Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι φυσιολογικό κάποιος να τρώει γλυκό και μετά από κανά δεκάλεπτο να νιώθει υπνηλία;

Μετά από κάνα περιποιημένο brownie, ναι.

• Like 5
Δημοσ.

Είναι φυσιολογικό κάποιος να τρώει γλυκό και μετά από κανά δεκάλεπτο να νιώθει υπνηλία;

Αν ο ζαχαροπλαστης εχει μπερδεψει την ζαχαρη ή το αλευρι με μια αλλη σκονη ναι..Με κοκακια το παθαινεις αυτο? :unsure:

• Like 5
Δημοσ.

Μήπως εννοεί τα κοκ με σοκολάτα; Η έστω τον κωδικα οδικης κυκλοφορίας? χεχε

cock με μερεντα;

• Like 2
Δημοσ.

Παναθεμα τους με τα αρθρα τους.Η μαυρη σοκολατα περιεχει τρυπτοφανη που ειναι προδρομος της σεροτονινης του νευροδιαβιβαστη που σε κανει να νοιωθεις καλα,ποιο χαλαρα κτλ κτλ δεν περιεχει σεροτονονινη δεν υπαρχει τροφη να περιεχει νευροδιαβιβαστη τους προδρομους τους περιεχουν.

Δημοσ.

εγω και μετα απο φαγητο εχω μια τρομερη νυστα..ειδικα αν ειναι μεγαλο το φαγοποτι.

Δημοσ.

εγω και μετα απο φαγητο εχω μια τρομερη νυστα..ειδικα αν ειναι μεγαλο το φαγοποτι.

Μμμ..! Δεν είναι απίστευτη η αίσθηση; Ειδικά μετά από μπόλικα γύρο χοιρινό με πίτα και στο τέλος κόκα κόλα ταυτόχρονα με τσιγάρο.

Δημοσ.

Νυστα σε πιανει γιατι εκρινει ο εγκεφαλος προλακτινη(ανταγωνιζετε την ντοπαμινη που σου δινει τσιτα και εγρηγορση)για να καλμαρεις και να χωνεψεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...