revolver1990 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Νταβατζής.Δύσκολη δουλειά,επικίνδυνη και θέλει τσαμπουκά και διπλωματία.
Unabomber Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Νταβατζής.Δύσκολη δουλειά,επικίνδυνη και θέλει τσαμπουκά και διπλωματία. 3
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Είδα κάποια διαφήμιση πριν μέρες στο fb για ειδικότητα σε ιδιωτικο ΙΕΚ με τίτλο (Φύλαξη - περιποιηση ηλικιωμένων ) . Επειδή κάποιος έγραψε πριν λίγα post ότι δεν θα το έκανε , το θυμήθηκα. Είναι δυνατόν να βάζουν τέτοια ειδικότητα τι στιγμή που όλους τους ηλικιωμένους με προβλήματα τους φυλάνε ξένες . Η κοροιδευουν τον κόσμο η κοροιδευουν τον κόσμο.
Unabomber Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Είδα κάποια διαφήμιση πριν μέρες στο fb για ειδικότητα σε ιδιωτικο ΙΕΚ με τίτλο (Φύλαξη - περιποιηση ηλικιωμένων ) . Επειδή κάποιος έγραψε πριν λίγα post ότι δεν θα το έκανε , το θυμήθηκα. Είναι δυνατόν να βάζουν τέτοια ειδικότητα τι στιγμή που όλους τους ηλικιωμένους με προβλήματα τους φυλάνε ξένες . Η κοροιδευουν τον κόσμο η κοροιδευουν τον κόσμο. Carers or Care workers λεγονται και στο εξωτερικο ειναι πολυ διαδεδομενο... Ειδικα στο UK...
zio10 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δουλεύω σε μηχανογράφηση νοσοκομείου, κάποια μέλη εδώ με γνωρίζουν προσωπικά. Πρίν 10 χρόνια δεν ήθελα με τίποτα να μπω σε αυτό το χώρο. Τώρα δε θέλω να φύγω με τίποτα. Ολα είναι μια συνήθεια. Στο νεκροτομείο για ένα πρόβλημα με υπολογιστή ... και δίπλα ένα νεκρό παιδάκι. Στο χειρουργείο για άλλο πρόβλημα με υπολογιστή και δίπλα ένας με ανοιχτή θωρακοτομή, στα επείγοντα με σκηνές που δε περιγράφονται. Το χειρότερο από όλα είναι το βλέμμα των ανθρώπων με νεοπλασματικές νόσους ( καρκίνοι ). Όμως τα συνηθίζεις όλα αυτά. Δε μπορούμε όλοι να έχομε εργοδότες τύπου GOOGLE, MICROSOFT. Οκ να το έχεις συνηθίσει, αλλά με τις εικόνες που περιέγραψες μου κάνει εντύπωση αυτό που λες ότι δεν θέλεις να φύγεις! (αλήθεια το λέω, δεν κοροϊδεύω! ) Αυτό με το ύψος μάθε γιατί στο 1.78 έχω ένα άγχος! Αρχίζω άμεσα γυμναστική και περιμένω νέα! :P Σίγουρα αυτό το ύψος κοιτάνε;;
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Carers or Care workers λεγονται και στο εξωτερικο ειναι πολυ διαδεδομενο... Ειδικα στο UK... Στο εξωτερικό...Εδώ δεν έχει καμία τύχη αυτή η ειδικότητα....
Unabomber Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Στο εξωτερικό...Εδώ δεν έχει καμία τύχη αυτή η ειδικότητα.... Kαι ομως, παρα πολλες εταιριες στο UK προσλαμβανουν ατομα απο Ελλαδα και αλλες χωρες και ζητανε αντιστοιχο χαρτι... οποτε, αν καποιος θελει να την κανει για εξω, του δινεται ενα καλο πατημα.... εστω για αρχη. 1
pontez2 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Ας με προσλάμβαναν στον Δημόκριτο ή στο Εθνικό ίδρυμα ερευνών και ας με έλεγαν δημόσιο υπάλληλο. Πιστεύω πως οι γενικεύσεις είναι για τους μη σκεπτόμενους σωστά . Δουλειές που δε θα έκανα ειναι το σκουπιδιαρέικο, η τραυματιοφορία και η νοσηλευτική/ατρική και ότι έχει να κάνει με νεκρούς (νεκροθαφτες, μακιγιέρ κτλ). Είναι ομως δουλειές που κάποιος πρέπει να τις κάνει, και ας τον λένε δημόσιο υπάλληλο.
