Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά η χθεσινή μπαφογιορτή είχε μεγάλη επιτυχία

Χτύπα το κεφάλι σου κάμποσες φορές στον τοίχο αυτό που είδαμε όλοι χθες μόνο πικριά προκαλεί

• Like 1
  • Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μπες μέσα ολα οκ θα το ειχανε πεῖ οι σεισμολογοι αν ἦταν ..

Απορία το έχω με αυτή την επιστήμη, τι ακριβώς κάνει! (δεν το λέω ειρωνικά :)  )

• Like 1
Δημοσ.

Προνύμφες εντόμων σκάνε πολλές φορές όλες μαζί. Αυτό προκαλεί μια γενική φρενίτιδα στον κόσμο των εντόμων. Το σκυλιά που έχουν ευαίσθητη όσφρηση τρελαίνονται.

Δημοσ.

Mε τοσα εντομα και σκουλικια που ειχε το σπιτι, το πιο πιθανο ειναι να εβαζα φωτια να το εκαιγα, παρα να με ενοιαζε ο σεισμος.. :P  :P

Δημοσ.

Χτύπα το κεφάλι σου κάμποσες φορές στον τοίχο αυτό που είδαμε όλοι χθες μόνο πικριά προκαλεί

δηλαδή τι να πούμε κ εμείς κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα?  

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ ότι ο άνθρωπος δεν μπορεί να αναγνωρίσει το γαβγισμα, απλά μια παρατήρηση. Απο όσο ξέρω αυτή η προειδοποιηση ας πούμε από τους σκύλους δεν γίνεται μέσω γαβγισματος αλλά μέσω ενός αναστεναγμου όπως είπες, σαν να κλαίει και να ουρλιαζει ο σκύλος. Όχι να γαβγιζει ακριβώς.

Έχω ακούσει και τέτοιου είδους γαβγίσματα αλλά και πάλι δεν έγινε κάτι.

Αν π.χ. οι σκύλοι νιώθουν σεισμικά κύματα πιο μικρής έντασης ή κάτι τέτοιο τότε πως και η επιστήμη δεν έχει τα κατάλληλα όργανα μέτρησης για να τα νιώσει κι αυτή ώρες νωρίτερα και να μας ειδοποιήσει?

Γιατί η επιστήμη δεν μπορεί να κάνει τα πάντα ούτε είναι αλάνθαστη.

Δημοσ.

Τσάμπα δαπανώνται τόσα λεφτά σε εξοπλισμό/μελέτες. Η λύση είναι στα έντομα της Κρήτης...

• Like 1
Δημοσ.

Για ποιό πράγμα μιλάτε;

Δημοσ.

Έχω ακούσει πως και οι κότες όταν κοιτάνε ψιλά έρχεται σεισμός. Γενικά πάντως αρκετά ζώα πρέπει να το καταλαβαίνουν και να έχουν τη δική τους αντίδραση το καθένα.

Δημοσ.

Κοιτα να δεις ο μπαγάσας δεν είχε άδικο. Πριν κανα δεκάλεπτο κούνησε, με επίκεντρο νότια της Κρήτης. Στα όργανα της Σίβας είναι η πιο έντονη ενδειξη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...