Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντα είχα απορία με αυτές τις γυναίκες που αγοράζουν κάτι κουτσομπολίστικα περιοδικά με κάτι τίτλους η Μενεγάκη με το γκόμενο της στην τάδε παραλία... δηλαδή get a life

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εμένα μου εφερναν οι γονείς μου πάρα πολλά του Τερζόπουλου γιατι ειχαν ακρες στις εκδοσεις αλλα και σε παλιατζιδικα. Ακόμα υπάρχουν πολλές κούτες από αυτά σε ένα πατάρι... Επίσης μου έφερναν τζάμπα Κατερινα, Σουπερ Κατερινα και Αφισοραμα αλλα συνηθως τα αγοραζα γιατι ήθελα τα δωρακια πιο πολυ και στο τζαμπε ηταν μονο το περιοδικο.

Επαιρνα και PlayStation που ηταν πανακριβο, αλλα ειχε demo με διαφορα παιχνιδια και διαγωνισμους (ειχα κερδισει κανονικα παιχνιδια απο εκει). Είχα πάρει κι εγώ το FREE μερικές φορές για τα πρόστυχα που είχε, όπως και διάβαζα συχνά το 9, πάλι για τα πρόστυχα.

Σε πιο αθώο κλίμα, έπαιρνα Τα Σαϊνια. Γενικά μου άρεσαν πολύ τα περιοδικά, αλλά με το ίντερνετ τα έκοψα.

Τώρα παίρνω στις διακοπές κανένα σταυρόλεξο να περνάει η ώρα.

Δημοσ.

Παλιά έπαιρνα κι εγω: 9, Free, PC Master, RAM, Amiga Format, National Geographic, Science Illustrated, Αθηνόραμα, Metal Hammer, Rock Hard,

Νοσταλγία.

Αλλά τα περισσότερα ήταν πανάκριβα γαμωτο. Τώρα πια δεν αγοράζω κανένα περιοδικό. Με εξαίρεση πολυυυυ σπάνια κανα National Geographic (στ'αγγλικα) για να δίνω πιο πολύ στους μαθητές μου να διαβάζουν κανα άρθρο.

• Like 1
Δημοσ.

δεν επαιρνε κανεις sporty jr?

Έπαιρνα εγώ, και top scorer έπαιρνα, και auto-trith και moto-trith απλά για να τα ξεφυλλίσω..Ακόμα κλαίω το 5€ που έδινα καθημερινά εκείνη την εποχή που έδινα καθημερινά στον περιπτερά..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...