Anorymous Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Είδα κάποια διαφήμιση πριν μέρες στο fb για ειδικότητα σε ιδιωτικο ΙΕΚ με τίτλο (Φύλαξη - περιποιηση ηλικιωμένων ) . Επειδή κάποιος έγραψε πριν λίγα post ότι δεν θα το έκανε , το θυμήθηκα. Είναι δυνατόν να βάζουν τέτοια ειδικότητα τι στιγμή που όλους τους ηλικιωμένους με προβλήματα τους φυλάνε ξένες . Η κοροιδευουν τον κόσμο η κοροιδευουν τον κόσμο. Ξενες καποτε τωρα με την κριση τους κοιτανε οι ιδιοι, εγω παντως στην γιαγια μου την κοιταξα και θα το σκεφτομουν να κοιταξω και καποια ξενη επι πληρωμη δυστηχως παιρνουν συνηθως γυναικες
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Kαι ομως, παρα πολλες εταιριες στο UK προσλαμβανουν ατομα απο Ελλαδα και αλλες χωρες και ζητανε αντιστοιχο χαρτι... οποτε, αν καποιος θελει να την κανει για εξω, του δινεται ενα καλο πατημα.... εστω για αρχη. Αν είναι έτσι τότε πάω πάσο. Να προσθέσω για να μην ξεφεύγω από το θέμα , ότι με σκοτώνει η μονοτονία στη δουλειά... Είμαι 4 1/2 χρόνια και κάτι παραπάνω σε μια καρέκλα , σε ένα ημιυπόγειο . Στην αρχή τους πρώτους μήνες ήταν καλά. Μάθαινα νέα πράγματα , ασχολιόμουν . Δεν έχω και επαφή άμεση με κόσμο και δεν την παλεύω καθόλου. Χίλιες φορές θα προτιμούσα να γυρνούσα στις παλιές μου δουλειές σαν τεχνικός όπου ναι μεν ήταν στανταρ τα πράγματα αλλά κάθε μέρα παρουσιαζόταν και κάτι νέο , μια καινούργια βλάβη , ένας πελάτης που μπορούσες να μιλήσεις.. Είναι και τα λεφτά στη μέση , είναι και η οικογένεια που εχει ανάγκες... 2
stavi Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Κι αν κάποιος σου έδινε 1.000.000? Γιατί εύκολο είναι να ελέγχουν το σώμα σου με τρόπο που δεν θες? Για πες από περιέργεια γιατί δεν είναι ηθικό. Ηθελα να πω οτι αν σου αρεσει το σεξ και το κανεις αβερτα ετσι γιατι γουσταρεις δεν θα ηταν δυσκολο να πληρωνεσαι για αυτο. Μερικοι λενε οτι δεν ειναι ηθικο εγω πιστευω οτι εξαρταται απο την γυναικα που κανει αυτο το επαγγελμα και οχι καθαρα απο το επαγγελμα. αφήστε το παιδιά... μην το ψάχνετε.. ούτε για λόγους ηθικής ούτε για λόγους δυσκολίας απλά νομίζω οτι θα κολλήσω ηπατιτιδες aids συφιλη μαλακίες
Anorymous Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 αφήστε το παιδιά... μην το ψάχνετε.. ούτε για λόγους ηθικής ούτε για λόγους δυσκολίας απλά νομίζω οτι θα κολλήσω ηπατιτιδες aids συφιλη μαλακίες Αυτο ειναι ενα θεμα , φυσικα προφυλακτικο θελει δεν θελει ο πελατης
funbreaker Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 αφήστε το παιδιά... μην το ψάχνετε.. ούτε για λόγους ηθικής ούτε για λόγους δυσκολίας απλά νομίζω οτι θα κολλήσω ηπατιτιδες aids συφιλη μαλακίες Με 1.000.000 και εξετάσεις υγείας από τον άλλον?
zio10 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Αυτο ειναι ενα θεμα , φυσικα προφυλακτικο θελει δεν θελει ο πελατης Κόλλησες μ'αυτή τη δουλειά...
Anorymous Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Κόλλησες μ'αυτή τη δουλειά... wanna be νταβατζης χαχα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα