°C Παροχή αέρα ανά σκάλα: 300 λίτρα/λεπτό, 500 λίτρα/λεπτό. Βάρος: 0,68 kg. Εγγύηση: 2 έτη. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι το BLACK & DECKER είναι λιγότερα watt αλλά αποδίδει πολύ περισσότερο από το EINHELL που είναι 2000 watt. Εσάς ποια είναι η δικιά σας γνώμη και ποιο θα αγοράζεται από τα δύο. Η δικιά μου η χρήση για το συγκεκριμένο πιστόλι είναι πάντα ερασιτεχνική, να αποδίδει αυτά που λέει και να μην χαλάσει τον επόμενο μήνα. Τα EINHELL είναι αξιόπιστα. Μην τα φοβάσαι .. Και οι 2 εταιρίες είναι οκ . Τώρα με βάση τα specs αποφασίζεις τι θες. EINHELL μηχανήματα έχω πάρα πολλά και χρησιμοποιούνται επαγγελματικά από τον πατέρα μου χρόνια τώρα. Κανένα πρόβλημα . Εχουμε και πιστόλι αέρος της EINHELL .
.::NikoS::. Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Μια αποριούλα για όποιον ξέρει. Αυτό που μπήκε crazy sundays με αυτό που έχει μια αλλη εκπτωση τι διαφορές έχουν; Το δεύτερο δίνει βαλίτσουλα και εξαρτήματα ενώ το πρώτο όχι; Ή δίνει και το πρώτο τα εξαρτήματα αλλα όχι την βαλίτσα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα