Miracle Worker Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 "Δεν αγοράζω δώρο στη μάνα μου στη γιορτή της μητέρας." Αυτή πρέπει να είναι η δεύτερη καλύτερη ατάκα σκληράδας μετά το: -Τρώω καρφιά για πρωινό. -Ε, και; -Χωρίς γάλα.
InfernoN Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Λοιπόν,γράφω για να σας πω τον πόνο μου και για να μου πείτε τη γνώμη σας Η γιορτή της μητέρας έρχεται και εκεί που συζητούσα με μια καλή μου φίλη (με προοπτικές για more than φίλη ) μου είπε να πάρω λουλούδια στη μητέρα μου,και της είπα οτι δεν το συνηθίζω και οτι το θεωρώ ψιλοκοριτσίστικο να πάρω λουλούδια στη μάνα μου! Και οτι προτιμώ να της πάρω κάποιο δώρο ή έστω κάποιο γλυκό.Λουλούδια παίρνω μόνο στα αισθήματα! Και εκεί άρχισε να με κατηγορεί οτι είμαι σαν τους άλλους και το παίζω σκληρός και οτι δεν της αρέσουν οι σκληροί κτλ κτλ Κλασσική περίπτωση βλάβης θα έλεγε κάποιος άλλος ,αλλά θέλω και τη γνώμη σας.. υγ.Το οτι είναι παρασκευή είναι καθαρή σύμπτωση! ελα τωρα πες την αληθεια μην ντρεπεσαι
xifiassamsung Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 και το παίζω σκληρός και οτι δεν της αρέσουν οι σκληροί κτλ κτλ οι σκληροι της αρεσουν κατα βαθος,ειναι κ θεμα της φυσης αν το σκεφτεις,με τους "μαλακους" δε γινεται "δουλεια".. οσο για τη μητηρ αγορασε κανα γλαστρακι απο λουλουδαδικο να τη βγαλεις με κανα 3ευρω τσαμπε.πχ τριανταφυλλια.σε ανθοπωλειο ουτε 2 τριανταφυλλα στο χαρτι δε παιρνεις.
manzah80 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μην παρεις τιποτα ειναι ξεκαθαρο οτι στο πισω μερος του κεφαλιου σου ειναι να το πεις στην κοπελα..Και τους κρεμαστους κηπους της βαβυλωνας να της πας ειναι χαμενη υποθεση η δικια σου.Αμα λες και καλη φιλη αστο καληνυχτα.Δεν γινεσε ποτε φιλος με καποια που υπαρχει ελξη ειστε γνωστοι πρωτα και μετα μαζι.Το να παρεις λουλουδια δεν σε κανει φλωρο παντως φλωρο σε κανει το να εισαι δειλος κτλ κτλ.Στις γυναικες αρεσει να τσαλακωνεις την εικονα σου αρκει η εικονα σου να ειναι οντως δυνατη και οχι για το ματια του κοσμου.
SaveCucumber Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Οκ προπαγάνδα. Ποτέ πήρες λουλούδια στη μητέρα σου;
dimpa16 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Στην μανα σου να πας μια αγγαλια λουλουδια και ν`αφησεις τα ψευτοαντριλικια. Στη γκομενα να πεις οτι δεν εδωσες τιποτα στη μανα σου.Να μην νομιζει οτι σε τραβαει απο τ`αρχιδια. Αν τυχει και το μαθει,θα καταλαβει οτι την κοροιδευεις και θα την εξιταρει.Τετοια θελουν... 5
johnkal Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Αν κάθεσαι και ασχολείσαι με το τι λέει δεν είσαι σκληρός ..ψαράς είσαι! Με κάτι τέτοια μπορεί να το χάσεις το παιχνίδι. Να είσαι ο εαυτός σου και σε περίπτωση που δεν της αρέσει κάν' την ban. 1
Orpheas1992 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 υγ.Το οτι είναι παρασκευή είναι καθαρή σύμπτωση! 1
Mau-Maus Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δηλαδη αν δεν της παρεις λουλουδια εισαι αντρουκλα εννω αν της παρεις εισαι γκεουλας ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα