Aggelos_95 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 ΧΑχα καλο!Κεγω ωραιο το βρισκω το site πολυ συμμαζεμενο!
arxaggelos Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 υγρο πυρ? εννοεις πετρελαιο? Όχι, εννοώ υγρό πυρ. Το Βυζαντινό.
Aggelos_95 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 εεε το ιδιο λεμε ρεσυ..το υγρο πυρ το πετρελαιο ηταν..ξερεις κατι αλλο εξισου ευφλευκτο(που να ειναι σε υγρη μορφη εξου και το υγρο)και να αναβει φωτια πυροδοτοντας το??? απλα για τον 7 ο αιωνα μχ κατι τετοιο θεωρουνται τρομερη ανακαλυψη χαχα σιγα...
gsisr Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Το φόρουμ είναι τοπ απλά. Έχει ενότητες και πληροφορία σχεδόν για τα πάντα. Επίσης αυτό που μου αρέσει πολύ είναι πως η ομάδα διαχείρισης κρατάει την τάξη που χρειάζεται με τον σωστό τρόπο και δεν υπάρχει αυτός ο πουριτανισμος και η ψευτοαυστηροτητα άλλων αναλογων site. Στο site έγινα μέλος πριν αρκετά χρόνια σερφαροντας όλως τυχαιως ξημερώματα μιας και ήμουν νυχτοπουλι
arxaggelos Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 εεε το ιδιο λεμε ρεσυ..το υγρο πυρ το πετρελαιο ηταν..ξερεις κατι αλλο εξισου ευφλευκτο(που να ειναι σε υγρη μορφη εξου και το υγρο)και να αναβει φωτια πυροδοτοντας το??? απλα για τον 7 ο αιωνα μχ κατι τετοιο θεωρουνται τρομερη ανακαλυψη χαχα σιγα... Είναι φοβερο το πόσο πολύ λέμε ταυτόχρονα το ίδιο και διαφορετικά πράγματα. 1
Tilemaxx Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Το insomnia το ανακάλυψα πρώτη φορά μετά απο googleάρισμα "PS3 vs. 360" και μου εμφανίστηκε αμέσως το θρυλικό αντίστοιχο thread
Aggelos_95 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Για στειλτο...απλα απο περιεργεια επειδη και ο αλλος με την εικονα του Sony το ιδιο ειπε χαχα θα ειναι πολυδιαβασμενο Αν και ολοι ξερουμε(χωρις να το διαβασουμε καπου)πως το PS3 φυσικα και υπερισχυει μιας και εχει καλυτερο επεξεργαστη και καλυτερα γραφικα και το ΜΟΝΑΔΙΚΟ προταιρημα του xbox 360 ειναι πως το xbox 360 live ειναι τζαμπα ενω στο PS live πληρωνεις..αυτο.
zio10 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Να εισηγηθείς στη διεύθυνση να αντικαταστήσει τον πυτζαμούλη. Διεύθυνση δεν είσαι;; Για στειλτο...απλα απο περιεργεια επειδη και ο αλλος με την εικονα του Sony το ιδιο ειπε χαχα θα ειναι πολυδιαβασμενο Αν και ολοι ξερουμε(χωρις να το διαβασουμε καπου)πως το PS3 φυσικα και υπερισχυει μιας και εχει καλυτερο επεξεργαστη και καλυτερα γραφικα και το ΜΟΝΑΔΙΚΟ προταιρημα του xbox 360 ειναι πως το xbox 360 live ειναι τζαμπα ενω στο PS live πληρωνεις..αυτο. Τα έχεις μπερδέψει
Aggelos_95 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Οντως,εχει καιρο απο τοτε που τα διαβασα τα rieviews αλλα θυμαμαι καλα πως ο PS3 νικησε τον σεξ μποξ τριακοσια εξηντα πεντε
TriLoBiTe Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Διεύθυνση δεν είσαι;; 'Hμουνα!! Σκοτεινά κέντρα έδρασαν υπογείως και με καθαίρεσαν από το θρόνο του αδμήν.. 2
Antwni Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Ρε φρίκαρα! και εγώ Άγγγελος του 95 με την μόνη διαφορά ότι είμαι 12/08 και μένω Αθήνα Εγώ το 08 που έβαλα internet άρχισα να εξερευνώ πράγματα για τους υπολογιστές, για διάφορα προβλήματα που μπορεί να προκείμενου και πως τα λύνουμε. Ότι και αν γκούγκλαρα με έβγαζε σε ένα insomnia μέχρι που απέκτησα σοβαρότερα προβλήματα με τον υπολογιστή και είπα να γραφτώ μήπως και βρεθεί λύση. Γράφτηκα, έγραψα το topic και μέσα σε 3 λεπτά είχα απάντηση! το ίδιο και στο επόμενο, και στο επόμενο. Άρχισα να μαθαίνω μέσα από το insomnia και όσο μπορούσα βοηθούσα και εγώ άλλα άτομα στα προβλήματά τους. Με λίγα λόγια το insomnia πλέον έχει γίνει τρόπος ζωής. Δηλαδή γυρνάω σπίτι όταν γυρνάω, μπαίνω facebook να δω για μηνύματα και ανοίγω καπάκι και 2η καρτέλα που είναι το insomnia. Είναι άτομα από εδώ μέσα που με έχουν βοηθήσει πραγματικά ο κάθε ένας με τον τρόπο του. Αν μπορούσα να τους πω έναν έναν ονομαστικά θα το έκανα αλλά δεν θυμάμαι μερικά username και είναι κρίμα να μην τους αναφέρω! Πάντως αυτοί που το ξέρουν πως με βοήθησαν θα το καταλάβουν είναι και άλλοι βέβαια που ούτε καν το κατάλαβαν πως με βοήθησαν Δεν κάνει τίποτα φίλε!
*nenya* Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 ΧΑχα καλο!Κεγω ωραιο το βρισκω το site πολυ συμμαζεμενο! Χρυσή Αυγή που γελάει;;;; οκ φεύγωωωωωωω
Kostasspil Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 'Hμουνα!! Σκοτεινά κέντρα έδρασαν υπογείως και με καθαίρεσαν από το θρόνο του αδμήν.. Αυτό σηκώνει μέχρι και απεργία πείνας..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα