Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες ,Κρήτη μένω και κατεβηκα κάτω πριν λίγο στην και στην είσοδο και στο δρόμο έχουνε βγέι χίλιάδες μικρά μακρόστενα σκουληκια και μικρα κατσαριδάκια.χιλιαδες όμως λέμε και μερικές μεγάλες κατσαρίδες.

και εδω και λίγα λεπτά έχουνε τρελάθει τα σκυλιά να γαβγίζουνε!

Μηπως θα γίνει σεισμός?

Στην ουρά και εσύ για επιδότηση σεισμογράφου...

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Να φανερωθεί αυτός που έκανε dislike στο βίντεο και να μας εξηγήσει το λόγο

Αυτοί που έκαναν dislike προφανώς έχουν ψυχολογικά προβλήματα, αλλά εγω δεν έχω κανένα πρόβλημα καθώς έκλεισα τα likes /dislikes με συνοπτικές διαδικασίες.Και τα σχόλια

Δημοσ.

Είχα παει στο μπάνιο να πλύνω το πρόσωπό μου και κουνήθηκε  λίγο ο νεροχύτης .Αλλα ήταν πολύ μικρός και σε διάρκεια

Πιστεύω σε λίγες ή αρκετες ώρες  θα κάνει τον δυνατό.Κανέναν 6μισάρι .Θα δούμε

Δημοσ.

Αυτοί που έκαναν dislike προφανώς έχουν ψυχολογικά προβλήματα, αλλά εγω δεν έχω κανένα πρόβλημα καθώς έκλεισα τα likes /dislikes με συνοπτικές διαδικασίες.Και τα σχόλια

Κρίμα γιατί εγώ ένα like θα στο έριχνα κι ας έχω ψυχολογικά.

• Like 1
Δημοσ.

ασε συντεκνε, εδώ παίζει να υπάρχουν αρκετά μίζερα τυπάκια, σε ενα βιντεάκι που ανέβασα από το preikestolen στο βιντεοθέμα και ειχα την περιγραφή στα αγγλικά την πέταξαν την εξυπνάδα :P

• Like 1
Δημοσ.

Εσυ δεν ησουν που ειχες καρκινο αλλα μετα αποφασισες οτι δεν ειχες ?

Δημοσ.

Οι σεισμοί είναι κύματα μετάδοσης ενέργειας. Τα κύματα έχουν 2 συνιστώσες. Την κάθετη και την οριζόντια. Η κάθετη μας κουνάνει, η οριζόντια λιγότερο. Η οριζόντια προηγείται χρονικά της κάθετης κατά λίγο (η διαφορά φάσης εξαρτάται από την απόστασή σου).

Στα 2 πιο πάνω video με σκύλο/γάτα απλά τα ζώα άκουσαν την οριζόντια συνιστώσα την οποία την ακούμε/νιώθουμε κ οι άνθρωποι αμυδρά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...