Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία eshop τι χρειάζομαι?


Frenzakias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας θέλω να ανοίξω ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ως συμπλήρωμα του φυσικού μας. Περα από τις γνώσεις και την πλατφόρμα που θα έχω τι server μου προτείνετε? Για τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου θα πρέπει να επικοινωνήσω με δικηγόρο όπως έχω διαβάσει κάπου ή δεν υπάρχει πρόβλημα αν τους γράψω μόνος μου? Από θέμα κουριερ που λέτε να απευθυνθώ? Και τέλος χρειάζομαι πιστοποίηση ssl ή όχι? Για αρχή σκέφτομαι να βάλω τρόπους πληρωμής μέσω τράπεζας και με αντικαταβολή. Για να βάλω και πιστωτική θα χρειαστώ κάποια επικοινωνία με την τράπεζα? Αυτές είναι μερικές από τις απορίες που έχω. Αν παρέλειψα κάτι και γνωρίζετε πως πρέπει να το ξέρω παρακαλώ αναφέρετε το. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εφόσον δεν εκτελούντε οι πληρωμές στην ιστοσελίδα σας, η χρήση SSL δεν είναι απαραίτητη.

Για να έχεις το πλεονέτκημα πληρωμών με πιστωτική κάρτα μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις paypal ή viva. Οι τράπεζες είναι λίγο ζαλάδα. Θα σε καθυστερήσουν πολύ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα,

Αν χρησιμοποιηθεί κάποια έτοιμη E-commerce πλατφορμα όπως για παράδειγμα το Magento τότε θα χρειαστείς εναν Virtual Server τουλάχιστον σωστα σεταρισμενο. Πες μας αν θες να χρησιμοποιησεις κάποια ετοιμη πλατφορμα......

 

Όρους χρήσης και πολιτικη απορρήτου κανονικα πρέπει να μιλήσεις με τον δικηγόρο σου ( πολυ δεν το κάνουν αλλα αν θες να φτιάξεις κατι σοβαρο καλο ειναι να το συντάξεις με τον δικηγορο σου αφου παρεις την γνώμη του).

 

Για courier ξεκινα τα τηλεφωνα μια μια, πανω κατω ολες δουλευουν με το ιδιο σύστημα, σου δινουν μια τιμη και αν κανεις μεγαλυτερο τζιρο σου την μειώνουν.

 

Αν θές πιστωτική διαλέγεις την τράπεζα που θες και πας απο εκει να ελεγξουν τα οικονομικα σου στοιχεια και ξεκιναει μια διαδικασια που κραταει περιπου 10-20 μερες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για πλατφόρμα λέω να βάλω αυτή της opencart λόγο των ελληνικών και της εύκολης διαχείρισης( δεν θα ειμαι εγω αυτος που θα εχει την διαχείριση γιατι δεν προλαβαινω.). όσο αφορά τον server ελεγα να ξεκινίσω με shared πακέτο deluxe
 

http://www.tophost.gr/web-hosting.htm

και μετα αναλογα με τις απαιτησεις. να μεταφερθω. μπορεί να μην μπει και ανθρωπος ποτέ. ας κρατήσω μειωμένα τα έξοδα για αρχή.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εάν χρειαστείς δικηγόρο για σύνταξη των όρων χρήσης στείλε μου PM για να σου προτείνω κάποιον. Αυτή τη στιγμή μου φτιάχνει τους όρους χρήσης για εταιρία web-hosting καθώς και για μια ιστοσελίδων γνωριμιών.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα σου πρότεινα να δεις κι εταιρείες που προσφέρουν το cpanel για διαχείριση και όχι το plesk που είναι δύσκολο,και το κακό είναι ότι από Plesk σε cpanel δεν μπορείς να πας εύκολα,ενώ το αντίθετο γίνεται.Δες αν θέλεις και τα πακέτα της Jethost έχει και πολύ καλή τεχνική υποστήριξη και οι τιμές της είναι πολύ καλές.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...