Keravnoulhs Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Είναι ιδέα μου η έχουν διαμορφωθεί διάφορα στερεότυπα για αυτούς που παίζουν μουσικά όργανα; πχ έχω ακούσει ένα αρνητικό σχόλιο για γυναίκες που παίζουν κιθάρα ως προς τις προτιμήσεις τους (που το θεωρώ χαζό). Εσείς έχετε κάτι τέτοιο υπόψην; Ποιο όργανο σας αρέσει πιο πολύ;
GoDRiC- Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Είναι ιδέα μου η έχουν διαμορφωθεί διάφορα στερεότυπα για αυτούς που παίζουν μουσικά όργανα; πχ έχω ακούσει ένα αρνητικό σχόλιο για γυναίκες που παίζουν κιθάρα ως προς τις προτιμήσεις τους (που το θεωρώ χαζό). Εσείς έχετε κάτι τέτοιο υπόψην; Ποιο όργανο σας αρέσει πιο πολύ; δηλαδη;
Mixalis.Kerpesis Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Για να ξυπνάμε λίγο... Η κιθάρα με τα Β@ζια πάει απίστευτα! (εννοείται πως έχει ταλέντα η κοπέλα, τόσο στην μουσική όσο και στις ισπανόφωνες γλώσσες )
evoracing Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Κοίταξε πολύ όμως τα πραγματοποιούν όμως και αυτά τα στερεότυπα. Ένα μπασίστας πχ (για την πλειοψηφία μιλάω) είναι ντυμένος στα μαύρα με στοιχεία death πάνω του και παντού καρφιά. Το θέμα είναι να μην επηρεάζεις τον τρόπο ντυσίματος σου ανάλογα με το όργανο που παίζεις, πάει προς όλες τις έννοιες αυτό ... Τι λένε για τις γυναίκες που παίζουν κιθάρα;! Εγώ ένα πράγμα ξέρω, πως είναι κα.......ταπληκτική εικόνα να βλέπεις κοπέλα να παίζει κιθάρα Για να ξυπνάμε λίγο... Η κιθάρα με τα Β@ζια πάει απίστευτα! (εννοείται πως έχει ταλέντα η κοπέλα, τόσο στην μουσική όσο και στις ισπανόφωνες γλώσσες ) Quiz: τι χρώμα είναι η μπλούζα που φοράει η κοπέλα? 1
Mixalis.Kerpesis Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Κοίταξε πολύ όμως τα πραγματοποιούν όμως και αυτά τα στερεότυπα. Ένα μπασίστας πχ (για την πλειοψηφία μιλάω) είναι ντυμένος στα μαύρα με στοιχεία death πάνω του και παντού καρφιά. Το θέμα είναι να μην επηρεάζεις τον τρόπο ντυσίματος σου ανάλογα με το όργανο που παίζεις, πάει προς όλες τις έννοιες αυτό ... Εγώ ένα πράγμα ξέρω, πως είναι κα.......ταπληκτική εικόνα να βλέπεις κοπέλα να παίζει κιθάρα Quiz: τι χρώμα είναι η μπλούζα που φοράει η κοπέλα? Χαχαχα δεν έχω ιδέα, αν και έχω δει τα περισσότερα βίντεακια της!!! Το χα ξαναδεί σε μια φωτογραφία αυτό για τα μάτια και πάλι δεν ήξερα! Μάλλον εστιάζω στο περιβάλλον και όχι στο άτομο.... Ελα τώρα μεταξύ μας ποιος θα εβρισκε το χρώμα των ματιών;;; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα