redarmada Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Καλημερα παιδια πριν λιγες μερες κατεβασα απο το steam ενα παλιο παιχνιδι συγκεκριμενα το Μarc ecko getting up (νοσταλγια απο ps2) ενω τα πρωτα λεπτα τρεχει smooth μετα αρχιζει και κανει κατι σαν stuttering,μικροκολληματακια καπως ετσι αλλα τα frames δεν πεφτουν μενουν σταθερα 60 και αυτο ειναι που μου κανει εντυπωση.Δοκιμασα να το τρεξω και απο ssd και απο hdd και εκανε ακριβως το ιδιο. Γνωριζει καποιος τι μπορει να φταιει; ειναι του παιχνιδιου η χρειαζετε να κανω καποια αλλαγη στο control panel της καρτας γραφικων;Επισης δοκιμασα να απενεργοποιησω το hyper threading (4770k) μπας και ηταν απο εκει το προβλημα αλλα δεν.. υγ: το pc μου τρεχει για την πλακα το παιχνιδι (sli gtx 770)απενεργοποιησα και το sli απο τον πινακα ελεγχου αλλα τα κολληματα παραμενουν.
Despotas Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δοκίμασε να αλλάξεις τις ρυθμίσεις εδώ (εκεί που λέει High Frame Rate): http://pcgamingwiki.com/wiki/Marc_Eck%C5%8D%27s_Getting_Up:_Contents_Under_Pressure#Video_settings Επίσης βγάλε SLI (όπως έκανες σωστά) και παίξε με Vsync On-Off-Adaptive είτε μέσα από το παιχνίδι είτε από το Nvidia Control Panel.
redarmada Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Aδερφε καταρχη σε ευχαριστω για την απαντηση!Βλεπεις κατι που να θελει αλλαγη παρακατω;επισης το max fps limit το εχει στα 60fps (το εχω κανει bold) ποσο να το παω; υγ: Μεσα απο το παιχνιδι δεν εχει καθολου ρυθμησεις γραφικων οποτε δεν μπορω να πειραξω vsync στο παιχνιδι μονο απο τον πινακα ελεγχου της καρτας θα το τεσταρω τωρα.aiDisabled=false allshadows=true attachments=false cameraCombatRange=180.000000 cameraDistance=100.000000 cameraInvertFirstVert=false cameraInvertThirdHoriz=false cameraInvertThirdVert=false cameraResetDelay=3.000000 charfade=true DBGVar=0 deathtime=4.000000 debugKillAllies=false defaultfov=65.000000 difficultyLevel=2 fixedtick=0 forcecapsules=false fps=false fpsLimit=60 highresmeshes=true highrestextures=true hud=1.000000 inputstream=0 light=0.000000 logCinematics=false logPickupPhysics=false logSplats=false logTriggers=false maxFPSLimit=60 maxlights=8 microsecondmin=0 minsoundreport=false mousespeed=0.500000 noCheat=false nogamepadCheat=false noMusic=false notext=true oldmovementdrop=false physics=false psysDynLightsEnabled=true rumble=true shadows=true singletick=false timermaxcount=20 timeScaleFast=2.000000 timeScaleSlow=0.200000 tips=true triggerLogUnnamed=false useranges=false volume=1.000000 volumefx=0.800000 volumemusic=0.800000 volumevoice=0.950000 warn_animation=true warn_audio=true warn_characterart=true warn_cinematics=true warn_design=true warn_environmentalart=true warn_fxart=true warn_leveldesign=true warn_miscart=true warn_programming=true warn_scripting=true watchmode=0 watchrange=256.000000
Despotas Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Βάλτο στο 100 και μετά παίξε με Vsync στο Nvidia Control Panel.
redarmada Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Το vsync μεσα απο το control panel της nvidia για το συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι σαν να μην υπαρχει.Δηλαδη ειτε το ενεργοποιω ειτε οχι δεν αλλαζει τιποτα απολυτως.Αλλαξα το ΜaxFpsLimit στο 100 οπως μου ειπες (χωρις vsync) αλλα η κινηση του παιχνιδιου ηταν λιγο περιεργη (δεν εννοω tearing).Μετα ενεργοποιησα το vsync και αντι να πεσουν τα frames στα 60 συνεχησε να ειναι 100 αρα καμμια διαφορατεσταρα και "προσαρμοσμενο" και off και μισος ρυθμος ανανεωσης αλλα τιποτα καμμια αλλαγη.Παντως αφου ειναι και παλιο και port απο κονσολα τι περιμενω και εγω να παιζει νορμαλ;πολλα ζηταω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα