Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απ το Μαρτιο του 2003 απο ΥΕ ΕΡΓΑΤΗΣ μετατάχθηκα σε ΗΛ/ΓΟ ΜΗΧ/ΚΟ ΤΕ στον Δημο που δουλευω, αναγνωριστηκε δλδ το πτυχίο μου, πριν ενα μηνα ανακαλυψα οτι οι υπαλληλοι της μισθοδοσιας δεν ειχα στειλει την μεταβολη μου στο ΙΚΑ για να μου αλλαξουν ενσημα, τωρα επειδη μάλλον παιζει προστιμο τα εχουν κανει τατσι μιτσι μεταξη τους (υπαλληλοι Δημου με υπαλληλους ΙΚΑ) και αρνούνται να μου κανουν την αλλαγη ενσημων απ το 2013 άλλα θελουν να κανουν την αλλαγη απ το Ιουνιο του 2015, ξερει κανεις που πρεπει να απευθηνθω για να τους δεσω κομπο?

Δημοσ.

offtopic:

Υπάρχουν διαφορετικά "είδη" ενσήμων ?

είχα την εντύπωση ότι υπάρχουν απλά και βαρέα, όχι ανάλογα με το επάγγελμα/ειδικότητα.

Δημοσ.

offtopic:

Υπάρχουν διαφορετικά "είδη" ενσήμων ?

είχα την εντύπωση ότι υπάρχουν απλά και βαρέα, όχι ανάλογα με το επάγγελμα/ειδικότητα.

οι ηλεκτρολόγοι-μηχανικοί έχουν βαρέα ένσημα?

Δημοσ.

Όχι. Αν δεν κάνω λάθος, οι μηχανικοί ΤΕ δεν ασφαλίζονται στο ΤΣΜΕΔΕ, οπότε δεν ασφαλίζονται διαφορετικά.

Οι μηχανικοί ΠΕ που ασφαλίζονται στο ΤΣΜΕΔΕ, έχουν διαφορετικό ΚΠΚ (131 ασθένεια σε χρήμα), όχι όμως οι ΤΕ. Εσείς είστε κανονικά ΙΚΑ ΚΠΚ 101, όπως ήσουν φαντάζομαι και πριν.

Αυτό που αλλάζει είναι ο κωδικός ειδικότητας και δε βλέπω το λόγο να κάθεσαι να σκας. Δεν παίζει ρόλο κάπου, εκτός αν θέλεις να παραιτηθείς (λολ) και να δώσεις στον επόμενο εργοδότη σου αποδεδειγμένη προϋπηρεσία.

Μην είστε τόσο καχύποπτοι, δεν κάνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...