Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι πάντα εύκολη η πρόσβαση στην κοπέλα μου... και με το cyber  δε το χει καθόλου. Να κυλήσω δε νομίζω είμαι πολύ συνειδητοποιημένος σε αυτά τα θέματα. Αν την κεράτωνα κανονικα θα της ζήταγα να χωρίσουμε.

ρε την ανωμαλη ε ? :-)

• Like 4
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν είναι πάντα εύκολη η πρόσβαση στην κοπέλα μου... και με το cyber  δε το χει καθόλου. Να κυλήσω δε νομίζω είμαι πολύ συνειδητοποιημένος σε αυτά τα θέματα. Αν την κεράτωνα κανονικα θα της ζήταγα να χωρίσουμε.

Αν καυλαντίζει με κανέναν με sms (sexting) τεσπα θα σε πειράξει ή θα το θεωρήσεις κι αυτό μη κανονικό κεράτωμα?

Γενικα οταν ψαχνεις είτε διαδικτυακά είτε irl σεξουαλική διέγερση/συμπλήρωση με άλλο άτομο τότε κάτι πάει στραβά στην σχέση. Όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε και εγωιστικές αρνήσεις. Καλά αυτά τα "δεν ειναι κανονικό κέρατο" είναι αστειότητες για να μην νιώθεις τύψεις...βαφτίζουμε το κρέας ψάρι δλδ και λέμε ότι νηστεύουμε.

• Like 6
Δημοσ.

Αμα εχεις την αναγκη να παιξεις με το πληκτρολογιο σου..αστο καλυτερα!!Χωρισε! Εχεις το live διπλα σου και ψαχνεις να χαθεις στο δυαδικο σεξουαλικο συστημα του διαδικτυου?

Ελαφρά μυωπικό αυτό που λες. Μπορεί το κορίτσι που έχει δίπλα του να μην κάνει πολλά πολλά και έτσι ο άνθρωπος να μένει με την φαντασία. Μην το γελάς, ισχύει. Φυσικά αν νομίζεις και εσύ ότι επειδή είμαστε άντρες δεν έχουμε ανάγκη από εγκεφαλική διέγερση και απλά πατάς το "κουμπάκι" και το "μηχανάκι" δουλεύει να σε ενημερώσω ότι είσαι πέρα για πέρα λάθος.

Προσωπικά είμαι σε φάση που δεν θα πιστέψω την οποιαδήποτε (κοπέλα μου, γυναίκα μου, γκόμενα μου) ότι είμαι ο μόνος με τον οποίο "παίζει" κάτι. Οχι ότι είναι απίστευτο ή απίθανο αλλά θεωρώ ότι οι γυναίκες από τη φύση τους απλά "παίζουν" πολύ περισσότερο, ελεύθερες και μη. Δεν με πειράζει εμένα να πω την αλήθεια, αν μένει απλά στο μάτι και στα λόγια και τη βοηθάει αυτό να περνάμε εμείς καλύτερα τότε...why not? Ακόμα και το κομμάτι της ζήλιας που πρόκειται να παρουσιαστεί βοηθάει την όλη διαδικασία.  

• Like 1
Δημοσ.

Αμα δεν πιστευεις αυτη που εχεις διπλα σου καλυτερα να εισαι μονος σου δεν εχει το παραμικρο νοημα χωρις εμπιστοσυνη.

• Like 2
Δημοσ.

Κάνε ότι είναι να κάνεις μωρέ αφού σ'αρέσει. Σάμπως ξέρεις τι κάνει αυτή πίσω από την πλάτη σου;

Δημοσ.

Αμα δεν πιστευεις αυτη που εχεις διπλα σου καλυτερα να εισαι μονος σου δεν εχει το παραμικρο νοημα χωρις εμπιστοσυνη.

