redhotstef Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Αν την νομιμοποιήσουν δεν θα εξαπλωθεί σε πολλούς εφήβους όπως συμβαίνει και με το κάπνισμα; Πχ και τώρα οποίος θέλει βρίσκει, αλλά δύσκολα. Αλλά δεν έχω καταλάβει κάποια πράγματα. Νομιμοποίηση ως προς ποια μορφή της;
Unabomber Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Ποινικοποιηση και ισοβια σε οποιον πιανουν να εχει στην κατοχη του εστω και 1/2 gr
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Αν την νομιμοποιήσουν δεν θα εξαπλωθεί σε πολλούς εφήβους όπως συμβαίνει και με το κάπνισμα; Πχ και τώρα οποίος θέλει βρίσκει, αλλά δύσκολα. Αλλά δεν έχω καταλάβει κάποια πράγματα. Νομιμοποίηση ως προς ποια μορφή της; οχι. Τωρα πολλοι εφηβοι το κανουν επειδη ειναι "παρανομο" και νοιωθουν κουλ και ωραια αψηφοντας το νομο. Οποιος θελει βρισκει πανευκολα. Νομιμοποιηση ως προς την προσωπικη χρηση και πωληση της πχ οπως Αμστερνταμ. Το αλκοολ ειναι πολυ χειροτερο απο το χορτο και ειναι νομιμοτατο. Αυτο τα λεει ολα 10
manzah80 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Ειναι που ειναι ζαβλακωμενα τα μικρα θα απογινουν 3
redhotstef Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Για ποιο λόγο το αλκοόλ που λένε είναι χειρότερο είναι νόμιμο , και η κάνναβη όχι? Σύμφωνα με ποιες έρευνες; Μήπως επειδή ο ποτό καταστρέφει το σώμα ενώ το χασίς το μυαλό; Μήπως όλα γίνονται για τη προστασία του μυαλού; Έτσι φανταζόμαι πάντως δεν μπορώ να βρω άλλη εξήγηση.. Για αυτό και άνοιξα το θέμα για να ανοίξω το μυαλό μου..
Gtr34 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Για ποιο λόγο το αλκοόλ που λένε είναι χειρότερο είναι νόμιμο , και η κάνναβη όχι? Σύμφωνα με ποιες έρευνες; Μήπως επειδή ο ποτό καταστρέφει το σώμα ενώ το χασίς το μυαλό; Μήπως όλα γίνονται για τη προστασία του μυαλού; Έτσι φανταζόμαι πάντως δεν μπορώ να βρω άλλη εξήγηση.. Για αυτό και άνοιξα το θέμα για να ανοίξω το μυαλό μου.. Γιατί το ποτό είναι ελεγχόμενο προϊόν, κάποιοι τα οικονομάνε, μαζί και το κράτος. Η κάνναβη μπορεί να παραχθεί από τον οποιοδήποτε, ξέφρενο αμπέλι. 2
totem_lost Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Μήπως επειδή ο ποτό καταστρέφει το σώμα ενώ το χασίς το μυαλό; Ποιός σου είπε οτι το αλκοόλ δεν καταστρέφει ΚΑΙ το μυαλό; http://en.wikipedia.org/wiki/Long-term_impact_of_alcohol_on_the_brain
miike Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Όπως τα λέει ο σπεκτ είναι, αφού υπάρχει ήδη παντού (που λέει ο λόγος..) δεν υπάρχει λόγος να μην νομιμοποιηθεί κατά το Ολλανδικό πρότυπο. Και φόρος θα μαζεύεται και μαγαζιά/δουλειές θα ανοίξουν και πιο κουλ θα φαινόμαστε στους έξω και θα αυξηθεί ο τουρισμός. Με τόσα επειχηρήματα που υπάρχουν η αντίθετη γνώμη νομίζω είναι μόνο ταμπού συντηρητικών κοινωνιών. Το ότι θα πουλιέται δεν σημαίνει και ότι θα πρέπει να αγοράζεται, όπως συμβαίνει και με τα τσιγάρα. Όποιος ξέρει τους κινδύνους απλά θα το αποφεύγει.. 1
NikosKallithea Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Νομιμοποίηση ΧΤΕΣ! Για 1000 λόγους! Συμφωνώ απόλυτα
redhotstef Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Gtr34 .. Ωραία η άποψη αυτή αλλά.. Γιατί δεν κάνουμε το ίδιο και με την ηρωίνη η την κολα; Αυτά τα δύο δεν είναι ξέφραγο αμπέλι και όλοι κερδίζουν μαζί και το κράτος,; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις