Expertr Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Εδω και καποιες εβδομαδουλες εχω ξεκινησει πιο αυστηρη διατροφη και για να μην καθομαι να μαγειρευω μπολικες φορες την ημερα για την επομενη μονο μαγειρευω μια φορα για 3 ημερες συνηθως. Αυτο αναγκαστηκα καταληγει σε μπολικα πιατα χωρισμενα σε μεριδες στο ψυγειο που κρυα ΔΕΝ τρωγονται και τοσο ανετα αν ειναι πχ μπιφτεκια.. Και εδω ειναι το διλημα.. Εχω και φουρνο μικροκυμματων και ρομποτακι.το δευτερο ειναι σιγουρα υγιεινο αλλα τα κανει πολυυυ σκληρα και στεγνα..Ειδικα το ρυζι δεν το ξαναβαζω εκει αφου το κανει πετρα κυριολεκτικα. Αντιθετως των μικροκυμματων τα βγαζει μια χαρα!!! Αλλα ποσο υγιεινο ειναι;; Και επισης ισχυει το "οταν ξαναζεσταινουμε το φαγητο χανει καποιες πολυτιμες ουσιες;" Sent from my iPhone using Insomnia
michael92 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Μια χαρά είναι το φουρνάκι μικροκυμμάτων. Καλύτερα να το βάζεις στο χαμηλό παραπάνω ώρα τόσο για τη γεύση όσο και για τις θρεπτικές ουσίες... 1
Grey29 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Φουρνάκι μικροκυμάτων. Εγγύηση. Εγώ το χρησιμοποιώ συνέχεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα