Haris San Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Καλησπερα, Διαβασα οτι ηρθε το Update στην Ελλαδα μονο μεσα απο το lg pc suite αλλα το συνδεσα τωρα και δεν ειδα τιποτα, μου λεει οτι εχω το τελευταιο "latest version: D80220H", το πηρε κανενας?
SwagJim Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Και εμένα αυτό μου βγάζει αλλά δεν καίγομαι κιόλας να το βάλω οπότε περιμένω ακόμα χαλαρά.
kostas8080 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 φίλε ένα πιθανό σενάριο είναι να έχεις κάνει root και μετα να το unroot περνοντας του άλλη rom απο την αρχική... απο την άλλη αν δεν το έχεις <σπάσει> ποτέ μάλλον δεν έχει βγει τίποτα για το ελληνικο μοντέλο που έχεις... στο g2 του αδερφού μου που δεν είναι ελληνικό την πέρασα με lg suite κανονοκα(μεσω ΟΤΑ έλεγε χρησιμοποιείτε την τελευταία έκδοση λογισμικου
hliastsek Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Παιδια και εμενα μεσω του pc suite πηρε το lollipop!
Haris San Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δεν ειναι Ελληνικο το δικο μου και ουτε root εχω κανει...Νομιζω ειναι απο Πολωνια (απο σκρουτζ)
mike0402 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 εγω το πηρα απο σκρουτζ αλλα ειναι της T-mobile που εχω ακουσει απο μεσα Μαρτη να εχει παρει την αναβαθμιση αλλα και μεσω ΟΤΑ και με pc suite δεν μου βγαζει τιποτα και λεει οτι χρησιμοποιω την τελευταια εκδοση 1
OutLawGr Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δεν έχει έρθει η lollipop ακόμα στα ελληνικά G2. Η LG Hellas είχε πει για αρχές Μαΐου, αλλά τώρα λέει για τέλη.... οπότε υπομονή ή flashtool και lollipop άλλης χώρας
teogalaxys2 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Παιδια εγω εχω περασει την ισπανικη λολλιποπ και ειναι μια χαρα.
karaLRS Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 εμένα σέρνεται και θα παω σε aosp 5.1.1 που είναι ταχυτατες
kosegdit Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 εγω το πηρα απο σκρουτζ αλλα ειναι της T-mobile που εχω ακουσει απο μεσα Μαρτη να εχει παρει την αναβαθμιση αλλα και μεσω ΟΤΑ και με pc suite δεν μου βγαζει τιποτα και λεει οτι χρησιμοποιω την τελευταια εκδοση Κι εμένα γερμανικό της T-Mobile είναι από skroutz και μου λέει ακριβώς τα ίδια... Latest Version D80220d
mike0402 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Κι εμένα γερμανικό της T-Mobile είναι από skroutz και μου λέει ακριβώς τα ίδια... Latest Version D80220dακριβως το ιδιο μου λεει κ εμενα..στο περιμενε ειμαστε
Haris San Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Εγω το πηρα το lollipop απο το pc suite...Τωρα θα πω εντυπωσεις μετα απο κανα 2 μερες χρησης γιατι χθες μετα το Update εκαιγε το κινητο και αναγκαστικα να κανω power off για να συνελθει...Θελω να το τεσταρω και σε wifi με βιντεος κτλ να δω πως θα τα παει..
Haris San Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δεν ξερω γιατι αλλα οταν αναβω το 4g ζεστενεται πολυ το κινητο..Παιζει να ναι και bug δεν ξερω..Θα το παρακολουθησω και αν το συνεχισει μπορει να βαλω κανα cm ..
gkasmak0s GR Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δεν ξερω γιατι αλλα οταν αναβω το 4g ζεστενεται πολυ το κινητο..Παιζει να ναι και bug δεν ξερω..Θα το παρακολουθησω και αν το συνεχισει μπορει να βαλω κανα cm .. Πως ακριβως ανοιγεις το 4G?
karafoul Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Απλα ανοιγεις τα δεδομενα και αν βρει 4g δίκτυο συνδεεται αυτοματα.Εκτος αν δεν εχει τις απαραίτητες ρυθμισεις η καρτα sim σου. Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα