PONOKOS Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) ... Επεξ/σία 16 Μαΐου 2015 από PONOKOS
torq Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 θέλει κατάλληλο εξοπλισμό, με ειδικές κεραίες, οι οποίες δημιουργούνε παράσιτα στο χώρο κι έτσι καταφέρνει να έχει όλο το ιντερνετ δικό του. για να καταφέρετε να έχετε ιντερνετ όταν το κάνει αυτό πρέπει να αλλάξατε τα router σας με άλλα τα οποία μπορούν να δουλεύουν παρόλο τα παράσιτα.
PONOKOS Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Αρα μπορει να μιλάμε για κάποιο χακερα... θέλει κατάλληλο εξοπλισμό, με ειδικές κεραίες, οι οποίες δημιουργούνε παράσιτα στο χώρο κι έτσι καταφέρνει να έχει όλο το ιντερνετ δικό του. για να καταφέρετε να έχετε ιντερνετ όταν το κάνει αυτό πρέπει να αλλάξατε τα router σας με άλλα τα οποία μπορούν να δουλεύουν παρόλο τα παράσιτα.
torq Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 δε ξέρω αν είναι χακεράς αλλά θέλει κάποιες γνώσεις, και υπόψην ότι αυτό είναι παράνομο. βασικά είναι η ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιείται στο στρατό για δημιουργία παρεμβολών στους εχθρούς, αχρήστευση των ρανταρ.... τα αεροπλάνα στελθ παρόμοια τεχνολογία χρησιμοποιούν για να μην εντοπίζονται όπως καταλαβαίνεις θέλει αρκετές γνώσεις και δε ξέρω αν το παρόν φορουμ είναι το κατάλληλο μέρος για τέτοια συζήτηση
arc Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 @ts αν μιλάς για μητροπολιτικό wifi (ασύρματο δίκτυο δήμου) τότε χωρά μπολικη συζήτηση. Αν «ρουφά» to internet από ιδιωτικές συνδέσεις στο σπίτι τοτε πες σε αυτόν που στο ειπε (και το διασταυρωσε) να κόψει τις πολλές ταινίες επιστημονικής φαντασίας)
PONOKOS Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δεν πρεπει να ειναι ψεμα γιατι πηγε στο σπιτι του και ο τυπος ειχε 3 λαπτοπ να κατεβαζουν ασταματητα. @ts αν μιλάς για μητροπολιτικό wifi (ασύρματο δίκτυο δήμου) τότε χωρά μπολικη συζήτηση. Αν «ρουφά» to internet από ιδιωτικές συνδέσεις στο σπίτι τοτε πες σε αυτόν που στο ειπε (και το διασταυρωσε) να κόψει τις πολλές ταινίες επιστημονικής φαντασίας)
hackerW32 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 EMP στα wifi? δεν μπορει να παει κανεις να τον ρωτησει τι παιζει και τι κανει; μπορει να κανει κατι αλλο και να εχει το αποτελεσμα αυτο
PONOKOS Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 προφανώς... γιατί θα χρειάζονται και ειδικές ρυθμίσεις. δε ξέρω αν είναι χακεράς αλλά θέλει κάποιες γνώσεις, και υπόψην ότι αυτό είναι παράνομο. βασικά είναι η ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιείται στο στρατό για δημιουργία παρεμβολών στους εχθρούς, αχρήστευση των ρανταρ.... τα αεροπλάνα στελθ παρόμοια τεχνολογία χρησιμοποιούν για να μην εντοπίζονται όπως καταλαβαίνεις θέλει αρκετές γνώσεις και δε ξέρω αν το παρόν φορουμ είναι το κατάλληλο μέρος για τέτοια συζήτηση
tsilitheo1 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Τι χρησιμοποιουν τα stealth για να μην εντοπιζονται;;;;;οκ ..ο,τι να'ναι.......snifff sniffff....ohhh multiple accounts...
arc Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δεν πρεπει να ειναι ψεμα γιατι πηγε στο σπιτι του και ο τυπος ειχε 3 λαπτοπ να κατεβαζουν ασταματητα. ΔΕΝ απαντάς αν εννοεις wifi του δήμου (κοινό ασυρματο) ή ιδιωτικές συνδέσεις χρηστών (τύπου wind, ote, forthnet, κλπ)
PONOKOS Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 λάθος μου... ιδιωτικό είναι ΟΤΕ για την ακρίβεια. ΔΕΝ απαντάς αν εννοεις wifi του δήμου (κοινό ασυρματο) ή ιδιωτικές συνδέσεις χρηστών (τύπου wind, ote, forthnet, κλπ) νομίζω όμως πως η ΔΗΕ μπορει να το αναλάβει... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΛΙΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα