Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπα το προτιμώ το ξύπνημα απο τώρα που εκτελώ χρέη σερβιτορου και εκτός του οτι πρέπει να μαι ευγενικός έτσι και αλλιώς, είναι κάτι μ.....κες όπου θέλουν να έχουν πάντα δίκιο.

Όποτε το ξύπνημα φαντάζει ιδανικό :-P

Κλασσικά/παραδοσιακ/πατροπαράδοτα: Βρίσιμο στον σερβιτόρο λόγω της άψητης μπριζόλας, του ξεραμμένου κιμά ή των ξανα-ζεσταμένων μακαρονιών, γιατί ως γνωστών τα μαγειρεύει ο ίδιος και όχι ο μάγειρας πχ οπότε και πρέπει να "τα ακούσει το κωλόπαιδο".

Και άμα κάτσει να φύγουμε χωρίς να πληρώσουμε ακόμα καλύτερα ε

• Like 2
Δημοσ.

Και εμένα στο πρατήριο μου κάνουν παράπονα για την τιμή της βενζίνης γιατί ως γνωστόν ΕΓΩ επηρεάζω την τιμή του αργού πετρελαίου παγκοσμίως.

• Like 1
Δημοσ.

Και εμένα στο πρατήριο μου κάνουν παράπονα για την τιμή της βενζίνης γιατί ως γνωστόν ΕΓΩ επηρεάζω την τιμή του αργού πετρελαίου παγκοσμίως.

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα άμα μοιάζεις και με Σαουδάραβα την πάτησες δηλαδή.

Δημοσ.

Συνήθως αν μου κάνουν φασαρία φωνάζω τον απο πάνω μου στην ιεραρχία να καθαρίσει γιατί αν εξαντληθεί η υπομονή μου θα τούς βρίσω.

• Like 1
Δημοσ.

Κομμώτρια (ορθια, με παπαριασμένα χέρια από λουσίματα, να μυρίζω βαφές και σπρέι όλη μέρα)

Πεντικιουρίστ - νυχού (να πιάνω τις βρωμοποδάρες του καθένα και να ξύνω το σάπιο τυρί, μπλιεξ)

Γιατρός (θα ήθελα από τη μια για τα λεφτά και το πρεστιζ, αλλά δεν μπορώ γιατί με τρομοκρατεί η σκέψη να κάνω κάποιο λάθος που θα βλάψει τον ασθενή, συν οτι θελω να εχω και μια προσωπικη ζωή και να μην με ξυπνανε τη νυχτα για ερωτησεις ή επείγοντα)

Καθηγήτρια (δεν έχω καθόλου υπομονή αμα δεν τα πιάνει αμέσως ο μαθητής, θέλω να ουρλιάξω)

Δημοσ.

Γιατρός (θα ήθελα από τη μια για τα λεφτά και το πρεστιζ, αλλά δεν μπορώ γιατί με τρομοκρατεί η σκέψη να κάνω κάποιο λάθος που θα βλάψει τον ασθενή, συν οτι θελω να εχω και μια προσωπικη ζωή και να μην με ξυπνανε τη νυχτα για ερωτησεις ή επείγοντα)

Εξαρτάται τι γιατρός είσαι και σε τι πόστο είσαι. Για το βραδυνό ξύπνημα, δεν είναι όλοι με το κινητό ανοιχτό το βράδυ να τρέχουν για ασθενείς ή να απαντούν σε ερωτήσεις.

Καθηγήτρια (δεν έχω καθόλου υπομονή αμα δεν τα πιάνει αμέσως ο μαθητής, θέλω να ουρλιάξω)

Τα έχω περάσει και εγώ αυτά με ένα 17χρονο που έκανα παρέα για κάποιο διάστημα και μιλούσαμε και από το internet, το επίπεδο αντίληψης/κατανόησης που είχε ήταν τέτοιο και οι ερωτήσεις που έκανε ήταν τέτοιες που με το ζόρι κρατιόμουν μην φωνάξω, κάποιες φορές δεν καταλάβαινε κάποια θέματα και είτε ασκούσε κριτική ή κατηγορούσε εμένα . Σε κάποια φάση που μιλάγαμε ευτυχώς για εμένα από το Internet, τα πήρα και τον απέκλεισα κατευθείαν από παντού fb/skype και ούτε σήκωνα το τηλέφωνο. Το παιδί είχε μείνει από 1 φορά σε κάθε τάξη ενός ΕΠΑΛ, τελείωσε στα 22 και για να περάσει 2 τάξεις οι γονείς του έβαλαν μέσο. Δεν μπορώ να φανταστώ καν να ήμουν καθηγητής ή να έκανα ιδιαίτερο σε αυτό το παιδί, αν κατάφερνα να το βελτιώσω ή να το κάνω καλύτερο μάλλον θα ήμουν άγιος. Γενικά πιστεύω οτι ο καθηγητής πρέπει να έχει νεύρα απο ατσάλι και υπομονή γαϊδουριού.

Δημοσ.

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα άμα μοιάζεις και με Σαουδάραβα την πάτησες δηλαδή.

Σκέφτομαι για τις απόκριες να τους βάζω με κελεμπία.

Δημοσ.

Σκέφτομαι για τις απόκριες να τους βάζω με κελεμπία.

Μια χαρούλα μωρέ, έχεις να τρολλάρεις κόσμο και κοσμάκη.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κομμώτρια (ορθια, με παπαριασμένα χέρια από λουσίματα, να μυρίζω βαφές και σπρέι όλη μέρα)

Πεντικιουρίστ - νυχού (να πιάνω τις βρωμοποδάρες του καθένα και να ξύνω το σάπιο τυρί, μπλιεξ)

Στο κομματι της αισθητικης και του πεντικιουρ τα ποδια του κοσμου ειναι το λιγοτερο αποτρεπτικο κομματι της δουλειας! Φευγεις το βραδυ και το κεφαλι ειναι καζανι απο τις παπαρολογιες για ζωδια και γκομενικα και μενεγακη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...