Λολ αν ήταν έτσι, ούτε οι μισοί άνθρωποι δε θα παρέμεναν σε σχέση ή παντρεμένοι. Αυτές τις σχέσεις με την τυφλή εμπιστοσύνη τις συναντάτε τόσο συχνά για να ξέρω... Μόνο σε έφηβους και πιτσιρικάδες μέχρι λίγο μετά τα 20 μπορεί να τις δεις. Η εμπιστοσύνη κερδίζεται δεν αποκτιέται από τη μια μέρα στην άλλη. Υπάρχει και συμφεροντολογική πλευρά όμως. Ο άλλος μπορεί να είναι δίπλα της απλά για να πηδάει και η άλλη το ίδιο. Θα τους πεις εσύ χωρίστε γιατί δεν υπάρχει εμπιστοσύνη; Ώπα...

Δημοσ.

Εγώ με τη δικιά μου δεν έχουμε συμβατά ωράρια, επίσης αυτή δεν έχει δικό της υπολογιστή, χώρος δεν υπάρχει παρά μόνο το οδοντιατρείο (που τι να κάνεις εκει???) .. ε άνθρωπος είμαι και εγώ.

Δημοσ.

Flaoutistas ασε δεν προλαβες. Είδαμε ότι έχεις double account. Προφανώς το ξέρεις ότι δεν επιτρέπεται απο τους κανονισμούς του forum να έχεις δεύτερο account ε;

Δημοσ.

Flaoutistas ασε δεν προλαβες. Είδαμε ότι έχεις double account. Προφανώς το ξέρεις ότι δεν επιτρέπεται απο τους κανονισμούς του forum να έχεις δεύτερο account ε;

Ώπα, κάτι χάσαμε

Τι παίχτηκε;

Δημοσ.

Ώπα, κάτι χάσαμε

Τι παίχτηκε;

Αντι να απαντήσει ο Flaoutistas σαν ts, απάντησε ο Hfaistionass. Μετά όμως σαν εξυπνάκιας έκανε edit το μήνυμα για να μην το πάρουν πρέφα.

Το μήνυμα που λέει γούστα είναι αυτά, πριν το edit έγραφε αυτά που γράφει ο Flaoutistas ακριβώς στο επόμενο μήνυμα.

• Like 5
Δημοσ.

Εσείς θεωρείτε το cyber sex και γενικά τις διαδικτυακές γνωριμίες απιστία στη σχέση; Για πείτε γνώμες :P

Άλλο το διαδικτυακό φλέρτ και άλλο να φτάσει κάποιος στο cyber sex. Το cyber sex το βλέπω σαν κανονική απιστία.

Το θέμα είναι τί όρια βάζει ο καθένας. Πάλι μπαίνουμε σε ζητήματα προσωπικής ηθικής.

• Like 1
Δημοσ.

Λολ αν ήταν έτσι, ούτε οι μισοί άνθρωποι δε θα παρέμεναν σε σχέση ή παντρεμένοι. Αυτές τις σχέσεις με την τυφλή εμπιστοσύνη τις συναντάτε τόσο συχνά για να ξέρω... Μόνο σε έφηβους και πιτσιρικάδες μέχρι λίγο μετά τα 20 μπορεί να τις δεις. Η εμπιστοσύνη κερδίζεται δεν αποκτιέται από τη μια μέρα στην άλλη. Υπάρχει και συμφεροντολογική πλευρά όμως. Ο άλλος μπορεί να είναι δίπλα της απλά για να πηδάει και η άλλη το ίδιο. Θα τους πεις εσύ χωρίστε γιατί δεν υπάρχει εμπιστοσύνη; Ώπα...

Γελα οσο θες εγω παντα στις σχεσεις μου ειχα  εμπιστοσυνη  αλλοιως δεν καθομαι καν.Οι μισοι ανθρωποι ειναι για χαστουκια και ειναι γιδια αυτο δεν μου λεει κατι που γραφεις.Δεν ειμαι παιδακι να ψυχανεμιζομαι.Υπαρχουν και ποιοτικοι ανθρωποι εκει εξω καλη τυχη με την νοοτροπια που εχεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...