Anorymous Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Τελικά δεν έχω καταλάβει εξαρταται από τον εσωτερικό κανονισμό της σχολής εάν θα σου δώσουν πάσο? Μου φαίνεται αρκετά περίεργο Ναι , εγω που ειχα περασει β εξαμηνο ΤΕΙ Καβαλας τμημα ηλεκτρολογιας πηρα τον Φεβρουαριο ενω φιλος περασε μαζι μου β εξαμηνο ΤΕΙ Καβαλας τμημα λογιστικης πηρε απο Οκτώβριο. Οποτε δεν εξαρταται μονο απο την σχολη αλλα εχει διαφορες απο τμημα σε τμημα.
ioankav Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Τελικά δεν έχω καταλάβει εξαρταται από τον εσωτερικό κανονισμό της σχολής εάν θα σου δώσουν πάσο? Μου φαίνεται αρκετά περίεργο Ειδικά για το πάσο υπάρχει η σχετική ιστοσελίδα με όλες τις πληροφορίες (http://academicid.minedu.gov.gr/FAQ.aspx) Δικαιούχοι ακαδημαϊκής ταυτότητας με ισχύ δελτίου ειδικού εισιτηρίου είναι, ανεξαρτήτως του χρονικού σημείου εισαγωγής τους, αποκλειστικά και μόνο: Οι φοιτητές των Α.Ε.Ι. δεύτερου κύκλου (Μεταπτυχιακό) σπουδών που δεν είναι ήδη κάτοχοι μεταπτυχιακού τίτλου, για όσα ημερολογιακά έτη διαρκεί η φοίτησή τους σύμφωνα με το εκάστοτε ενδεικτικό πρόγραμμα δεύτερου κύκλου σπουδών. Οι φοιτητές των Α.Ε.Ι. τρίτου κύκλου (Διδακτορικό) σπουδών που δεν είναι ήδη κάτοχοι διδακτορικού τίτλου για τέσσερα (4) ημερολογιακά έτη από την ημερομηνία εγγραφής τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα