Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπας και ο φιλος σου ειχε καιρο να κανει σ#χ και έλεγε μ@κακιες από το πολύ το τάκα τάκα

Αλλιώς μετά μπορεί να είχε δει την προηγούμενη μέρα την προπολεμική ταινία "Hackers" και να επιρεάστηκε το παιδί αν έχει 3 κεραίες κλέβει το νετ.Θα γελάσω πολύ όταν δούμε φώτο από τις κεραιες

Δημοσ.

To αμερικανικο firmware απλά επιτρέπει να ανεβάσεις την ισχύ εκπομπής. Κατά τ'αλλα, δεν χρειάζεσαι τίποτα εξωτικό για να κόψεις τα ασυρματα σε όλη την γειτονια.

Δημοσ.

χωρις πλακα τωρα... 
Την στιγμη που ο υπερ-χακερ μπαινει μεσω των γαμαουα κεραιων του , συνδεει ethernet, κλεινει wifi απο το ρουτερ (οποτε αν δεν εχει κανα αλλο κολπακι ο χακερας δεν πιανει ιντερνετ) και κανει μετρησεις ταχυτητας...

Αν παλι δεν φτιαχνει η ταχυτητα.... ή αλλαζει ρουτερ ή εχει θεμα η γραμμη του ή παιρνει και κραζει τον ΟΤΕ

υ.γ. ελπιζω ο υπερ-χακερας να σταματησε στην εφευρεση της κεραιας και να μην εχει εγκαταστησει κανα μυστικο καλωδιο που να συνδεεται σε ολα τα σπιτια της γειτονιας!

Δημοσ.

Θεωρητικά, αν ο γείτονας γνωρίζει κάποια πράγματα και είχε να κάνει με χρήστες που δεν γνωρίζουν ούτε τα βασικά, θα μπορούσε να συνδεθεί στις συνδέσεις τους ασύρματα και να "ρουφήξει" αρκετό από το διαθέσιμο bandwidth καθενός.

Αν έχουν χαμηλή ασφάλεια ή τον προτοποθετημένο κωδικό (WiFi και router), υπό συνθήκες είναι εφικτό να κάνει αρκετά πράγματα. Με WPA2 και δύσκολο κωδικό, είναι απίθανο να καταφέρνει κάτι.

Για ενσύρματη "κλοπή" δεν το συζητάμε καν.

Περιμένοντας την φωτογραφία της κεραίας, δεν θα μου προξενούσε εντύπωση να πρόκειται για κάποιον ραδιοερασιτέχνη ή κόμβο σε κάποιο μητροπολιτικό ασύρματο δίκτυο.

Γενικά έχουν πλάκα πάντως οι φοβίες και εμμονές κάποιων, που στην άγνοιά τους ακούνε ή διαβάζουν κάτι και πλάθουν μύθους που τους θεωρούν γεγονότα και θέσφατα. Εε, αυτούς δεν μπορείς να τους αλλάξεις την γνώμη, παρά μόνο να τους τρολλάρεις.

Δημοσ.

Λοιπόν επειδή είμαι και ο θεματοθέτης να πω λίγα ακόμα...

Θα προσπαθήσουμε να σας βγάλουμε τις κεραίες φωτογραφία. Είναι τρεις κεραίες που έχουν διαφορετικό όνομα η κάθε μια οταν ψάχνεις με wifi.

Δεύτερο όλοι στην γειτονιά έχουν wpa2 αλλά μόλις μπαίνει εκείνος δεν υπάρχει καθόλου ίντερνετ. Την επόμενη φορά θα προτρέψω τον φίλο μου να κάνει αυτό που είπατε με το καλώδιο ethernet την στιγμή που έχει μπει εκείνος για να δούμε τι παίζει. Εγώ πάντως εδω μέσα διάβασα πως αν αλλάξει το firmware στο πανάκριβο ρουτερ του και αυξήσει την ισχύ εκπομπής τότε μπορούν να δημιουργηθούν πολλές παρεμβολές στα γύρω ρουτερ.

Δεν πλάθω ιστορίες κάπου τα διαβάζω και εγώ αυτά. μην μου βγει τέτοιο διαθρύλημα.

Δημοσ.

Αναμένουμε τις φωτογραφίες.

Αν έχετε WPA2 και έναν δύσκολο κωδικό, είναι απίθανο να σπάσει το δίκτυό σας και να σας κλέβει bandwidth. Τελεία και παύλα.

Δεν χρειάζεται να έχει ακριβό εξοπλισμό ή firmware με πολλές δυνατότητες, για ν' αυξήσει την ισχύ της εκπομπής. Μπορεί κάλλιστα να γίνει και με φθηνό εξοπλισμό. Υπάρχουν δεκάδες συσκευές με δυνατότητα εκπομπής πολλαπλάσια της νόμιμης που ισχύει στη χώρα μας (20dBm ή 100mW).

Όμως δεν μπορεί να παρεμβάλει όλα τα κανάλια της μπάντας, σε τέτοιο βαθμό που να πέφτει η ταχύτητά σας τόσο πολύ.

Για να εξετάσουμε όμως αυτή την πιθανότητα, σου λέμε να δοκιμάσετε εκείνη ακριβώς τη στιγμή να συνδεθείτε ενσύρματα με τον δικό σας router.

Αν σας είναι εύκολο, δώστε και τα στοιχεία της σύνδεσης που έχετε πριν και μετά την εμφάνιση του προβλήματος, ώστε να έχουμε καλύτερη εικόνα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παλια σαν φοιτοιτοπαρεα δανειζομαστε ιντερνετ απο wifi δημου με κατευθυνομενα κατοπτρα οποτε θα φαινονται αν .... Μια απορια , αν καποιος δανειζεται και δεν ειναι τελειως @#%^ , τραβαει λιγο bandwidth ας πουμε  1 mbit για να κανει τη δουλεια του σε ωρες μη αιχμης δεν γ@μ@ει ολη τη γειτονια  :-D .

http://www.pcsteps.gr/questions/%CE%B2%CE%BF%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B1%CF%87%CF%8D%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%B5%CF%84/

Επεξ/σία από dimyok
Δημοσ.

Τώρα μου ήρθε κάτι στο νου, μήπως σας πετάει όλους από τα ρουτερ με deauth? Δεν είναι και δύσκολο.

Στο μεταξύ η ειρωνεία, βγαίνω στο μπαλκόνι με kali Linux και στοκ κάρτα Intel, 58 δίκτυα. Βρήκα miktotik κάρτα 500 mW 35 ευρώ. Την μισή πόλη θα πιάνω μιλάμε... Και όπως καταλαβαίνεις φίλε TS, δεν είναι καθόλου ακριβός και δυσεύρετος ο εξοπλισμός για μαϊμουδιες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...