Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα που το λες..αν είσαι σε insomnia φάση κάποιο βράδυ, μπαίνεις στο μπλα μπλα και Διαβάζεις για τον κήπο, για τον σκύλο, για τα δόντια, για τις κουρτίνες.. Μέχρι να νυσταξεις.. :-)

Το ινσόμνια επιτελεί κοινωνικό έργο, όχι μλκίες.

• Like 2
Δημοσ.

Και να ταν μόνο τα τεχνικά..  Ιατρικά, γκομενικά ,οπωροκηπευτικά, τα πάντα εδώ.

Τέτοιο avatar πρέπει να βάλουμε μου φαίνεται....πολυτεχνίτες κι ερημοσπίτες όλοι! :P

hqdefault.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Δλδ υπάρχουν άτομα που Googlαραν σχετικά με την αϋπνία και κατέληξαν εδώ?

Εγω πριν 4 μερες καθομουν στο λαπτοπ επειδη δε μπορουσα να κλεισω ματι(υπερενταση ισως)και λεω δε παταω να διαβασω περι της ασθενειας που εχω -δεν ειχε τυχει ποτε μου να διαβασω κατι αντιστοιχο-)και πατησα 'αυπνια' στα αγγλικα (insomnia)και ιδου που κατεληξα!χαχα

εγω απ οτι θυμαμαι πριν αρκετα χρονια ειχα googlaρει XBOX360 vs PS3 οταν πρωτοβγηκε το 360 και ηθελα να αγορασω κονσολα...καπως ετσι ψαχνοντας διαφορα forum κατεληξα στο insomnia...βεβαια εκανα λογαριασμο πολυ προσφατα αλλα το παρακολουθουσα σαν guest απο τοτε!!!δεν ξερω αν υπαρχει κατι παρομοιο αυτη την στιγμη αλλα το θεωρω πολυ δυνατο forum που μπορεις να παρεις πληροφοριες για τα παντα...να συζητησεις τα παντα και να βρεις σε αγγελιες τα παντα!!!συνεχιστε ετσι παλικαρια και τον μαη θα ειμαστε καλα!!! :lol:

Κεγω παλια ηθελα να δω κατι tips για ενα παιχνιδι(το Batman Arkam Asylum για υπολογιστη επειδη κολλουσα σε εκεινη τη πιστα με την Poison Ivy -_- )και το βρηκα χαχα

Γκουγκλαροντας ενα πρόβλημα του υπολογιστή μου βρήκα το insomnia. Να είναι καλά όλα τα μέλη έχω λάβει πολύ βοηθεια σε τεχνικά θέματα.

Οντως,μερικες απαντησεις ειναι πολυ κατατοπιστικες και αυτοι που τα γραφουνε τα εχουνε βιωσει στο πετσι τους οποτε οι απαντησεις που δινουνε δεν ειναι μονο αντικειμενικες αλλα και εμπειρικες  B)

Το μπλα μπλα είναι οτι να'ναι,απλα για να περνάει η ώρα.

Πάντως είναι απο τα καλύτερα τεχνολογικά φόρουμ το insomnia.

Απο τα καλυτερα?? εγω νομιζα ειναι το καλυτερο εννοω απο ελληνικα φορουμ..

Μακαρι παιδια να υπηρχε το Craigslist στα ελληνικα,τι τελειο που θα ηταν!!!Εννοω ηδη υπαρχει αλλα οσοι μπαινουνε το πολυ 5-10 ατομα να'ναι συνολικα και ολοι μονο στο sub forum "αισθηματικα" μπαινουνε...ενω το αμερικανικο craigslist ειναι κατσε καλαα

Δημοσ.

Λογικα αυτο googlαρε και βρεθηκε στο ινσομνια 1η φορα

no shit sherlock

χαχαχα τελεια η ψηφιακη σου υπογραφη πατας εμφανιση και λεει no sh1t sherlock χαχα πως το εκανες?? :P

Δημοσ.

χαχαχα τελεια η ψηφιακη σου υπογραφη πατας εμφανιση και λεει no sh1t sherlock χαχα πως το εκανες?? :P

Δεν ειναι υπογραφη, η υπογραφη ειναι τα specs του pc πιο κατω. Αυτο ηταν απλα spoiler

που μπανει ετσι: [spοiler]mplampla[/spοiler]

• Like 1
Δημοσ.

ααα μαλιστα...και μενεις στον γαλαξια milky way χαχα παλι καλα που δε μενεις σε καμια μαυρη τρυπα!!!χαχα

Δημοσ.

Τέτοιο avatar πρέπει να βάλουμε μου φαίνεται....πολυτεχνίτες κι ερημοσπίτες όλοι! :P

Να εισηγηθείς στη διεύθυνση να αντικαταστήσει τον πυτζαμούλη.

• Like 1
Δημοσ.

Οχι ρε ωραιος ο πυτζαμουλης(ταιριαζει με το insomnia)αμα βαζαμε το βεγκο πως θα λεγομασταν?Finos Film? :P

• Like 1
Δημοσ.

Ρε φρίκαρα! :P και εγώ Άγγγελος του 95 με την μόνη διαφορά ότι είμαι 12/08 και μένω Αθήνα :P

Εγώ το 08 που έβαλα internet άρχισα να εξερευνώ πράγματα για τους υπολογιστές, για διάφορα προβλήματα που μπορεί να προκείμενου και πως τα λύνουμε. Ότι και αν γκούγκλαρα με έβγαζε σε ένα insomnia μέχρι που απέκτησα σοβαρότερα προβλήματα με τον υπολογιστή και είπα να γραφτώ μήπως και βρεθεί λύση. Γράφτηκα, έγραψα το topic και μέσα σε 3 λεπτά είχα απάντηση! το ίδιο και στο επόμενο, και στο επόμενο. Άρχισα να μαθαίνω μέσα από το insomnia και όσο μπορούσα βοηθούσα και εγώ άλλα άτομα στα προβλήματά τους. Με λίγα λόγια το insomnia πλέον έχει γίνει τρόπος ζωής. Δηλαδή γυρνάω σπίτι όταν γυρνάω, μπαίνω facebook να δω για μηνύματα και ανοίγω καπάκι και 2η καρτέλα που είναι το insomnia.

Είναι άτομα από εδώ μέσα που με έχουν βοηθήσει πραγματικά ο κάθε ένας με τον τρόπο του. Αν μπορούσα να τους πω έναν έναν ονομαστικά θα το έκανα αλλά δεν θυμάμαι μερικά username και είναι κρίμα να μην τους αναφέρω! Πάντως αυτοί που το ξέρουν πως με βοήθησαν θα το καταλάβουν ;) είναι και άλλοι βέβαια που ούτε καν το κατάλαβαν πως με βοήθησαν :P

• Like 2
Δημοσ.

Ρε φρίκαρα! :P και εγώ Άγγγελος του 95 με την μόνη διαφορά ότι είμαι 12/08 και μένω Αθήνα :P

Εγώ το 08 που έβαλα internet άρχισα να εξερευνώ πράγματα για τους υπολογιστές, για διάφορα προβλήματα που μπορεί να προκείμενου και πως τα λύνουμε. Ότι και αν γκούγκλαρα με έβγαζε σε ένα insomnia μέχρι που απέκτησα σοβαρότερα προβλήματα με τον υπολογιστή και είπα να γραφτώ μήπως και βρεθεί λύση. Γράφτηκα, έγραψα το topic και μέσα σε 3 λεπτά είχα απάντηση! το ίδιο και στο επόμενο, και στο επόμενο. Άρχισα να μαθαίνω μέσα από το insomnia και όσο μπορούσα βοηθούσα και εγώ άλλα άτομα στα προβλήματά τους. Με λίγα λόγια το insomnia πλέον έχει γίνει τρόπος ζωής. Δηλαδή γυρνάω σπίτι όταν γυρνάω, μπαίνω facebook να δω για μηνύματα και ανοίγω καπάκι και 2η καρτέλα που είναι το insomnia.

Είναι άτομα από εδώ μέσα που με έχουν βοηθήσει πραγματικά ο κάθε ένας με τον τρόπο του. Αν μπορούσα να τους πω έναν έναν ονομαστικά θα το έκανα αλλά δεν θυμάμαι μερικά username και είναι κρίμα να μην τους αναφέρω! Πάντως αυτοί που το ξέρουν πως με βοήθησαν θα το καταλάβουν ;) είναι και άλλοι βέβαια που ούτε καν το κατάλαβαν πως με βοήθησαν :P

Κεγω το ιδιο με αλλες ιστοσελιδες(omegle,reddit,craigslist)ετσι ακριβως το ιντερνετ ειναι μια μικρογραφια της ζωης φιλε μου...οπως εξω υπαρχουν ατομα που συμπασχουνε το πονο σου και προσπαθουν να σε βοηθησουνε οσο μπορουν ετσι κεδω το ιδιο :) νεος χρηστης ειμαι(4 μερες εχω που αρχισα να ανοιγω θεματα)αλλα μπαινοβγαινω καθε φορα που αντιμετωπιζω καποιο τεχνολογικο προβλημα χαχα πολλοι geek εδω!!

• Like 1
Δημοσ.

Ημουν περαστικος.Ειδα την πορτα,χτυπησα 3 φορες αλλα δεν ανοιξε.

Μολις εκανα εγγραφη,η πορτα ανοιξε και μπηκα.Απο τοτε μπαινοβγαινω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...