Keravnoulhs Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Είναι φυσιολογικό κάποιος να τρώει γλυκό και μετά από κανά δεκάλεπτο να νιώθει υπνηλία;
deesnider Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Είναι φυσιολογικό κάποιος να τρώει γλυκό και μετά από κανά δεκάλεπτο να νιώθει υπνηλία; Μετά από κάνα περιποιημένο brownie, ναι. 5
anwnymh29 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Είναι φυσιολογικό κάποιος να τρώει γλυκό και μετά από κανά δεκάλεπτο να νιώθει υπνηλία; Αν ο ζαχαροπλαστης εχει μπερδεψει την ζαχαρη ή το αλευρι με μια αλλη σκονη ναι..Με κοκακια το παθαινεις αυτο? 5
Iris_89 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 http://www.aftodioikisi.gr/diethni/poies-einai-oi-8-trofes-pou-prokaloun-ipnilia
Keravnoulhs Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μήπως εννοεί τα κοκ με σοκολάτα; Η έστω τον κωδικα οδικης κυκλοφορίας? χεχε
TriLoBiTe Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Η έστω τον κωδικα οδικης κυκλοφορίας? χεχε Βρε το σατανά.. 1
MT60RS Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μήπως εννοεί τα κοκ με σοκολάτα; Η έστω τον κωδικα οδικης κυκλοφορίας? χεχε cock με μερεντα; 2
Pa0ki Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Πρόσεξε μην απαντήσεις πάλι με το "κανονικό" προφίλ σου 3
manzah80 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 http://www.aftodioikisi.gr/diethni/poies-einai-oi-8-trofes-pou-prokaloun-ipnilia Παναθεμα τους με τα αρθρα τους.Η μαυρη σοκολατα περιεχει τρυπτοφανη που ειναι προδρομος της σεροτονινης του νευροδιαβιβαστη που σε κανει να νοιωθεις καλα,ποιο χαλαρα κτλ κτλ δεν περιεχει σεροτονονινη δεν υπαρχει τροφη να περιεχει νευροδιαβιβαστη τους προδρομους τους περιεχουν.
Mikeasdf Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 εγω και μετα απο φαγητο εχω μια τρομερη νυστα..ειδικα αν ειναι μεγαλο το φαγοποτι.
johnkal Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 εγω και μετα απο φαγητο εχω μια τρομερη νυστα..ειδικα αν ειναι μεγαλο το φαγοποτι. Μμμ..! Δεν είναι απίστευτη η αίσθηση; Ειδικά μετά από μπόλικα γύρο χοιρινό με πίτα και στο τέλος κόκα κόλα ταυτόχρονα με τσιγάρο.
manzah80 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Νυστα σε πιανει γιατι εκρινει ο εγκεφαλος προλακτινη(ανταγωνιζετε την ντοπαμινη που σου δινει τσιτα και εγρηγορση)για να καλμαρεις και να χωνεψεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα