chrisxkar Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 δουλεια με λεφτα ντεν υπαρκει στο ελλαντα αγκορι.Γιαυτο κοιτα να κανεις κατι που σου αρεσει ωστε οταν ξυπνας το πρωι να πηγαινεις ανετα στην δουλεια και οχι να σκεφτεσαι ωρε γαμωτο παλι δουλεια σημερα... Ακομα και αν ακουσεις καποιον κατα πασα περιπτωση ψευτη (οχι οτι δεν υπαρχουν καποιοι που βγαζουν αλλα υπαρχουν ακομα περισσοτεροι που για καποιον λογο τους αρεσει να λενε μλκιες οτι βγαζουν τον πατο τους) δεν ξερεις ποσες ωρες δουλευει και το τι γλυψιμο/δουλεια/ξενυχτι/σπουδες εχει κανει για να βγαζει αυτα που βγαζει. Στο επαγγελμα που ασκω υπαρχουν αρκετοι που μετα απο καποια χρονια βγαζουν πολυ καλα λεφτα,αλλα ειναι απαραιτητο το μεταπτυχιακο καθως και 1μιση χρονο σεμμηναρια παραλληλα με εργασια (στην οποια καποιες στανταρ περιοδους βαραμε 12ωρα καθημερινα).Θελω να καταλληξω στο οτι λεφτα νομιμα στην ελλαδα χωρις να ψιλομαμηθεις δεν προκειται να δεις Εκτος απο extreme περιπτωσεις κωλοφαρδειας (να εχεις τρελες γνωριμιες απο τωρα,να υπαρχει καποιο μεγαλο κεφαλι σε ενα επαγγελμα που να σου εχει τρελη αδυναμια κτλ κτλ) 1
zio10 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Κάποια τέχνη ή γενικά τεχνικής φύσεως εργασία δεν σου αρέσει; Επίσης κουρέας - κομμωτής αν έχεις έναν κύκλο και είσαι σχετικά καλός και κοινωνικός βγάζεις ένα καλό μεροκάματο. Και δεν είναι και τίποτα να βγάλεις τη σχολή Ελα, πλακα μας κανεις ε ? Eισαι 3η Λυκειου και δεν ξερεις τι θελεις να ακολουθησεις ? Sorry που θα στο πω αλλα, δεν παιζει να εχεις και μεγαλες πιθανοτητες στην αγορα εργασιας. (Τουλαχιστον στην Ελλαδα) Λογω ελλειψη στοχων για το μελλον σου. Πρεπει να κατασταλαξεις καπου που να σου αρεσει παρα πολυ, αλλιως θα κανεις απλα μια αγγαρεια.... για τα επομενα χρονια. Φίλε μου νομίζω ότι δεν είναι ο μόνος....για την ακρίβεια νομίζω ότι οι περισσότεροι σε αυτή την ηλικία δεν ξέρουν πραγματικά και συνειδητά τι θέλουν να ακολουθήσουν.... 1
Unabomber Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Κάποια τέχνη ή γενικά τεχνικής φύσεως εργασία δεν σου αρέσει; Επίσης κουρέας - κομμωτής αν έχεις έναν κύκλο και είσαι σχετικά καλός και κοινωνικός βγάζεις ένα καλό μεροκάματο. Και δεν είναι και τίποτα να βγάλεις τη σχολή Φίλε μου νομίζω ότι δεν είναι ο μόνος....για την ακρίβεια νομίζω ότι οι περισσότεροι σε αυτή την ηλικία δεν ξέρουν πραγματικά και συνειδητά τι θέλουν να ακολουθήσουν.... Θυμησου ομως πως ξεκινησε αυτο το thread ? Easy money.... Να βγαζουμε 2κ , να ειναι σχετικα ευκολη δουλεια αλλα δεν ξερω ακομα τι δουλεια..... Τουλαχιστον ενας συγκροτημενος νεαρος πιστευω οτι ναι μεν δεν θα ηξερε τι θελει να κανει, αλλα οχι και να θελει και το ποσο (2κ) και σχετικα ευκολα.... Αυτο σημαινει οτι δεν εχεις επαφη με τον πραγματικο κοσμο.... Οπως θα διαβασες, ειπε ''κατι'' με υπολογιστες...... ΚΑΤΙ ή οικονομικα....... Ας κατσει να ξεκαθαρισει την σκεψη του, και να ειναι προσγειωμενος οτι θα ξεκινησει με 400-500 το μηνα.... Εγω πιστευα οτι η επομενες γενιες θα ειναι εξυπνοτερες απο εμας, και οτι θα μας κοροιδευουν κιολας.... αλλα μεχρι στιγμης δεν διακρινω κατι τετοιο..... (δεν απευθυνομαι στον ts, γενικα μιλαω) Αnyway, ας βρει τον δρομο του, και ευχομαι καθε επιτυχια..... 2
Fotis13 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Koίτα. Ένας γνωστό έχω που είχε μπει με διαγωνισμό (η τουλάχιστον έτσι λέει) αλλά τα κάνει ο ίδιος. Τον έχω δει κιόλας. Σκαρφαλώνει, τρέχει σε έκτακτα που από κακές καιρικές συνθήκες έχουν χαλάσει καλώδια κτλ. Ε δε μπορεί να βάζουν ανειδίκευτους για τόσο εξειδικευμένες εργασίες. Εδώ στη πολυκατοικία είχε πάθει κάτι το κεντρικό ρολόι και έβγαζε σπίθες και ήρθε κανονικό συνεργείο με φορτηγάκι ΔΕΗ. Τώρα αν βάζουν συνεργαζόμενους αλλού, ειλικρινά δε το ξέρω. Aσε τωρα εναν γνωστο σου και την θεια μου στο χωριο ....Το σκαρφαλωνει ειναι με τον γερανο πανω και αυτος μεσα ουτε 1 φορα τον χρονο δεν γινεται αυτο που λες,διακοπτακηδες ειναι πλεον κατεβαζουν" γενικους "το κανονικο συνεργειο με φορηγακι ΔΕΗ ειναι εξωτερικος εργολαβος αυτοι κανουν ολη την δουλεια .Οπως τα ειπα παραπανω ειναι, ακριβως ομως.
zio10 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Aσε τωρα εναν γνωστο σου και την θεια μου στο χωριο ....Το σκαρφαλωνει ειναι με τον γερανο πανω και αυτος μεσα ουτε 1 φορα τον χρονο δεν γινεται αυτο που λες,διακοπτακηδες ειναι πλεον κατεβαζουν" γενικους "το κανονικο συνεργειο με φορηγακι ΔΕΗ ειναι εξωτερικος εργολαβος αυτοι κανουν ολη την δουλεια .Οπως τα ειπα παραπανω ειναι, ακριβως ομως. Πόσους άχρηστους ταΐζουμε ρε γαμώτο... 1
Sonic59 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Κοψε κατι Καλα μπορει να υπερβαλω...αλλα για τους μισθους τα ξερω παρα μα παρα πολυ καλα απο μεσα!!!!και αυτα που ειπα ισχυουν...για τοτε βεβαια οχι τωρα!!
Tigris7 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 το φανταστηκα οτι ο καθενας θα ελεγε την π@π@ρι@ του αλλα ειπα μηπως...τι να πω κριμα Εδω δεν ειχες την υπομονη μια μερα να ανοιξεις το θεμα,θελεις δουλεια με 2000 το μηνα,χωρις πολυ κοπο και μαλιστα στην Ελλαδα?
karapro Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Θυμησου ομως πως ξεκινησε αυτο το thread ? Easy money.... Να βγαζουμε 2κ , να ειναι σχετικα ευκολη δουλεια αλλα δεν ξερω ακομα τι δουλεια..... Τουλαχιστον ενας συγκροτημενος νεαρος πιστευω οτι ναι μεν δεν θα ηξερε τι θελει να κανει, αλλα οχι και να θελει και το ποσο (2κ) και σχετικα ευκολα.... Αυτο σημαινει οτι δεν εχεις επαφη με τον πραγματικο κοσμο.... Οπως θα διαβασες, ειπε ''κατι'' με υπολογιστες...... ΚΑΤΙ ή οικονομικα....... Ας κατσει να ξεκαθαρισει την σκεψη του, και να ειναι προσγειωμενος οτι θα ξεκινησει με 400-500 το μηνα.... Εγω πιστευα οτι η επομενες γενιες θα ειναι εξυπνοτερες απο εμας, και οτι θα μας κοροιδευουν κιολας.... αλλα μεχρι στιγμης δεν διακρινω κατι τετοιο..... (δεν απευθυνομαι στον ts, γενικα μιλαω) Αnyway, ας βρει τον δρομο του, και ευχομαι καθε επιτυχια..... Δεν ειπα οτι θελω 2k σχετικα ευκολα τα επαγγελματα μεσα απο τα οποια μπορεις να βγαλεις 2k θελω και να κατσω να σκεφτω αν θα μου αρεσει αυτο το επαγγελμα και αν θα μπορω να ανταπεξελθω,επισης οταν λεω κατι με υπολογιστες εννοω οτι θα ηθελα να ακολουθησω ενα επαγγελμα που ασχολειται με υπολογιστες απλα υπαρχουν τοσες πολλες σχολες με πληροφορικη για αυτο λεω κατι εννοωντας καποια απο αυτες τις σχολες,τελος σε ευχαριστω 1
nikko_ Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δεν ειπα οτι θελω 2k σχετικα ευκολα τα επαγγελματα μεσα απο τα οποια μπορεις να βγαλεις 2k θελω και να κατσω να σκεφτω αν θα μου αρεσει αυτο το επαγγελμα και αν θα μπορω να ανταπεξελθω,επισης οταν λεω κατι με υπολογιστες εννοω οτι θα ηθελα να ακολουθησω ενα επαγγελμα που ασχολειται με υπολογιστες απλα υπαρχουν τοσες πολλες σχολες με πληροφορικη για αυτο λεω κατι εννοωντας καποια απο αυτες τις σχολες,τελος σε ευχαριστω Κοίτα να δεις, υπάρχουν προγραμματιστές που παίρνουν 450€ και άλλοι που παίρνουν 2.000€ (ΝΑΙ, υπάρχουν ακόμη). Υπάρχουν γραμματείς που παίρνουν 300€ και γραμματείς που παίρνουν 1.200€. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που παίρνουν 50.000€ την εβδομάδα και ποδοσφαιριστές που παίρνουν 5.000€ το χρόνο. Υπάρχουν λογιστές που παίρνουν 500€ και λογιστές που παίρνουν 10.000€ (το μήνα). Όλα εξαρτώνται από το πόσο καλός είσαι σε αυτό που κάνεις. Δεν υπάρχει στανταρ εργασία που να σου δίνει 2k. Άρα ξεκινάς τα πάντα από λάθος βάση. Το θέμα είναι εσένα τι σου αρέσει και τι μπορείς να κάνεις καλύτερα από τους άλλους. Τι νόημα έχει να σου πω ότι οι πυρηνικοί φυσικοί π.χ. παίρνουν ακατέβατα 2k, αν εσύ είσαι σκράπας στη Φυσική ; 5
pontez2 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Για όσους ενδιαφέρονται η ΔΕΗ και τα τοπικά παρακλάδια της, έχει έναν κλάδο εργαζόμενων τους γνωστους εναερίτες. Στο παρακάτω σάιτ έχει μπολικες φωτογραφίες για το πως εργάζονται αυτοι οι άνθρωποι αλλά μπορειτε να τους googλαρετε κιόλας. http://www.rodiaki.gr/article/308683/anebainontas-stis-kolwnes-ths-deh Τωρα αν κάποιος πιστευει οτι αυτοι ειναι αλλοδαποι ή τιποτε συνεργαζόμενοι ανειδίκευτοι εγώ πάω πάσο.
Backpacker Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δεν ειπα οτι θελω 2k σχετικα ευκολα τα επαγγελματα μεσα απο τα οποια μπορεις να βγαλεις 2k θελω και να κατσω να σκεφτω αν θα μου αρεσει αυτο το επαγγελμα και αν θα μπορω να ανταπεξελθω,επισης οταν λεω κατι με υπολογιστες εννοω οτι θα ηθελα να ακολουθησω ενα επαγγελμα που ασχολειται με υπολογιστες απλα υπαρχουν τοσες πολλες σχολες με πληροφορικη για αυτο λεω κατι εννοωντας καποια απο αυτες τις σχολες,τελος σε ευχαριστω Ένας μελλοντικός ντελιβεράς γεννιέται εδώ μέσα! 2
Giorgos_Volos96 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 καλησπερα ειμαι γ λυκειου και σκεφτομαι να περασω εμποροπλοιαρχων λογω υψηλων αμοιβων,ομως επειδη ειναι πολυ δυσκολο επαγγελμα μπορειτε να μου πειτε αλλα επαγγελματα που ο μισθος ξεπερναει τα 2000 το μηνα? Ρε φιλαράκι επειδή δεν βγάζουμε άκρη, αν και αργά γιατί δεν κάνεις ένα τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού;
karapro Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Ρε φιλαράκι επειδή δεν βγάζουμε άκρη, αν και αργά γιατί δεν κάνεις ένα τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού; Δεν πρεπει να πληρωσεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα