Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε ναι αφού έχουμε ταυτίσει τον αστυνομικό με το κακό...

Ισχύει και αυτό που λες, σε εμένα προσωπικά οχι. Αλλά βασικά αυτό το λεω επηρεασμένος από το μέρος που μένω, εδώ μόνο και μόνο αν γίνει γνωστό οτι στην τάδε πολυκατοικία στο τάδε σπίτι ζει οποιοδήποτε άτομο που σχετίζεται με αστυνομία έχεις πρόβλημα, για να κυκλοφορείς έξω εν ώρα εκτός υπηρεσίας με στολή π.χ να επιστρέφεις σπίτι σου ούτε λόγος. Θυμάμαι πριν μερικά χρόνια όταν ήμουν φοιτητής στο ΤΕΙ Αθήνας, είχε μπει κάποιος που σπούδαζε σε αστυνομική σχολή για να δει κάποιον φίλο του και είχε καλύψει με κάποιο τζάκετ την στολή του, τον κατάλαβαν όμως κάποιοι αριστεροκουλτουρέ και τον χτύπησαν.

Θα έλεγα όμως και γενικότερα αν είσαι αστυνομικός, σε όλες τις κοινωνικές σου συναναστροφές πρέπει τα μάτια σου να είναι 1014, να προσέχεις τι φίλους κάνεις και σε ποιους θα το πεις.διότι αν είσαι κοινωνικό άτομο δεν ξέρεις τα νέα άτομα που γνωρίζεις τους μιλάς και κάνεις παρέα σε στενά η περιστασιακά πλαίσια, τι φίλους έχουνε και σε ποιους θα το αναφέρουν, δεν κάνω πλάκα. Μόνο αν μένεις σε χωριό ή σχετικά μικρή επαρχιακή πόλη δεν έχεις θέμα.

• Like 1
  • Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τώρα να γίνω αστυνομικός και να μην έχω και όπλο ξενέρα.. θέλω κάτι πιο δραστήριο από το να μαι σε ένα γραφείο.

688.gif

In case you're not trolling

181.gif

• Like 3
Δημοσ.

τώρα να γίνω αστυνομικός και να μην έχω και όπλο ξενέρα.. θέλω κάτι πιο δραστήριο από το να μαι σε ένα γραφείο.

LOL, επειδή τώρα το πρόσεξα αυτό. Και να έχεις όπλο τι νομίζεις οτι θα κάνεις; Σε σπάνιες περιπτώσεις βγάζει όπλο ο αστυνομικός, κυρίως σε καταδιώξεις ατόμων και εφόσον ο άλλος απειλήσει τον αστυνομικό πάλι με όπλο. Δεν έχουμε σχέση εδώ ούτε με το αμέρικα που πυροβολούν και σκοτώνουν με το κιλό (βλέπε επιθέσεις σε μαύρους), ούτε και με τις ταινίες.

• Like 2
Δημοσ.

LOL, επειδή τώρα το πρόσεξα αυτό. Και να έχεις όπλο τι νομίζεις οτι θα κάνεις; Σε σπάνιες περιπτώσεις βγάζει όπλο ο αστυνομικός, κυρίως σε καταδιώξεις ατόμων και εφόσον ο άλλος απειλήσει τον αστυνομικό πάλι με όπλο. Δεν έχουμε σχέση εδώ ούτε με το αμέρικα που πυροβολούν και σκοτώνουν με το κιλό (βλέπε επιθέσεις σε μαύρους), ούτε και με τις ταινίες.

Ναι μωρέ το ξέρω, εξάλλου δεν θέλω να έχω όπλο για να πυροβολώ κόσμο απλά θα μάρεσε να έχω σαν αστυνομικός. Αυτό είναι όλο. Απλά το σκέφτομαι ότι αφού θα γίνω που θα γίνω αστυνομικός να έχω και όπλο.

Δημοσ.

For the sake of this country please don't. Χάρη σε αυτές τις ιδέες μισουμε τους αστυνομικούς στην Ελλάδα. Γίνε οτιδήποτε άλλο. Όχι αστυνομικός.

• Like 3
Δημοσ.

τώρα να γίνω αστυνομικός και να μην έχω και όπλο ξενέρα.. 

Κατι ξερουν οι γονεις τελικα...

• Like 6
Δημοσ.

Ναι μωρέ το ξέρω, εξάλλου δεν θέλω να έχω όπλο για να πυροβολώ κόσμο απλά θα μάρεσε να έχω σαν αστυνομικός. Αυτό είναι όλο. Απλά το σκέφτομαι ότι αφού θα γίνω που θα γίνω αστυνομικός να έχω και όπλο.

Live your dream

stock-photo-police-badge-gun-and-handcuf

• Like 3
Δημοσ.

Άσχετο, αλλά στο στρατό ξέρω ότι επιτρέπεται μουστάκι, στην αστυνομία επιτρέπεται ή πρέπει τελείως ξυρισμένος; οεο;

Δημοσ.

ΣΜΑ

Ούτε μπάτσος, ούτε στρατοκαβλέ φάση

Δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να πιάσεις τη βάση, αλλά μπορείς να το πουλήσεις στους γονείς σου σε φάση "μου αρέσουν τα αεροπλάνα" κ.λπ

Γνωστός μου πάντως έφυγε ακριβώς επειδή ήταν πολύ στρατοκαβλε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...