thiva7 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Έκανα την βλακεία και πήρα ενα προϊών με DHL. Η αξεια του ειναι 30$ αλλα στο τελωνείο νομίζουν ότι είναι υποτιμολογημένο και γιαυτό μου ζητησαν paypal και τιμολόγιο του πωλητή Τα στέλνω και εξακολουθούν να μου λενε ΟΧΙ δεν έχετε στείλει σωστα αυτά που ζητάμε. μετά από πολλές ανταλλαγές Email μου λενε να κανω ενα ScreenShot απο το σιτε που το αγόρασα . Και το στελνω.......και παιρνω αυτην την απαντηση Για να μην σας ταλαιπωρώ, το tablet με αξία 30 δολάρια δεν γίνεται δεκτό από το τελωνείο. Δε θα μας εκτελωνίσουν την εισαγωγή με αυτά που μου στέλνετε. Αν θέλετε μπορείτε να έρθετε ο ίδιος ή να βάλετε κάποιο δικό σας εκτελωνιστή να αναλάβει να εκτελωνίσει το δέμα σας. Με εκτίμηση Τώρα τι κάνω?
makfil Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Είναι γνωστό ότι τα δέματα που εισάγονται από τρίτες χώρες μέσω εταιρείας courier ακολουθούν διαφορετική διαδικασία αφού η εταιρεία προτείνει τον εκτελωνισμό με δικό της εκτελωνιστή και έτσι το δέμα επιβαρύνεται, εκτός από τον ΦΠΑ και πιθανόν δασμό αν η αξία είναι πάνω από 150 ευρώ, αμοιβή εκτελωνιστή, αποθήκευτρα και άλλα μικροέξοδα. Μπορείς να το εκτελωνίσεις μόνος σου αλλά, αφού έχει ξεκινήσει η αμφισβήτηση της αναγραφόμενης αξίας στο αυτοκόλλητο, είναι δύσκολο να ξεπεράσεις αυτό το εμπόδιο χωρίς να προσκομίσεις απόδειξη είτε paypal είτε κάρτας. Η απόφαση είναι αποκλειστικά δική σου γιατί εξαρτάται από το ποσό που έχεις πληρώσει μέχρι τώρα και το αν είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις τα επιπλέον έξοδα για να το παραλάβεις ή να χάσεις το ποσό και να ... χαρεί το δέμα κάποιος άλλος ... Εναλλακτικά, μπορείς να επικοινωνήσεις με τον πωλητή και να του αναφέρεις το περιστατικό αλλά μην περιμένεις πολλά γιατί η επιλογή της αποστολής με courier ήταν δική σου, προφανώς.
NikosKallithea Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Τι κανεις? Πας εκεί κλαιγοντας παρακαλώντας πέφτοντας στα πόδια τους, λες είμαι άνεργος πίναμε τα παιδάκια μου, δες την ταινία του Χατζηχρήστου "του 14ου" και αν είσαι τυχερός μπορεί να την γλυτώσεις Καλη τυχη
thiva7 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Μπορείς να το εκτελωνίσεις μόνος σου αλλά, αφού έχει ξεκινήσει η αμφισβήτηση της αναγραφόμενης αξίας στο αυτοκόλλητο, είναι δύσκολο να ξεπεράσεις αυτό το εμπόδιο χωρίς να προσκομίσεις απόδειξη είτε paypal είτε κάρτας. Μα οπως λεω και στο πρωτο ποστ τα εστειλα ολα οσα θελουν και μου ζητησαν... Τι κανεις? Πας εκεί κλαιγοντας παρακαλώντας πέφτοντας στα πόδια τους, λες είμαι άνεργος πίναμε τα παιδάκια μου, δες την ταινία του Χατζηχρήστου "του 14ου" και αν είσαι τυχερός μπορεί να την γλυτώσεις Καλη τυχη εκει παει το πραμα χαχαχ
makfil Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Προφανώς, αυτά που έστειλες είτε δεν είναι σωστά είτε δεν τα θεωρούν σωστά είτε ..... Έγραψα στο προηγούμενο post τι μπορείς να κάνεις .
thiva7 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Μα το να το παω να το παρω μονος μου θα μου παει +47ε και βενζινες +30ε , αρα δεν παιζει αυτο Η απόφαση είναι αποκλειστικά δική σου γιατί εξαρτάται από το ποσό που έχεις πληρώσει μέχρι τώρα και το αν είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις τα επιπλέον έξοδα για να το παραλάβεις ή να χάσεις το ποσό και να ... χαρεί το δέμα κάποιος άλλος ... Να χαρεί άλλος το δέμα? Δηλαδή άμα κάνω άρνηση παραλαβής δεν θα πάει πίσω στον πωλητή?
