Aggelos_95 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Εννοω αμα σκεφτει κανεις οτι η ιστοσελιδα ειναι διασημη για το nerd ίστικο της περιεχομενο,τα τεχνολογικα νεα και τα gadgets,ποιος θα το περιμενε οτι θα ειχε τετοιο ονομα....εγω οταν πρωτομπηκα εδω πιστευα πως θα ητανε σαν το pame.gr ενα πραμα ετσι ακυροσυνη να περναει η ωρα χαχα αλλα προς εκπληξη μου παρατηρω πως εισαστε πολυ ψαγμενοι εδω!!!Εγω ειχα(κι εχω ακομα)αυπνια και εχω συνηθησει στο ξημεροβραδυασμα ευτυχως ζουμε στην εποχη της παγκοσμιοποιησης,αλλιως φανταστειτε αμα ζουσαμε 100-200 χρονια πισω,το θα μπορουσαμε να κανουμε για να περασει η ωρα ευχαριστα; το πολυ-πολυ να διαβαζαμε κανενα βιβλιο...αλλαζουνε γρηγορα οι εποχες..καπου διαβαζα πως,περισσοτερες ανακαλυψεις γινανε τους τελευταιους 3 αιωνες παροτι σε ολοκληρη την ιστορια της ανθρωποτητας!!! 1
michael92 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 key words: forum τεχνολογίας source: I'm a nerd 1
Kostasspil Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δλδ υπάρχουν άτομα που Googlαραν σχετικά με την αϋπνία και κατέληξαν εδώ?
Zein Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 εγω παντως δεν ειχα ποτε insomnia, αλλα με μερικα πραγματα που διαβαζω εδω μεσα απεκτησα. Toυλαχιστον ειμαι στο κλιμα τωρα.
*nenya* Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δλδ υπάρχουν άτομα που Googlαραν σχετικά με την αϋπνία και κατέληξαν εδώ? Χαχαχ ναι!! Κι εγώ π.χ. όταν πρωτογράφτηκα ρώταγα τους φίλους μου που ήταν παλιά μέλη αν επιτρεπόταν να ποστάρουμε και πρωινές ώρες ή μόνο ξημερώματα :') 8
Gtr34 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Το insomnia το ανακάλυψα τυχαία πριν πολλά χρόνια, από λίστα με ελληνικά sites. Τότε συνήθιζα να σερφάρω μετά τα μεσάνυχτα, όχι εξαιτίας της αϋπνίας αλλά επειδή η χρέωση του τηλεφώνου ήταν χαμηλότερη. Δεν είχα κάνει εγγραφή, προτίμησα το pathfinder:D. 1
redhotstef Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Εμενα το συστησε ενας φιλος. Ειχα βαλει μια αγγελια στη χρυση ευκαιρια και οταν βρεθηκαμε με το παιδι μου μιλησε για το ινσομνια κτλ. Στην αρχη δε μου αρεσε, ειχα συνηθισει το περιβαλλον του myphone. Τωρα δεν μπορω να ξεκολλησω.. Αμα γραψεις στο google ιναομνια, δεν θα στο βγαλει μονο σαν φορουμ, αλλα και σαν site αγοραπωλησιων. 1
Sonic59 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 εγω απ οτι θυμαμαι πριν αρκετα χρονια ειχα googlaρει XBOX360 vs PS3 οταν πρωτοβγηκε το 360 και ηθελα να αγορασω κονσολα...καπως ετσι ψαχνοντας διαφορα forum κατεληξα στο insomnia...βεβαια εκανα λογαριασμο πολυ προσφατα αλλα το παρακολουθουσα σαν guest απο τοτε!!!δεν ξερω αν υπαρχει κατι παρομοιο αυτη την στιγμη αλλα το θεωρω πολυ δυνατο forum που μπορεις να παρεις πληροφοριες για τα παντα...να συζητησεις τα παντα και να βρεις σε αγγελιες τα παντα!!!συνεχιστε ετσι παλικαρια και τον μαη θα ειμαστε καλα!!! 1
anwnymh29 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Γκουγκλαροντας ενα πρόβλημα του υπολογιστή μου βρήκα το insomnia. Να είναι καλά όλα τα μέλη έχω λάβει πολύ βοηθεια σε τεχνικά θέματα. 1
Kostasspil Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Γκουγκλαροντας ενα πρόβλημα του υπολογιστή μου βρήκα το insomnia. Να είναι καλά όλα τα μέλη έχω λάβει πολύ βοηθεια σε τεχνικά θέματα. Να ναι καλά και το μπλα μπλα. Για το γέλιο που μου χει χαρίσει.
anwnymh29 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Το μπλα μπλα είναι οτι να'ναι,απλα για να περνάει η ώρα. Πάντως είναι απο τα καλύτερα τεχνολογικά φόρουμ το insomnia.
TriLoBiTe Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 έχω λάβει πολύ βοηθεια σε τεχνικά θέματα. Και να ταν μόνο τα τεχνικά.. Ιατρικά, γκομενικά ,οπωροκηπευτικά, τα πάντα εδώ. 5
Kostasspil Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον φίλο που είχε γράψει "βλέπω ότι το φόρουμ ασχολείται και με ιατρικά θέματα" 1
anwnymh29 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Και να ταν μόνο τα τεχνικά.. Ιατρικά, γκομενικά ,οπωροκηπευτικά, τα πάντα εδώ. Τώρα που το λες..αν είσαι σε insomnia φάση κάποιο βράδυ, μπαίνεις στο μπλα μπλα και Διαβάζεις για τον κήπο, για τον σκύλο, για τα δόντια, για τις κουρτίνες.. Μέχρι να νυσταξεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα