AntiCambeR Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Απο τις 18:00 το απογευμα και μετα γινεται χαμος γιατι οι περισσοτεροι εργαζονται η πανε καποια σχολη τις πρωινες ωρες.Ειδικα απο αυτη την εποχη και μετα γινεται πανικος. Νομιζω οτι πρωινες ωρες μεχρι το απογευμα ειναι καλυτερα.Ειναι πολυ σπαστικο να περιμενεις να παρεις σειρα για το καθε μηχανημα. Ξερει κανεις ποσο κοστιζει στα Joe Weider ο χρονος?Πριν μερικα χρονια ειχα κανει συνδρομη 1 χρονου στα 170€.
Keravnoulhs Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Ένα Pagration Arena στο Γουδή νομίζω σας λέει τίποτα; Το πήρε το μάτι μου στο fb μου φάνηκε συμπαθητικό. Το ξέρει κανείς;
Mau-Maus Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Απο τις 18:00 το απογευμα και μετα γινεται χαμος γιατι οι περισσοτεροι εργαζονται η πανε καποια σχολη τις πρωινες ωρες.Ειδικα απο αυτη την εποχη και μετα γινεται πανικος. Νομιζω οτι πρωινες ωρες μεχρι το απογευμα ειναι καλυτερα.Ειναι πολυ σπαστικο να περιμενεις να παρεις σειρα για το καθε μηχανημα. Ξερει κανεις ποσο κοστιζει στα Joe Weider ο χρονος?Πριν μερικα χρονια ειχα κανει συνδρομη 1 χρονου στα 170€. 130 Ένα Pagration Arena στο Γουδή νομίζω σας λέει τίποτα; Το πήρε το μάτι μου στο fb μου φάνηκε συμπαθητικό. Το ξέρει κανείς; Μια χαρα γυμναστηριο ειναι !
Expertr Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 κι αμα το eπώνυμο ειναι σε καμιά γειτονιά τότε τι κάνουμε πᾶμε ἡ δεν παμε ? χαχαχα...Αναλογως...Εαν ειναι σε στενο ανω των 5 μετρων πλατος ο δρομος ΔΕΝ ΠΑΜΕ...Αλλιως πηγαινε μετραει γειτονικο 1
zio10 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 κι αμα το eπώνυμο ειναι σε καμιά γειτονιά τότε τι κάνουμε πᾶμε ἡ δεν παμε ? Είπαμε είσαι παλιός, αρά να γράφεις και στο πολυτονικό;; 1
Mau-Maus Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Είπαμε είσαι παλιός, αρά να γράφεις και στο πολυτονικό;; εἴχαμε φάει την δασεῖα και την περισπωμένη στην μαπα , εἶμαι πανάρχαιος φίλε 1
GreekMonkey Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Mad Gym. Πρωινά είναι μια χαρά. Κάτι μου λέει πως το απόγευμα γίνεται χαμός. Θα πάω μια φορά για να δω και μόνο.
someone- Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Γράφτηκε κανείς στα καινούργια Planet στην Γαλατσίου; τί λέει από κόσμο; πολυ εως παρα πολυ! Ένα Pagration Arena στο Γουδή νομίζω σας λέει τίποτα; Το πήρε το μάτι μου στο fb μου φάνηκε συμπαθητικό. Το ξέρει κανείς; αν δε κανω λαθος πηγαινε ενας γνωστος μου και μου χε πει οτι ειναι καλο. Ξερει κανεις ποσο κοστιζει στα Joe Weider ο χρονος?Πριν μερικα χρονια ειχα κανει συνδρομη 1 χρονου στα 170€. πριν κανα χρονο παγκρατι ειχε 90 ο χρονος, οποτε φανταζεσαι τι γινοταν οπως επισης και το πλανετ στο παγκρατι. στη φιλαδελφεια πριν λιγο καιρο που γραφτηκε φιλος 150 με εγγραφη.
*nenya* Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Γράφτηκε κανείς στα καινούργια Planet στην Γαλατσίου; τί λέει από κόσμο; Τωρα δεν ξερω , αν γραφτεις εσυ ομως θα γινεται χαμος Χαχαχ α ρε maus! Δεν παίζει κάτι τέτοιο :Ρ τρέχουν -ευτυχώς- πίσω απ'τις γυμνασμένες μόνο.Τεσπα, θα πάω μια βόλτα μάλλον να δω από κοντά τί φάση είναι.
Miracle Worker Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 πολυ εως παρα πολυ! αν δε κανω λαθος πηγαινε ενας γνωστος μου και μου χε πει οτι ειναι καλο. πριν κανα χρονο παγκρατι ειχε 90 ο χρονος, οποτε φανταζεσαι τι γινοταν οπως επισης και το πλανετ στο παγκρατι. στη φιλαδελφεια πριν λιγο καιρο που γραφτηκε φιλος 150 με εγγραφη. Στο Παγκράτι ακόμα τόσο έχει, 89 ευρώ ο χρόνος. Χαμός γίνεται 6-10, τις υπόλοιπες ώρες παλεύεται.
Dakonblackblade Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Περιοχή κυψέλης γαλατσίου κέντρο, επειδή έχω πάει σε όλα από μια βόλτα, το καλύτερο για μένα είναι το Human στην Αγία Ζώνης. Συνοικιακό, σχετικά τσιμπημένο, αλλά έχει τα πάντα μέσα, πολύ εξοπλισμό και γενικότερα είχαν πέσει πολλά λεφτά. Πόσο συχνά βρίσκετε δηλαδή αλτήρες Ivanko από 6-60 κιλά ανά 2 κιλά ? Μπάρες και δίσκους Ivanko, μηχανήματα paramount (πολύ καλύτερα για μένα από τις βλακείες τα Technogym που πήξαμε) , πολλά επίπεδα χώρων κλπ. κλπ. Κόσμος προφανώς στις ώρες αιχμής έχει αρκετό, αλλά ποτέ δεν έπηξε . Αλλά η τσιμπημένη τιμή έχει και τα πλεονεκτήματά της. 1
efo355 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Όσο ήμουν Αθήνα πήγαινα στο Joe Weider Καλλιθέας. Εντάξει είχε τα μειονεκτήματα του αλλά η τιμή ήταν φθηνή. Φυσικάπήγαινα μόνο μεσημέρι που ήταν άδειο. Μετά τις 6 με τίποτα. Τώρα που είναι σε επαρχία και θέλουν 350 ευρώ το χρόνο σε μέτρια γυμναστήρια έστησα το δικό μου και ηρέμησα. 1
Keravnoulhs Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Για το Pagration Arena που είπα πιο πριν ξέρει κανείς κόστος;
Mau-Maus Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Για το Pagration Arena που είπα πιο πριν ξέρει κανείς κόστος; http://pagration-arena.gr/contact/ ενα τηλ θα σου κοστίσει
zio10 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 http://pagration-arena.gr/contact/ ενα τηλ θα σου κοστίσει Για πόσο καιρό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα