Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Εμένα προσωπικά αν μου έκαναν το παραπάνω που περιέγραψα θα φρόντιζα να βρουν πολύ κακό μπελά. Κι εννοείται σπάσιμο συμβολαίου (για ιδιόχρηση) άμεσα. Λίγη ανθρωπιά δε βλάπτει.

εχεις καταλαβει οτι το κλεισιμο της προτασης σου ειναι το ακριβως αντιθετο απο αυτο που λες σε ολη την υπολοιπη προταση ε?

Και συ αν εχεις λιγη ανθρωπια θα τον αφηνες εξαρχης με το κατοικιδιο ;)

• Like 1
  • Απαντ. 251
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εχεις καταλαβει οτι το κλεισιμο της προτασης σου ειναι το ακριβως αντιθετο απο αυτο που λες σε ολη την υπολοιπη προταση ε?

Και συ αν εχεις λιγη ανθρωπια θα τον αφηνες εξαρχης με το κατοικιδιο ;)

Συμπαθώ τα ζωάκια αλλά νομίζω είναι δικαίωμα του ιδιοκτήτη να μην τα θέλει. Δεν είναι ανάγκη να φτάνουμε στα άκρα πάντα, υπάρχουν πολλά σπίτια και πολλοί ιδιοκτήτες (πολλοί είναι και φιλόζωοι μάλιστα :)   )

Δημοσ.

Διακρίνω μια περίεργη σύγκρουση εννοιών εδώ. Γιατί να είναι ανθρωπιά το να αφήσεις τον άλλο να έχει κατοικίδιο (που οκ, είναι) αλλά να μην είναι ταυτόχρονα ανθρωπιά ο σεβασμός προς τα θέλω του πάνω στην ιδιοκτησία του;

Ανθρωπιά είναι να καταλάβουμε ότι δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Άλλοι έχουν ασθένειες (π.χ. αλλεργίες), άλλοι έχουν φοβίες. Δε μπορώ να κατανοήσω πως ορίζεται η ανθρωπιά ως εξαναγκασμό στην επαφή με ζώα για άτομα που δεν θέλουν.

Δημοσ.

Thanks για τις αποψεις, αρκετα χρησιμες (δεν ειχα σκεφτει οτι μπορει το ζωντανο να μην δημιουργει προβλημα αλλα μπορει να εχουν οι γειτονες)

Εκει τι παιζει? Υπαρχει καποιος νομος που μου απαγορευει να νοικιασω σε ανθρωπο με κατοικιδιο?

Οσο για φθορες, μονο στις 3 κρεβατοκαμαρες εχει ξυλινο πατωμα - οχι τιποτα πολυτελειες - και με αγχωνει

• Moderators
Δημοσ.

Διακρίνω μια περίεργη σύγκρουση εννοιών εδώ. Γιατί να είναι ανθρωπιά το να αφήσεις τον άλλο να έχει κατοικίδιο (που οκ, είναι) αλλά να μην είναι ταυτόχρονα ανθρωπιά ο σεβασμός προς τα θέλω του πάνω στην ιδιοκτησία του;

Ανθρωπιά είναι να καταλάβουμε ότι δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Άλλοι έχουν ασθένειες (π.χ. αλλεργίες), άλλοι έχουν φοβίες. Δε μπορώ να κατανοήσω πως ορίζεται η ανθρωπιά ως εξαναγκασμό στην επαφή με ζώα για άτομα που δεν θέλουν.

δεν ειπα οτι το ενα ειναι και το αλλο οχι απλα οπως εσυ επικαλεισε την ανθρωπια για να μην φερει ο αλλος το κατοικιδιο ετσι και ο αλλος θα την επικαλεστει για να το φερει!! 

Ζιο αλλα ειναι και δικαιωμα του ενοικιαστη να εχει κατοικιδιο. Αν ολοι ελεγαν οχι τι θα γινοταν? θα εμενε στο δρομο ενοικιαστης και κατοικιδιο?

Thanks για τις αποψεις, αρκετα χρησιμες (δεν ειχα σκεφτει οτι μπορει το ζωντανο να μην δημιουργει προβλημα αλλα μπορει να εχουν οι γειτονες)

Εκει τι παιζει? Υπαρχει καποιος νομος που μου απαγορευει να νοικιασω σε ανθρωπο με κατοικιδιο?

Οσο για φθορες, μονο στις 3 κρεβατοκαμαρες εχει ξυλινο πατωμα - οχι τιποτα πολυτελειες - και με αγχωνει

ο νομος λεει οτι ακομη και στο συμβολαιο να γραφεται οτι απαγορευεται τα κατοικιδια μπορεις να εχεις μεχρι 2. 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Γιατί το τι κάνει ο καθένας στο σπίτι του είναι δικό του θέμα, πόσο δε μάλλον όταν είναι και καλυμένος νομικά.

Αν το ζωντανό προξενήσει ζημιές στο σπίτι, προφανώς και βαρύνουν τον ένοικο που πρέπει να αφήσει το σπίτι όπως το βρήκε. Από εκεί και πέρα είναι γούστο του και καπέλο του να έχει κατοικίδιο και δεν πέφτει λόγος σε κανένα άλλο. Αυτή είναι και η έννοια της νομικής κάλυψης.

