Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίζει ρόλο η ηλικία? σοβαρά τώρα? 19 είμαι! Άνοιξε λίγο τον Μπαμπινιώτη και βρες νέες ορολογίες για τις εξυπνάδες σου γιατί η ορολογία "κάγκουρας" εδώ δεν κολλάει.... 

προσωπικα, με τιμαει ιδιαιτερα οταν με αποκαλουν καγκουρα...

δεν μπορεις να βαλεις μικροτερο πισω για να ισοφαρισεις; Ή ειναι ψιλοστανταρ αυτα τα πραγματα;

(μην κανεις μη αναστρεψιμες αλλαγες, ασε το ποδηλατο μαμισιο, ειναι ωραιο και κλασίίίίίque)

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Evo, εισαι σιγουρος οτι με αυτο θελεις να κανεις κολπα ???????  :shock:

Πρωτα απο ολα ο σκελετος κατα 90% δεν θα αντεξει την καταπονηση απο πιεση για τα δισκοφρενα, γιατι πολυ απλα ΔΕΝ ειναι κατασκευασμενος για κατι τετοιο…...

Δημοσ.

προσωπικα, με τιμαει ιδιαιτερα οταν με αποκαλουν καγκουρα...

δεν μπορεις να βαλεις μικροτερο πισω για να ισοφαρισεις; Ή ειναι ψιλοστανταρ αυτα τα πραγματα;

(μην κανεις μη αναστρεψιμες αλλαγες, ασε το ποδηλατο μαμισιο, ειναι ωραιο και κλασίίίίίque)

Δεν μου αρέσει να με λένε τίποτα! είμαι αυτό που είμαι είτε αυτό είναι κάγκουρας είτε λεζάντας.. Αν πάρεις δλδ ένα starlet τουρμπάτο με της παναγιάς τα μάτια πάνω και πας για drift είσαι κάγκουρας και αν πάρεις M3 e92 για drift είσαι λεζάντας... Ε δλδ ότι και αν κάνεις πρέπει να κουβαλάς ταμπέλα? 

Δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια. Η πίσω μεσαία τριβή που έχω τώρα είναι με βίδωμα στην κασέτα. Δεν ξέρω άμα σε βιδωτές κασέτες μπορείς να βάλεις μικρότερο δίσκο πέρα από αυτό που έβαλα... 

Και εγώ αυτό ήθελα να κάνω αλλά τα περισσότερα part που είχε ήταν για πέταμα. Πες τα μεταλλικά κουτσά στραβά σώζονται αλλά το πίσω shifter πχ που έχει πλαστικά έχουν αρχίσει και σπάνε. Για να καταλάβεις το στεφάνι πως ήταν και πως έγινε...

16966853390_6a07ca7648_k.jpg16968217969_1b2d295709_k.jpg

Evo, εισαι σιγουρος οτι με αυτο θελεις να κανεις κολπα ???????  :shock:

Πρωτα απο ολα ο σκελετος κατα 90% δεν θα αντεξει την καταπονηση απο πιεση για τα δισκοφρενα, γιατι πολυ απλα ΔΕΝ ειναι κατασκευασμενος για κατι τετοιο…...

Έστω να το φτιάξω για βόλτες χωρίς δίσκους... 

• Like 1
Δημοσ.

αυτό είναι το ίδιο στεφάνι;; παιζει να έχασε 4-5 χιλιοστά από το τρίψιμο :P

Χαχα ναιι.. δεν ξέρω αλήθεια! δεν το έκανα με χοντρό γυαλόχαρτο αλλά ναι θα έχασε λίγα... 

Δημοσ.

Έστω να το φτιάξω για βόλτες χωρίς δίσκους... 

Εννοειται να το φτιαξεις ρε συ για,  βολτες μονο, θα μαμαει…..  :-D

Και οπως ειπες χωρις δισκους…..

Καντο ενα καλο restore και απλα θα πεταει…. 

Δημοσ.

αν δεν ειναι να μπαινεις σε λασπες δεν χρειάζονται δισκοφρενα για κανένα λογο

δισκοφρενα με ντιζες= απλα πεταμενα λεφτα τπτ παραπάνω

Το μονο καλο στο δισκόφρενο ειναι οτι με ενα στραβωμενο τροχο δεν εχεις προβλημα με τα παπουτσακια αν ειχες caliper/v brake

Τελος και κυριοτερο τα δισκόφρενα ειναι ακριβά στην συντήρηση τακακια η αν χρειαστείς να αλάξεις δισκο αμα δεν ισιώνει οπως επισσης και για εξαερωση πολλα πεταμένα λεφτά

Δημοσ.

Οκ τότε άκυρος ο δίσκος... Θα πάρω 2 από αυτά 

http://www.tsirikosbikes.gr/bike-spare-parts/brakes/caliper-brakes/shimano-claris-br-2400-rear-brake.html

Για αυτό που ρώτησα παραπάνω για τους δίσκους μπορεί κάποιος να μου απαντήσει? 

Θελεις να βαλεις περισσοτερο απο 48Τ απο οτι καταλαβα ?

Δημοσ.

Θελεις να βαλεις περισσοτερο απο 48Τ απο οτι καταλαβα ?

Ε ναι.. 48 λίγα δεν είναι? σε road με 48 τερματίζεις γρήγορα και πάει και άλλο άμα είχες άλλο δίσκο... 

Δημοσ.

Ε ναι.. 48 λίγα δεν είναι? σε road με 48 τερματίζεις γρήγορα και πάει και άλλο άμα είχες άλλο δίσκο... 

http://www.chainreactioncycles.com/shimano-claris-2450-octalink-compact-crankset/rp-prod109701

http://www.chainreactioncycles.com/shimano-105-5800-11-speed-double-chainset/rp-prod116491

Δημοσ.

Κάτι σε ποιο οικονομικό? :P Σε αυτό που έχει ήδη 3 (γιατί θέλω και τους μικρούς) δεν μπορεί να βγει το προστατευτικό και να μπει δίσκος? 

http://www.tsirikosbikes.gr/bike-spare-parts/gears-1/crankset/shimano-altus-fc-m171-square-taper-28-38-48t-6-7-8sp-trekking-crankset.html

Δημοσ.

Κάτι σε ποιο οικονομικό? :P Σε αυτό που έχει ήδη 3 (γιατί θέλω και τους μικρούς) δεν μπορεί να βγει το προστατευτικό και να μπει δίσκος? 

http://www.tsirikosbikes.gr/bike-spare-parts/gears-1/crankset/shimano-altus-fc-m171-square-taper-28-38-48t-6-7-8sp-trekking-crankset.html

Lol, εκει ειναι πανω κατω οι τιμες για more teeths…. :P :)

Aλλιως μενεις στα 48, ή εκτος αμα βρεις σε καναν ποδηλατα, κανα ξεχασμενο….. αρκετοι εχουν παλαιολιθικα ανταλλακτικα…. :P  :-)

Δημοσ.

10 παραπάνω δόντια και το κάνουν θέμα :P... 

Βρε παλαιολιθικό έχω το δικό του σε μια χαρά κατάσταση αλλά δεν ταιριάζουν οι βάσεις με την νέα μεσαία τριβή. Σε ανοιχτού τύπου δεν μένω με τπτ! 

Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι;; τι κόλπα μπορεί να κάνει κάποιος με ένα τέτοιο παλιό ποδήλατο;;

Στους χώρους που προπονείσαι υπάρχουν και άλλα τέτοια ποδήλατα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...