Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιαδια καλησπερα,θα ηθελα να μου πει αν ξερει καποιος το εξης:

Ειμαι εγω φιλος στο fb με τον Γιωργο (τυχαια ονοματα) και ειμαι και φιλος με τον αδελφο μου τον Νικο.

Ο Αδελφος μου ο Νικος,δεν θελω να μπορει να δει οτι ειμαι φιλος με τον Γιωργο ουτε καποια ειδοποιηση π.χ οπως τα like αν του κανω. 

Γινεται κατι τετοιο με καποια ρυθμιση? 

Δημοσ.

Οπου Γιωργος και Νικος βάζουμε ''γυναικα'' και ''γκομενα'' δηλαδή ! οκ ..

για τους φίλους ναι υπαρχει ρύθμιση να μην βλέπει κανείς ποιούς εχεις , για τα like ομως δεν νομίζω , βλέπουν ολοι που εχεις κάνει η ποιοι σου εκαναν ! δεν ειμαι κ σίγουρος αλλα ετσι νομίζω ...

Δημοσ.

Η λίστα των φίλων μπορεί να γίνει κρυφή είτε γενικά είτε μόνο για συγκεκριμένα άτομα.

Τα like και τα σχόλια όμως στις φώτο ή οτι ανεβάζει η μία γκόμενα (έλα τωρα κουφαλίτσα) για να μην τα δει η άλλη γκόμενα εξαρτάται από τις ρυθμίσεις απορρήτου που έχει βάλει η πρώτη γκόμενα στις αναρτήσεις της. Αν ανεβάσει μία φώτο με ρύθμιση public τότε αν της κάνεις like φαίνεται σε όλους σου τους φίλους.Αν το έχει σε φίλους φίλων πάλι θα φαίνεται. Αν το έχει μόνο για τους δικούς της φίλους τότε ειναι που δεν μπορεί να το δεί η άλλη γκόμενα.

Δηλαδή είναι κάτι που δεν εξαρτάται από σένα.

Δημοσ.

Υπάρχει ρύθμιση αλλά δεν την γνωρίζω. Έχω έναν φίλο μου που όταν μπαίνω μέσα στο προφίλ του για να δω τι φίλους έχει και δεν εμφανίζονται.

Δημοσ.

αυτες οι κατινιες μας εφαγαν.εχε υποψιν πως οτι κανεις στο φβ ενδεχεται να φαινεται οποτε ακτ νορμαλ.

κ στη τελικη αν τα δει τι εγινε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...