Όχι, δεν υπάρχει. Μπορείς απλά να μην το νοικιάσεις επειδή δεν γουστάρεις να του το νοικιάσεις, χωρίς να δώσεις αναφορά τι και πως. Ομοίως, μπορεί κάποιος ένοικος να φέρει κατοικίδιο αφού νοικιάσει το σπίτι, χωρίς να δώσει αναφορά.

• Moderators
Δημοσ.

και να συμπληρωσω στον απο πανω οτι απο τη στιγμη που νοικιαζω ενα χωρο ειμαι εγω ο "ιδιοκτητης" για οσο το νοικιαζω

Δημοσ.

δεν ειπα οτι το ενα ειναι και το αλλο οχι απλα οπως εσυ επικαλεισε την ανθρωπια για να μην φερει ο αλλος το κατοικιδιο ετσι και ο αλλος θα την επικαλεστει για να το φερει!! 

Ζιο αλλα ειναι και δικαιωμα του ενοικιαστη να εχει κατοικιδιο. Αν ολοι ελεγαν οχι τι θα γινοταν? θα εμενε στο δρομο ενοικιαστης και κατοικιδιο?

ο νομος λεει οτι ακομη και στο συμβολαιο να γραφεται οτι απαγορευεται τα κατοικιδια μπορεις να εχεις μεχρι 2. 

Ξέρω ότι έχει το δικαίωμα, απλά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να βρει κι αυτός έναν άνθρωπο που να τα γουστάρει τα κατοικίδια και να τον βάλει με την καρδιά του στο σπίτι παρά να έχουν κόντρα και να το πάνε με το νόμο κλπ.

Αποκλείεται να μην τα θέλει κανείς :)

και να συμπληρωσω στον απο πανω οτι απο τη στιγμη που νοικιαζω ενα χωρο ειμαι εγω ο "ιδιοκτητης" για οσο το νοικιαζω

Έχουμε "διαφωνήσει" ξανά σε αυτό νομίζω....:P

• Moderators
Δημοσ.

για 1002 λογους. Μπορει να τον βολευει το σπιτι, η περιοχη, το ενοικιο και δεν ξερω και γω τι!

Σε καποια θεματα δεν υπαρχει θεμα διαφωνιας. Ειναι σαν να διαφωνουμε αν η αξια του 2€ ειναι 2€!

Δημοσ.

Ξαναλέω, ότι αν δε γουστάρει ο ιδιοκτήτης, ο νόμος δε σας καλύπτει. Θα σας πετάξει έξω με αφορμή κάτι άλλο, χωρίς να αναφερθεί ποτέ το κατοικίδιο, κι ας είναι αυτό η αιτία. Όμορφα & ωραία. Οπότε απλά αφήστε τις εξυπνάδες και τις νταβατζίδικες συμπεριφορές και βρείτε σπίτια που οι ιδιοκτήτες δεν έχουν πρόβλημα με κατοικίδια. Υπάρχουν πολλά. Δεν είναι κάτι σπάνιο. Λιγότερα προβλήματα για όλους.

Δημοσ.

Και αλλοι μπορει ας πουμε να θεωρουν μια οικογενεια με σκυλο μικροτερο ρισκο απο ενα φοιτητη .Αλλος προτιμαει να το εχει ξενοικιαστο παρα να βαλει καποιον που δεν του γεμιζει το ματι.

Στο τελος θα μιλησει ο νομος της αγορας με το οποιο ρισκο για τον επενδυτη (ιδιοκτητη ) εμπεριεχει. :P

• Moderators
Δημοσ.

Ξαναλέω, ότι αν δε γουστάρει ο ιδιοκτήτης, ο νόμος δε σας καλύπτει. Θα σας πετάξει έξω με αφορμή κάτι άλλο, χωρίς να αναφερθεί ποτέ το κατοικίδιο, κι ας είναι αυτό η αιτία. Όμορφα & ωραία. Οπότε απλά αφήστε τις εξυπνάδες και τις νταβατζίδικες συμπεριφορές και βρείτε σπίτια που οι ιδιοκτήτες δεν έχουν πρόβλημα με κατοικίδια. Υπάρχουν πολλά. Δεν είναι κάτι σπάνιο. Λιγότερα προβλήματα για όλους.

Πώς θα σε πετάξει έξω όταν έχεις υπογράψει συμβόλαιο το οποίο δεν γίνεται να σπάσει εντός τριετίας;

Πάντως από ντεζαβού στο ινσόμνια σκίζουμε ε, πρέπει να το έχουμε πει καμιά 20αριά φορές αυτό το πράγμα.

• Like 2
Δημοσ.

Πώς θα σε πετάξει έξω όταν έχεις υπογράψει συμβόλαιο το οποίο δεν γίνεται να σπάσει εντός τριετίας;

Σπάει. Ιδιόχρηση για μεικτή χρήση (οικία + επαγγελματική στέγη). Επίσης μπορεί να σε κάνει να φύγεις "οικειοθελώς". Εγώ θα προτιμούσα τη 2η μέθοδο, είναι πιο άμεση & ανέξοδη.

Δημοσ.

Μετα την απομακρυνση απο το ταμειο.Καποια στιγμη πρεπει να τον καταλαβουν αυτο οι ιδιοκτητες, οτι απο την στιγμη που παιρνουν το ζεστο παραδακι παυει να ειναι ''σπιτι τους''.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Σπάει. Ιδιόχρηση για μεικτή χρήση (οικία + επαγγελματική στέγη).

Όχι πριν την τριετία.

Για το άλλο που λες δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...