dacourt Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Παιδες ,Κρήτη μένω και κατεβηκα κάτω πριν λίγο στην και στην είσοδο και στο δρόμο έχουνε βγέι χίλιάδες μικρά μακρόστενα σκουληκια και μικρα κατσαριδάκια.χιλιαδες όμως λέμε και μερικές μεγάλες κατσαρίδες. και εδω και λίγα λεπτά έχουνε τρελάθει τα σκυλιά να γαβγίζουνε! Μηπως θα γίνει σεισμός? Στην ουρά και εσύ για επιδότηση σεισμογράφου...
anwnymh29 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 http://www.newsbomb.gr/ellada/seismoi/story/585285/seismos-4-3-rixter-notia-tis-kritis
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Να φανερωθεί αυτός που έκανε dislike στο βίντεο και να μας εξηγήσει το λόγο Αυτοί που έκαναν dislike προφανώς έχουν ψυχολογικά προβλήματα, αλλά εγω δεν έχω κανένα πρόβλημα καθώς έκλεισα τα likes /dislikes με συνοπτικές διαδικασίες.Και τα σχόλια
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Είχα παει στο μπάνιο να πλύνω το πρόσωπό μου και κουνήθηκε λίγο ο νεροχύτης .Αλλα ήταν πολύ μικρός και σε διάρκεια Πιστεύω σε λίγες ή αρκετες ώρες θα κάνει τον δυνατό.Κανέναν 6μισάρι .Θα δούμε
anwnymh29 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Φαε την γλωσσα σου.....!Τα σκουληκομυρμηγκοσκαθαρια ακομα κοβουν βολτες?
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δεν εχω ορεξη να πάω κάτω να πατάω σκουλήκια πάλι
pappous_soulis Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Αυτοί που έκαναν dislike προφανώς έχουν ψυχολογικά προβλήματα, αλλά εγω δεν έχω κανένα πρόβλημα καθώς έκλεισα τα likes /dislikes με συνοπτικές διαδικασίες.Και τα σχόλια Κρίμα γιατί εγώ ένα like θα στο έριχνα κι ας έχω ψυχολογικά. 1
thomasG4 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Εκανε οντως σεισμο? Yep. Ήταν αισθητός απο ότι φαίνεται. http://www.emsc-csem.org/Earthquake/earthquake.php?id=441313#summary
tehAllantin Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Αυτοί που έκαναν dislike προφανώς έχουν ψυχολογικά προβλήματα, αλλά εγω δεν έχω κανένα πρόβλημα καθώς έκλεισα τα likes /dislikes με συνοπτικές διαδικασίες.Και τα σχόλια ασε συντεκνε, εδώ παίζει να υπάρχουν αρκετά μίζερα τυπάκια, σε ενα βιντεάκι που ανέβασα από το preikestolen στο βιντεοθέμα και ειχα την περιγραφή στα αγγλικά την πέταξαν την εξυπνάδα 1
michael92 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Yep. Ήταν αισθητός απο ότι φαίνεται. http://www.emsc-csem.org/Earthquake/earthquake.php?id=441313#summary Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕ!
Atallos1 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Αυτοί που έκαναν dislike προφανώς έχουν ψυχολογικά προβλήματα, αλλά εγω δεν έχω κανένα πρόβλημα καθώς έκλεισα τα likes /dislikes με συνοπτικές διαδικασίες.Και τα σχόλια Εσυ δεν ησουν που ειχες καρκινο αλλα μετα αποφασισες οτι δεν ειχες ?
liakjim Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Οι σεισμοί είναι κύματα μετάδοσης ενέργειας. Τα κύματα έχουν 2 συνιστώσες. Την κάθετη και την οριζόντια. Η κάθετη μας κουνάνει, η οριζόντια λιγότερο. Η οριζόντια προηγείται χρονικά της κάθετης κατά λίγο (η διαφορά φάσης εξαρτάται από την απόστασή σου). Στα 2 πιο πάνω video με σκύλο/γάτα απλά τα ζώα άκουσαν την οριζόντια συνιστώσα την οποία την ακούμε/νιώθουμε κ οι άνθρωποι αμυδρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις