Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sapphire VGA PCI X R9 280 3GB GD5 Boost

η συγκεκριμένη καρτα γραφικών ποσα Wat τροφοδοτικο θελει έχω 600w 3 Hard Diski Και 2 DVD-Rom σε i7 870 6gb 1333 Ram

Thenx

Δημοσ.

Θες τροφοδοτικό, όσα βαττ και να γράφει πάνω δεν είναι αληθινά ;) Κανα 350 στην καλύτερη είναι. Δες στο τόπικ των τροφοδοτικών να σου προτείνουν εκεί.

Αυτό ΔΕΝ κάνει :)

Δημοσ.

Η κάρτα αν δεν με απατά η μνήμη μου θέλει τουλάχιστον 500-άρι τροφοδοτικό αλλά κάποιο πιο αξιόπιστο από αυτό που έχεις.

Δημοσ.

500αρι θελει την εχω κατι μηνες.Μην την βαλεις πανω σε αυτο το τροφοδοτικο θα παρεις στο χερι η την καρτα η το τροφοδοτικο

Δημοσ.

για τιν παρακατω καρτα γραφικών τι λετε με πσθ  iMemory 600w VGA GIGABYTE GEFORCE GTX660 GV-N660OC-3GD 3GB GDDR5 PCI-E RETAIL

Sapphire VGA PCI X R9 280 3GB GD5 Boost

η συγκεκριμένη καρτα γραφικών ποσα Wat τροφοδοτικο θελει έχω 600w 3 Hard Diski Και 2 DVD-Rom σε i7 870 6gb 1333 Ram

Thenx

Δημοσ.

Παίζεις με την τύχη σου με το μάπα τροφοδοτικό που έχεις. Δώσε ένα 50άρικο και πάρε κάποιο επώνυμο! Δεν θα το μετανιώσεις! ;)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το τροφοδοτικό θέλει οπωσδήποτε σουτάρισμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...