Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οσοι εχουν προβλημα με τον Firefox, ας δοκιμασουν να τον τρεξουν με ενα καινουργιο,καθαρο προφιλ.

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αντε πάλι τα ίδια... όλοι έχουν πρόβλημα με τον FF.

Χρόννια τον χρησιμοποιώ σε λινουξ και χωρις μηχανηματα της προκοπης κ σπανιως έχω προβλημα. όχι 26 αλα 260 ταμπς να εχω ανοικτα δεν εχω προβλημα. τι διαλα κανετε όλοι εσεις πια στα ιντερνετια ??

βάλτε chrome kai  τρυπες αυτο που λεει ''η ασφαλεια ξερει τι μαρκα τα βρακια μου''

• Like 5
Δημοσ.

Δεν απορώ πως έχετε πάνω από 200 tabs ανοικτά στον FF αλλά πως τα διαχειρίζεστε?!! Ειλικρινά ο FF έχει ένα από τα χειρότερα tab manager system που υπάρχουν...
Καλύτερο από τοu Opera 12.x δε έχει αλλά ακόμη και του Chrome είναι καλύτερο από του FF!

Δημοσ.

Δεν απορώ πως έχετε πάνω από 200 tabs ανοικτά στον FF αλλά πως τα διαχειρίζεστε?!! Ειλικρινά ο FF έχει ένα από τα χειρότερα tab manager system που υπάρχουν...

Καλύτερο από τοu Opera 12.x δε έχει αλλά ακόμη και του Chrome είναι καλύτερο από του FF!

ouXY8nW.png

Μια που το φερε η κουβέντα το Foxtab σας δουλεύει?

Δημοσ.

Κι όμως το σωστό είναι κόκκινο πάντα!

Εμένα πάντως τον τελευταίο καιρό δεν παίζει εικόνα στο YouTube, έκανα clean install και πάλι δεν παίζει! Μόνο σε safe mode παίζει! Τι λέτε να φταίει;

Δημοσ.

Κι όμως το σωστό είναι κόκκινο πάντα!

Εμένα πάντως τον τελευταίο καιρό δεν παίζει εικόνα στο YouTube, έκανα clean install και πάλι δεν παίζει! Μόνο σε safe mode παίζει! Τι λέτε να φταίει;

Ο Τσίπρας.

• Like 2
Δημοσ.

2GB ram με Celeron ?

Αστείο.

3770K στα 4GHz με 8GB μνήμης εδώ. Ο Firefox μου είχε αρχίσει τα κολλήματα από την έκδοση 30 αν δεν απατώμαι. Add-ons τα απολύτως απαραίτητα. Στη χειρότερη να ανοίξω 10-15 tabs ταυτόχρονα, συνήθως έχω 5-6 ανοιχτά. Το memory leak πάει σύννεφο και άμα τολμήσω και scrollάρω στο Facebook σέρνεται χειρότερα απ'ότι μου σερνόταν ο Opera 12 πριν κάτι χρόνια.

Άντε να το κλείσουνε το μαγαζάκι να τελειώνουμε μ'αυτή τη παρωδία.

• Like 4
Δημοσ.

i7-3930 (6 core 12 threads) στα 4.5ghz και 16gb ram στα 2133mhz (quad channel) και και όλοι οι browser ήττε chrome ήττε firefox ήττε opera ήττε safari κολλάνε. Ο καθένας κάπου αλλού βέβαια αλλά τα κολλήματα υπάρχουν. μέχρι στιγμής την βολεύω με chrome που είναι ο ποιο υποφερτός (όταν έχεις κιλά ραμ).

Δημοσ.

FreeBSD με 800 tabs και μηχανημα 7ετιας και ο Firefox παει τον κωλο του!!!!!

Οποιος δεν την παλευει ας αλλαξει λειτουργικο και οχι να σκαει κουβαδες λεφτα για να τρεχει!!!

• Like 4
Δημοσ.

Εγώ πάντως με την αλεπού δεν έχω το παραμικρό θέμα ούτε στα win ούτε στα ubuntu .

Τώρα τι κάνετε εσείς και σας κολλάει δεν μπορώ να καταλάβω .

Ειδικά σε ubuntu μακράν ο καλύτερος.

FX 8350 4.7-4.9Ghz / 16GB RAM 2133Mhz + SSD εδώ.

Δημοσ.

Εγω chrome και explorer. Ειδικα στο surface σφαιρατος o explorer, να δουμε και τον edge. Αντε και στο mac safari λογο συνηθειας. Firefox απλα ξεπερασμενος.

Δημοσ.

FreeBSD με 800 tabs και μηχανημα 7ετιας και ο Firefox παει τον κωλο του!!!!!

Οποιος δεν την παλευει ας αλλαξει λειτουργικο και οχι να σκαει κουβαδες λεφτα για να τρεχει!!!

Δεν έχεις άδικο!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...