NikosKallithea Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Στην τελική μην κανεις τίποτα αστο να επιστρέψει στον πωλητη, και ζήτα τα χρήματα πίσω απο το παυπαλ, έστι και αλλιώς εχεις έξη μηνες προθεσμία
makfil Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Μα το να το παω να το παρω μονος μου θα μου παει +47ε και βενζινες +30ε , αρα δεν παιζει αυτο Να χαρεί άλλος το δέμα? Δηλαδή άμα κάνω άρνηση παραλαβής δεν θα πάει πίσω στον πωλητή? Ποιος σε βεβαιώνει ότι το δέμα που ήρθε στην Ελλάδα με courier που πλήρωσες εσύ, θα επιστρέψει στον πωλητή; Ποιος θα πληρώσει τα μεταφορικά; Ποιος θα κάνει τη διαδικασία αποστολής; Ποιος (θα μπορούσα να γράψω ένα σωρό ερωτήματα) ...;;;; Μήπως κάνει αυτές τις σκέψεις και κάποιος που έχει πρόσβαση στο δέμα (λέμε τώρα);
Knight of Mercy Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Αν το DHL αποτελεί επιλογή του αγοραστή και το θέμα είναι καθαρά το κόστος του εκτελωνισμού, τότε ο Πωλητής θα "αντιδράσει" στην επιστροφή των χρημάτων, ως μη υπεύθυνος.Απο την άλλη, πόσο τελικά πλήρωσες μέσω paypal για αυτή τη παραγγελία? Η χρέωση της κάρτας σου ποιά ήταν?Τι αξία γράφει το παραστατικό του Πωλητή, το οποίο λογικά συνοδεύει το δέμα και απορώ πως στο ζητάνε.Το site τι αξία αναφέρει?Η κάτι δεν κάνεις καλά ή παρήγγειλες κάτι που "δείχνει" την αξία του.Πέρνα μια βόλτα, γιατί αν μπεί στη μέση εκτελωνιστής χαιρετίσματα, και δείξε τα στοιχεία που έχεις.Μην προσπαθήσεις να τους κοροϊδέψεις όμως γιατί μάλλον ξέρουν ήδη.
thiva7 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Αν το DHL αποτελεί επιλογή του αγοραστή και το θέμα είναι καθαρά το κόστος του εκτελωνισμού, τότε ο Πωλητής θα "αντιδράσει" στην επιστροφή των χρημάτων, ως μη υπεύθυνος. Απο την άλλη, πόσο τελικά πλήρωσες μέσω paypal για αυτή τη παραγγελία? Η χρέωση της κάρτας σου ποιά ήταν? Τι αξία γράφει το παραστατικό του Πωλητή, το οποίο λογικά συνοδεύει το δέμα και απορώ πως στο ζητάνε. Το site τι αξία αναφέρει? Η κάτι δεν κάνεις καλά ή παρήγγειλες κάτι που "δείχνει" την αξία του. Πέρνα μια βόλτα, γιατί αν μπεί στη μέση εκτελωνιστής χαιρετίσματα, και δείξε τα στοιχεία που έχεις. Μην προσπαθήσεις να τους κοροϊδέψεις όμως γιατί μάλλον ξέρουν ήδη. Σε όλα όσα ρωτάς για το τι γράφει. ...30 παντού. Πάμε ένα ένα ... πάνω στο δέμα 30 στο τιμολόγιο που μου ζήτησαν μετά 30 Στο paypal 30 Στο screenshot του site 30 . Το θέμα τους είναι ότι δεν παίζει ταμπλέτ με 30$. Αυτό. Τι θα ξέρουν ήδη ? Άμα τελικά δεν καταφέρω να το πάρω θα ζητήσω να το σστείλουν πίσω ...αλλά με τρόμαξε ο φίλος από πάνω .
kostasbm Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 εγω μιαα φορα που μου ειπαν για τελωνειο για κατι βιδες και ανταλλακτικα αξιας 40 ευρω τους ειπα δεν το παραλμβανω και το εστειλαν πισω και αφου ενημερωσα το πωλητη καταστημα μου το εστειλε με συστημενο το οποιο εκανε καμμια 15 μερες.
makfil Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 εγω μιαα φορα που μου ειπαν για τελωνειο για κατι βιδες και ανταλλακτικα αξιας 40 ευρω τους ειπα δεν το παραλμβανω και το εστειλαν πισω και αφου ενημερωσα το πωλητη καταστημα μου το εστειλε με συστημενο το οποιο εκανε καμμια 15 μερες. Μιλάμε για αποστολή με courier και όχι με ταχυδρομείο (συστημένο ή απλό).
thiva7 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Μιλάμε για αποστολή με courier και όχι με ταχυδρομείο (συστημένο ή απλό). Ναι αλλα ετσι οπως μου τα εχεισ πει εως τωρα (ετσι εχω καταλαβει εγω δλδ) οτι η πληρώνω οτι μου ζητήσουν η αμα πω δεν δέχομαι την παραλαβει παιζει να το παρει κανενας απο κει μεσα το ταμπλετ. αρα ουσιαστικα τι λυσης εχω? Το να παω ο ιδιος εκει ειναι δυσκολο γιατι οπως γράφω πιο πάνω είναι 47ε και για μενα με της βενζινες παω +30ε ακομα αρα 70+ συνολο .....αλλα δυο ταμπλετ και τσιγαρα Να τους πω δεν δέχομαι την παραλάβει ..με τρόμαξες ..... αρα τι κανω? Η αλήθεια ειναι οτι έχω πεισμωση με αυτό το θέμα πολύ....δεν μπορώ να το δεχτώ ρε φίλε οτι τους δίνω οοοοα τα στοιχειά που δείχνουν το κόστος του ταμπλετ και με το έτσι θέλω να το κοστολογούν παραπάνω ...γιατί ΕΤΣΙ!!! γκόμενα τελωνειακός είναι σίγουρα χαχαχαχα
makfil Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 1. Η προηγούμενη απάντηση αφορούσε στο σχόλιο του kostasbm, το οποίο παρέθεσα. 2. Εάν ξαναδιαβάσεις τα post μου για την επιστροφή στον πωλητή (#8), θα καταλάβεις ότι γράφω κάποιες σκέψεις που μπορεί να αποδειχθούν αληθινές, εάν δεν παραλάβεις το δέμα. 3. Η απόφαση για το συγκεκριμένο θέμα είναι αποκλειστικά δική σου και κανένας δεν μπορεί να σε βοηθήσει σ' αυτό. Απόδειξη είναι ότι σκέφτεσαι τα έξοδα μετάβασης στο αεροδρόμιο ενώ οποιοσδήποτε άλλος θα πήγαινε να το εκτελωνίσει μόνος του. Η διαδικασία αναφέρεται αναλυτικά στην τελευταία παρ. του τελευταίου κεφαλαίου του οδηγού της υπογραφής μου και είναι πολλοί αυτοί που την έχουν ακολουθήσει.
thiva7 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Καταρχας σε ευχαριστω για το χρονο σου και που ασχοληθηκες μαζι μου 1) ναι το ξερω απλα ηταν last ποστ και ήταν πιο εύκολο να απευθυνθώ σε εσενα 2) μα το προβλημα δεν νομιζω οτι ειναι η παραλαβή ( οχι οτι γίνετε προς το παρόν ) αλλα το κοστος του ταμπλετ.και να πω δεν γ@μιετε δινω και 200 να το παρω δεν θα μου το δωσουν,γιατι δεν "ξερουν" ποσο κανει για να με χρεωσουν τα ΦΠΑ κτλπ...και εκει ειναι που τρωω το κολλημα εγω...οτι εχω δώσει ΟΛΕΣ της αποδείξεις για το κοστος και ακομα λενε τα δικα τους . Πσ(2) . αμα παω εκει και εχω paypal, τιμολογιο , screenshot .....και γενικα ολες της αποδειξεις για το κοστος του ταμπλετ και μια στα 1000 με πιστεψουν θα πρεπει να πληρωσω παλι τα 47 κτλπ εε? δεν εχω καταλαβει λαθος? 3) μα το ξερω οτι ειναι δικια μου η αποφαση, απλα αξιζει να παω να κανω παραλαβει ( ασχετα με το Πσ(2) ) ? τσπ δεν θελω να σε κουρασω...αυριο με το καλημερα θα παρω τηλ στο τελωνειο μπας και ξεμπλεξω Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα