Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φτιάξε ένα τέτοιο. Το γκομενάκι δε θα εντυπωσιαστεί αλλά με τέτοιο έργο τέχνης δε θα σε νοιάζει κιόλας :-D

Δες εδώ τι έχει κάνει ο άλλος και εγώ δεν μπορώ να μαζέψω λεφτά για να πάρω μια seidon  :lol:

Δημοσ.

Αν μπορείς μέσα στο ενυδρείο να βάλεις και κάτι που θα μοιάζει σε πολεμικό πλοίο και να μπορεί να πετάει υγρό πυρ πιστεύω θα εντυπωσιάσεις και όλες τις κοπέλες του νομού που είσαι, όχι μόνο την δικιά σου. Σκέψου το. :-)

• Like 1
Δημοσ.

Ω, θεοί, έπεσα θύμα παραπληροφόρησης, μπορείς να ρίξεις γκομενα με "ψαακια" στο case!?

Δημοσ.

Φίλε μου, μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα σου και την βρίσκω πολύ σύγχρονη και μοντέρνα. Στο παρελθόν έψαχνα πληροφορίες για το πως να φτιάξω υγρό πυρ για να εντυπωσιάσω μια κοπέλα (και αν δεν μου καθόταν θα της έκαιγα την πόρτα του σπιτιού της για παραδειγματισμό)  αλλά δεν κατάφερα να βρω κάποια συνταγή online με συγκεκριμένες δοσολογίες. 

Πάντως και εσύ ξεχωρίζεις και πολύ πιθανόν να καταφέρεις να την ρίξεις αλλά αυτό απαιτεί περισσότερο χρόνο και προσπάθεια. Όπως θα υποψιάζεσαι μια γυναίκα κοιτάει το σύνολο και όχι μόνο ένα πράγμα μεμονωμένα... εκτός και αν έχει χαρακτήρα "χρυσοθήρα"! Keep walking.

Δημοσ.

Φτιάξε ένα τέτοιο. Το γκομενάκι δε θα εντυπωσιαστεί αλλά με τέτοιο έργο τέχνης δε θα σε νοιάζει κιόλας :-D

i_came.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...