Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Ακουω οτι ειναι στην φυση και για αυτο πρεπει να ειναι νομιμη, εγω λεω να κανουμε νομιμη και την σκοπολαμινη και αυτη απο φυτο βγαινει Η σκοπολαμίνη χρησιμοποιείται – σε μικρές δοσολογίες – σε μία ευρεία γκάμα αντιναυτιακών και σπασμολυτικών φαρμάκων. Σε μεγάλες δόσεις όμως και με την κατάλληλη χημική επεξεργασία μετατρέπεται σε αυτό που οι Κολομβιανοί ονομάζουν «πνοή του διαβόλου», καθώς έστω και η από μακριά εισπνοή του έχει άμεσες επιπτώσεις στο νευρικό σύστημα του θύματος: δεν χάνει τις αισθήσεις του, αλλά μετατρέπεται σε άβουλο όργανο, έτοιμο να παραδώσει τα κλειδιά του σπιτιού του, τα μετρητά και τις κάρτες του ή ακόμα και το ίδιο του το σώμα στον επίδοξο ληστή, βιαστή ή άλλο εγκληματία. καταλαβαινεις τη διαφορα ε?
manzah80 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Σπεκτ μην επιμενεις οτι δεν σου κανει κακο η τακτικη χρηση σου κανει και μεγαλο αμα εχεις 1000 υποδοχεις ντοπαμινης και φτιαξεις 3000 θα βλεπεις τον χριστο φανταρο δεν τα λεω απο το μυαλο μου αυτα που γραφω στο χω πει και σε αλλο θεμα και ο νευρολογος ψυχιατρος δεν ειναι με την μερια κανενος αν ηταν με την μερια καποιου το επαγγελματικο του κυρος θα ηταν μηδεν.
Backpacker Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Η χρήση δεν κάνει κακό. Η κατάχρηση κάνει.Μάθετε την διαφορά. 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Σπεκτ μην επιμενεις οτι δεν σου κανει κακο η τακτικη χρηση σου κανει και μεγαλο αμα εχεις 1000 υποδοχεις ντοπαμινης και φτιαξεις 3000 θα βλεπεις τον χριστο φανταρο δεν τα λεω απο το μυαλο μου αυτα που γραφω στο χω πει και σε αλλο θεμα και ο νευρολογος ψυχιατρος δεν ειναι με την μερια κανενος αν ηταν με την μερια καποιου το επαγγελματικο του κυρος θα ηταν μηδεν. Και η υπερβολικη γυμναστικη σου κανει κακο και το υπερβολικο φαι και το υπερβολικο φαι ! Απαγορευστετα ολα! Ή οχι καλυτερα ας παμε ολοι να αυτοκτονησουμε!! Και ολες μα ολες οι ερευενες ειανι με τη μερια του ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ!
redhotstef Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Η κατάχρηση δεν κάνει κακό.. Η υπέρκατάχρηση κάνει..!
anwnymh29 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Αναλογα το ψυχολογικο υποβαθρο του καθενος.. Ναι καποιος μπορει να περιοριστει σε 3 τσιγαρακια τον χρονο ξερω'γω.. Αλλους ομως μπορει να τους παρει ο κατηφορος και το τσιγαρακι αυτο να γινει προδρομος πιο σκληρων ουσιων. Η αληθεια βρισκεται καπου στην μεση.. Εδω δεν ειμαστε Ολλανδια , εδω ειμαστε μια χωρα που οι περισσοτεροι παλευουν να επιβιωσουν,που την νεολαια πανε να την ευνουχισουν με χιλιους δυο τροπους , που οι περισσοτεροι εγκαταλειπουν την χωρα και θα μεινουμε μια χωρα γερων.. Τα μαστουρωματα μας ελειπαν.. 1
manzah80 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Και η υπερβολικη γυμναστικη σου κανει κακο και το υπερβολικο φαι και το υπερβολικο φαι ! Απαγορευστετα ολα! Ή οχι καλυτερα ας παμε ολοι να αυτοκτονησουμε!! Και ολες μα ολες οι ερευενες ειανι με τη μερια του ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ! Τωρα κανεις οτι δεν καταλαβαινεις για να στηριξεις το ενχειρημα σου.Σε εχω για λογικο ανθρωπο καταλαβαινεις την διαφορα και μονος σου.Οσο για τις χρηματοδοτουμενες ερευνες ισχυουν αλλα οχι παντου μην βλεπεις φαντασματα εκει που δεν υπαρχουν.
Backpacker Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Και πώς θα κοντρολάρεται η κατάχρηση; Δεν ειναι εξαρτησιογόνα η Κάνναβη. Δεν προκαλεί σωματικό εθισμό παρά μόνο ψυχολογικό. Ψυχολογικό εθισμός μπορεί να προκαλέσει και το φαί...έτσι υπάρχουν οι παχύσαρκοι. Μπορεί να προκαλέσει η σοκολάτα...αν εγώ κάθομα και τρώω 10 σοκολάτες την μέρα μεχρι να μου πάει το σακχαρο στον θεό και μου πέσουν τα δόντια δεν θα απαγορέψουμε την σοκολάτα. Ενήλικες άνθρωποι είμαστε. Το αλκοόλ και η νικοτίνη προκαλούν σωματικό εθισμό...άμα τα κόψεις το σώμα σου περνάει στερητικό σύνδρομο. Η Κάνναβη προκαλεί μόνο ψυχολογικό. 1
nicoc89 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 οι γνώσεις σε αυτό το θρεντ κοντράρουν όλα τα θρεντ που εχουν θέμα τις γκόμενες 7
Lucifer Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Έχουμε ήδη παλαιότερα θρεντ όπου εκφράζει ο καθένας τις ημιμαθείς του παπάτζες. Συνεχίστε εκεί. 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις