thrakiotis4 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση έχω ενεργοποιημενο το wi-fi στην συσκευή μου και ξαφνικά μου έρχεται μήνυμα από τον παροχο ότι έχω συνδεθεί στο ιντερνετ και έχω χρεωθεί με 1 ευρώ. πηγα κατευθειαν στα δεδομενα κινητης τηλεφωνιας με τον φοβο οτι το ειχα ξεχασει ανοιχτο αλλα δεν ηταν . τι παίζει ;
corsair04 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 έτσι την πάτησα και εγώ είχα μια εφαρμογή καιρού που όταν ζητούσε πρόσβαση και δικαιώματα πατούσα next και δεν το παρατήρησα ότι ζητούσε χρήση των δεδομένων και μου φάνηκε περίεργο πως με κλειστά τα δεδομένα με χρέωσε,αυτό το παρατήρησα σε iphone αλλά προφανώς κάτι ανάλογο θα έγινε και στην δική σου περίπτωση
thrakiotis4 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 εχω ενεργοποιημενο το widget καιρου αλλα αυτο το εχω εδω και ενα μηνα χωρις να εχει κανει καποια χρεωση. πρεπει να ειναι μια εφαρμογη με νεα και καιρο την οποια ειχα αναβαθμισει προσφατα και την οποια την απενεργοποιησα , αυτο πιθανων να ειναι. θα περιμενω να δω εκτος και αν ειναι καποια αλλη εφαρμογη
PhonEee Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 ρωτα τον παροχο σ σου πως να το σταματησεις εγω ρωτησα και μου ειπαν
PhonEee Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 ναι θυμαμαι που ανοιξα ιντερνετ και μ βγαλε μυνημα αυτο με 1 ευρω και ρωτησα τον παροχο και μου ειπαν τι να στειλω ....για να σταματησει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα