Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνε ότι θέλεις ρε TS, δεν είσαι 10 να ακούς τους γονείς σου σε τέτοια θέματα...

Πάντως τους νιώθω... να μεγαλώνεις παιδί και να σου γίνει μπάτσος... Βαρύ.

• Like 8
  • Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τους καταλαβαίνω 100%...να μου βγει το παιδί μπάτσος...βαρύ και ασήκωτο...θα με έπαιρνε από κάτω.

Απ'την άλλη αν το θες τοσο πολυ δηλωσε τες..οικονομικα δεν θα τους εχεις αναγκη..επισης η απειλη να φυγεις απτο σπιτι ειναι κενη καθώς θα φυγεις ουτως η αλλως. :D

Να ήταν το αντίθετο θα τους χρειαζόσουν οικονομικά για να σπουδάσεις...αλλά έτσι οπως ειναι μπορείς να σπουδασεις χωρίς την βοηθεια τους.

Δημοσ.

Τους καταλαβαίνω 100%...να μου βγει το παιδί μπάτσος...βαρύ και ασήκωτο...θα με έπαιρνε από κάτω.

Απ'την άλλη αν το θες τοσο πολυ δηλωσε τες..οικονομικα δεν θα τους εχεις αναγκη..επισης η απειλη να φυγεις απτο σπιτι ειναι κενη καθώς θα φυγεις ουτως η αλλως. :D

Να ήταν το αντίθετο θα τους χρειαζόσουν οικονομικά για να σπουδάσεις...αλλά έτσι οπως ειναι μπορείς να σπουδασεις χωρίς την βοηθεια τους.

Επειδή και οι "μπάτσοι" είναι απαραίτητοι όμως καλό είναι να μπαίνουν νέα παιδιά και πόσο μάλλον παιδιά που το γουστάρουν κι έχουν άλλη νοοτροπία κι όχι να το κάνουν μόνο από ανάγκη :)

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό ακριβώς λέει και η μάνα μου βαρύ και ασήκωτο. Κάνει σαν εκείνο το επεισόδιο στις 7 θανάσιμες πεθερές που η κόρη της Ντενίση ερωτεύτηκε εκείνον τον αστυνομικό.

• Moderators
Δημοσ.

αν και ειμαι κατα αυτων των επαγγελματων στην ερωτηση σου κανεις αυτο που γουσταρεις και αφηνεις τους γονεις σου στην ακρη. 

Πρεπει επιτελους να τελειωσει αυτο το πραγμα οτι τα παιδια θα κανουν τα αποθημενα των γονιων

• Like 4
Δημοσ.

Βλέπεις Ντενίση, γράφτηκες πριν μία ώρα, είσαι απουσιολόγος & θες να γίνεις μπάτσος.

The plot thickens...

• Like 10
Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι σ'αρεσει τόσο πολύ και θες να πας εκεί ή απλά το κάνεις για να πας κόντρα στου γονείς σου ή να αποφύγεις την αρκετή πίεση για διάβασμα;

Άμα το γουστάρεις τόσο, τότε πάνε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Απο τα λόγια σου όμως μου φαίνεται ότι δεν έχεις καταλήξει σε κάτι με σιγουριά. Δεν έχεις σε κάποιο μάθημα περισσότερη αγάπη; Όταν σκέφτεσαι τον εαυτό σου καμιά 15 χρόνια αργότερα, τι δουλειά θα σου άρεσε να κάνεις;

Δημοσ.

Η ζωή είναι δική σου, κάνε αυτό που νομίζεις καλυτερο για σένα, μην ακούς κανένα σε αυτο το θεμα και ειδικά τους γονείς σου.

Δημοσ.

Ts, βασικά δεν θα σου πω τι να επιλέξεις, αλλά με μπέρδεψες έτσι όπως θέτεις το πρόβλημα στο post σου.

Αυτό που κατάλαβα εγώ αρχικά είναι οτι ψάχνεις μια δουλειά και να μπαίνει ένας σταθερός μισθός μόνο και μόνο για να μπορέσεις να φύγεις από το σπίτι σου επειδή δεν αντέχεις τους γονείς σου.

Μετά λες οτι γονείς σου δεν θέλουν να επιλέξεις αυτό το επάγγελμα και αυτοί σου είπαν να φύγεις από το σπίτι αν το επιλέξεις.

Επέλεξε κάτι με κριτήριο το τι σου αρέσει και όχι αν θα μπαίνει σταθερά ο μισθός κάθε μήνα, γιατί μπορεί μετά να τα παρατήσεις και να μιζεριάσεις.

Για το τι παίζει εντός των αστυνομικών-στρατιωτικών σχολών δεν γνωρίζω, ας απαντήσει κάποιος που έχει εμπειρία.

• Like 1
Δημοσ.

Ts, βασικά δεν θα σου πω τι να επιλέξεις, αλλά με μπέρδεψες έτσι όπως θέτεις το πρόβλημα στο post σου.

Αυτό που κατάλαβα εγώ αρχικά είναι οτι ψάχνεις μια δουλειά και να μπαίνει ένας σταθερός μισθός μόνο και μόνο για να μπορέσεις να φύγεις από το σπίτι σου επειδή δεν αντέχεις τους γονείς σου.

Μετά λες οτι γονείς σου δεν θέλουν να επιλέξεις αυτό το επάγγελμα και αυτοί σου είπαν να φύγεις από το σπίτι αν το επιλέξεις.

Επέλεξε κάτι με κριτήριο το τι σου αρέσει και όχι αν θα μπαίνει σταθερά ο μισθός κάθε μήνα, γιατί μπορεί μετά να τα παρατήσεις και να μιζεριάσεις.

Για το τι παίζει εντός των αστυνομικών-στρατιωτικών σχολών δεν γνωρίζω, ας απαντήσει κάποιος που έχει εμπειρία.

Είπα ότι θέλωνα μείνω σε δικό μου σπίτι αλλά ως επιλογή μου, δε θέλω να είμαι ανεπιθύμητος στο σπίτι μου απλά να ζω στο δικό μου αυτόνομος. Μου αρέσει γενικά σαν δουλειά, ειδικά στην αστυνομία και κυρίως αν ήμουν στο δρόμο τύπου ΔΙΑΣ, ΖΗΤΑ κτλ

Δημοσ.

Αφού θέλεις στρατιωτική σχολή γνώμη μ είναι ν μπεις στη ΣΤΥΑ...

Είναι μόνο 2 χρόνια με συνθήκες πολύ καλύτερες από τις σχολές τ στρατού κ μόλις βγεις θα είσαι σε μεγάλες πόλεις κ όχι κουτσοχωρια ή μια ζωή Αθήνα όπως αστυνομικός....

ΥΓ: ούτε για πλάκα ΣΜΥ ή ΣΜΥΝ

• Like 1
Δημοσ.

ΣΜΑ

Ούτε μπάτσος, ούτε στρατοκαβλέ φάση

Δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να πιάσεις τη βάση, αλλά μπορείς να το πουλήσεις στους γονείς σου σε φάση "μου αρέσουν τα αεροπλάνα" κ.λπ

Δημοσ.

ΣΜΑ

Ούτε μπάτσος, ούτε στρατοκαβλέ φάση

Δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να πιάσεις τη βάση, αλλά μπορείς να το πουλήσεις στους γονείς σου σε φάση "μου αρέσουν τα αεροπλάνα" κ.λπ

Σαν αστυνομικός όμως είναι πιο εύκολο να σαι στην Αθήνα ή σε κάποια μεγάλη πολή παρά σαν στρατιωτικός, σωστά;

Δημοσ.

Δες τι σου αρέσει, δώσε πανελλήνιες και δώσε και τα αθλήματα.
Αν οι βαθμοί σου είναι ικανοί να σε βάλουν στη σχολή που θες κάντο και μη το σκέφτεσαι.
Οι γονείς θα πρεπει να στηριζουν τα παιδιά τους στις αποφάσεις τους. Στο κάτω κάτω θα είναι δική σου δουλειά, δε θα πηγαίνει ούτε ο πατέρας σου ούτε η μητέρα σου στη θέση σου, εσύ θα ακολουθήσεις ένα επάγγελμα και πιθανότατα θα σε χαρακτηρίσει για μια ζωή.

Αν μπορείς πες μας όμως με τι ασχολούνται οι δικοί σου.

Υ.Γ. ούτε οι δικοί μου ήταν πολύ θετικοί στο να πάω στρατό, κυρίως γιατί ο πατέρας μου ήταν στον στρατό και δεν ήθελε να ακολουθήσω τα χνάρια του. Ήθελε να κανω ότι επιθυμούσα εγώ. Η μόνη παρέμβαση του ήταν να μου πει να σκεφτώ την ιατρική, σχολή που απεχθάνομαι για προσωπικούς λόγους οπότε απλά τους ανακοίνωσα μια μέρα το τι θέλω να σπουδάσω.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά σου λένε οι γονείς σου. Θελουν να σε κάνουν μορφωμένο άνθρωπο χρήσιμο στη κοινωνία. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...