Gauss3 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Θα ήταν ωραία να είχαμε όλοι μετρητές που στέλνουν αυτόματα (μέσω gsm ή 3G) τα δεδομένα στην ΔΕΗ για να βγάζει κατευθείαν μόνο εκκαθαριστικούς και να μπαίνει εκεί η έκπτωση του 15%. Τώρα στους έναντι που μπαίνει μόνο, meh... Σε 3 δήμους πιλοτικά απο φέτος στους άλλους στα επόμενα χρόνια. Το μεγάλο ερώτημα είναι ποιος θα πληρώσεις τους μετρητές, εδώ το ρευμα δεν έχουν πολλοί να πληρώσουν το μετρητή θα έχουν?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Σε 3 δήμους πιλοτικά απο φέτος στους άλλους στα επόμενα χρόνια. Το μεγάλο ερώτημα είναι ποιος θα πληρώσεις τους μετρητές, εδώ το ρευμα δεν έχουν πολλοί να πληρώσουν το μετρητή θα έχουν? Τους πληρώνουν εξ' ολοκλήρου οι καταναλωτές? Πληροφοριακά ξέρουμε τους 3 αυτούς δήμους?
fakiris31 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Πάντως αν θέλετε ανά 2 μήνες έρχεται κανονικά λογαριασμός και όχι στα κουτουρού έχει ημερομηνία και τηλέφωνο για να πάρεις να δηλώσεις τις kwh
Gauss3 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Τους πληρώνουν εξ' ολοκλήρου οι καταναλωτές? Πληροφοριακά ξέρουμε τους 3 αυτούς δήμους? Η Ξάνθη ολόκληρος ο νομός, Λέσβος, Λήμνος, Άγιος Ευστράτιος και Λευκάδα (ολόκληρη) και μερικοί (ελάχιστοι) σε Αθήνα και Θεσ/νικη. Το κόστος σε πρώτη φάση για αυτούς τους 200.000 θα βαρύνει το ΔΕΔΔΗΕ. Για τους υπόλοιπους άγνωστο το ποιος μιας θα το αναλάβει μιας και ο κύριος πάροχος ΔΕΗ πολύ δύσκολο να βρει 1 δισ € για να τα πληρώσει. Μόνο από κάποιο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ίσως αλλά και εκεί υπάρχουν δυσκολίες... Φυσικά μιλάμε για τυπικές οικιακές παροχές μιας και όλοι οι "μεγάλοι πελάτες" είναι ήδη τηλεμετρούμενοι...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Ah ακόμα αυτές οι περιοχές? Προσπαθούν εδώ και μια 5-7ετία κι αν δεν κάνω λάθος το πιλοτικό είναι με κεφάλαια του ΕΣΠΑ... Είχα διαβάσει ότι και καλά μέχρι το 2020 έπρεπε να έχει αλλάξει το 80% των μετρητών με τέτοιους. Suree.....
Dark_son20 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Τα ωραία της μοντέρνας ΔΕΗ. Για επιστροφή χρημάτων απο τον τελικό περιμένω 2 ώρες στην ουρά που εξυπηρετεί τα πάντα γιατί ο ταμίας δεν μπορεί απλα να ελέγξει την ταυτότητα μου και να μου τα δώσει...θέλει λέει να γίνει εκκαθάριση πρώτα... Και ο τελικός λογαριασμός δεν είναι εκκαθάριση? 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Τα ωραία της μοντέρνας ΔΕΗ. Για επιστροφή χρημάτων απο τον τελικό περιμένω 2 ώρες στην ουρά που εξυπηρετεί τα πάντα γιατί ο ταμίας δεν μπορεί απλα να ελέγξει την ταυτότητα μου και να μου τα δώσει...θέλει λέει να γίνει εκκαθάριση πρώτα... Και ο τελικός λογαριασμός δεν είναι εκκαθάριση? Δεν φταιει ο ταμιας . Για να επιστρεψει χρηματα θελει εγκριση από τον προϊσταμενο του .Από το χαρτι με την επιστροφη που εχεις στα χερια σου μπορει κατι να εχει αλλαξει . Για παράδειγμα το ΑΦΜ σου να χρωστάει από άλλη παροχη που δεν μπορει να το ξερει ο ταμιας . Τωρα αν ο προισταμενος αργει και γιατι δεν ξερω . 1
Dark_son20 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Αργεί γιατί αναγκάζομαι να περιμένω στην ουρά που αλλάζουν όνομα στα ρολόγια (που έχει υψηλή κίνηση γιατί μετά πάνε για διακανονισμό,ευτυχώς τουλάχιστον αυτός είναι σε άλλη ουρα.) Όπου έχει να κάνει με λεφτά ακόμα και στην εφορία ένα IBAN φτάνει για να τελειώνει το θέμα και να στα καταθέσουν. Η ταλαιπωρία αυτή είναι καθαρά δείγμα μη σωστής παραγωγικής γραμμής πάνω στην γραφειοκρατία (που δεν κατηγορώ, κατανοώ τον λόγο ύπαρξής της,αλλα ο σκοπός είναι οι διαδικασίες της να επιταχύνονται παραγωγικά) 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Η παραγωγικη γραμμη πραγματι είναι αργη αλλα όχι μονο στη ΔΕΗ αλλα και σε πολλους τομεις του ιδιωτικου καθαρα τομεα.
idomeneas7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Πέστα, κι εγώ αυτό θέλω να κάνω και όσες φορές έχω πάρει τηλέφωνο δεν απαντάει κανείς. Χτες πήγα λίγο πριν το κλείσιμο και είχαν ήδη κατεβάσει ρολά. Θα ξαναπροσπαθήσω σήμερα να δω. Στο κάνουν επίτηδες δύσκολο ώστε να το ξανασκεφτείς αν θα τα πάρεις πίσω.
Dark_son20 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Κοίτα Γιάννη και γω εκεί που δουλεύω έχουμε τεράστια γραφειοκρατία, παρα πολλές διαδικασίες που πρέπει να γίνουν για απλα πράγματα στα μάτια του πελάτη. Αλλά ο πελάτης το μόνο που έχει να κάνει είναι να καταθέσει ηλεκτρονικά όλα τα δικαιολογητικά και όταν τελειώσουμε απλά ένα τηλέφωνο απο άλλο τμήμα του λέει ότι είστε έτοιμος. Ο πελάτης δεν ταλαιπωρείται σε καμία φάση μιας τεράστιας υποχρεωτικής αλυσίδας. Δε νομίζω οτι εφόσον υπάρχει η υποδομή του ebill το να δηλώνες και ένα IBAN θα ήταν τόσο χαμός. Και οτα τέλειωνε η εκκαθάριση απλα θα μπαίνανε.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Πέστα, κι εγώ αυτό θέλω να κάνω και όσες φορές έχω πάρει τηλέφωνο δεν απαντάει κανείς. Χτες πήγα λίγο πριν το κλείσιμο και είχαν ήδη κατεβάσει ρολά. Θα ξαναπροσπαθήσω σήμερα να δω. Στο κάνουν επίτηδες δύσκολο ώστε να το ξανασκεφτείς αν θα τα πάρεις πίσω. Δεν ξερω που πηρες αλλα σε πολλα κοματια τα ατομα δεν φτανουν να εξυπηρετηησουν τον μεγαλο αριθμο κλισεων . Το εχω ζησει αρκετες φορες . Κοίτα Γιάννη και γω εκεί που δουλεύω έχουμε τεράστια γραφειοκρατία, παρα πολλές διαδικασίες που πρέπει να γίνουν για απλα πράγματα στα μάτια του πελάτη. Αλλά ο πελάτης το μόνο που έχει να κάνει είναι να καταθέσει ηλεκτρονικά όλα τα δικαιολογητικά και όταν τελειώσουμε απλά ένα τηλέφωνο απο άλλο τμήμα του λέει ότι είστε έτοιμος. Ο πελάτης δεν ταλαιπωρείται σε καμία φάση μιας τεράστιας υποχρεωτικής αλυσίδας. Δε νομίζω οτι εφόσον υπάρχει η υποδομή του ebill το να δηλώνες και ένα IBAN θα ήταν τόσο χαμός. Και οτα τέλειωνε η εκκαθάριση απλα θα μπαίνανε. Δεν μπορω να ξερω για το αντικειμενο το δικο σου .Μπορει να είναι και ετσι αλλα δεν είναι παντα ο κανονας .
idomeneas7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Χαχα, ξέρω γιατί δεν απαντάνε. Εδώ και 6 μήνες έχουν πάει σε άλλη περιοχή λόγω ανακαίνισης και μέσα είναι μόνο 2 άτομα του ΔΕΔΔΗΕ. Μου είπαν να πάω σε 2-3 μήνες για την επιστροφή. Να ζητήσω τόκους? 'Επρεπε κι εγώ στην ΔΕΗ να λέω να έρχεται από το σπίτι μου καθημερινές 8-2 για να παίρνει τα λεφτά των λογαριασμών, αφού περιμένει πόση ώρα στην ουρά πρώτα γιατί έχω κι άλλα πράγματα να κάνω. Αν έχω καμιά δουλειά εκτός θα τους λέω να περάσουν σε 2-3 μήνες που θα έχω τελειώσει.
adi32 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Το σκεφτομαι κι εγω σοβαρα να παω στην Elpedison με την προσφορα των 100ε Θα δω αν συμφερει καποια αλλη πιο πολυ Ποσο καιρο κανει η αλλαγη ? Με τη ΔΕΗεγδησον απο οτι καταλαβα καποια στιγμη θα σου επιστρεψουν την εγγυηση και πρεπει να πας απο κει να στηθεις σε ατελειωτες ουρες ? Δε συμψηφίζεται με λογαριασμους ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Κοιτα εδω αν σε συμφερει αλλα να προσεξεις πολυ τα ψιλα γραμματα !!! Ναι η εγγυηση επιστρεφεται οταν βγει τελικος λογαριασμος απο ΔΕΗ Εννοειται οτι οπου και αν εισαι φορους κλπ και οτι αφορα ΔΕΔΔΗΕ και ΑΔΜΗΕ θα ειναι τα ιδια . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις