Gkostas2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Καλησπέρα απο μένα, ξέρετε πως μπορώ να υπολογίσω τον καθαρό μισθό μιας και οι εταιρείες δουλεύουν πλέον μόνο με μικτά; Έχω μια προσφορά εργασίας για 950€ μικτά και ψάχνω να βρω πόσο ακριβώς θα παίρνω μιας και όλοι μου λένε στο περίπου. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Unabomber Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Try here http://aftertax.gr Η προσφορα εργασιας μηπως ειναι για ασφαλιστικη εταιρια ? 1
Gkostas2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Try here http://aftertax.gr Η προσφορα εργασιας μηπως ειναι για ασφαλιστικη εταιρια ? Όχι καμία σχέση σε εταιρεία μάρκετινγκ είναι. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Πάντως, 150 ευρώ κρατήσεις ΙΚΑ για μια σύνταξη που δεν θα πάρω ποτέ και για παροχές υγείας που έχω όπως και όταν ήμουν άνεργος (δλδ σχεδόν μηδενικές) κοροϊδία πραγματικά... 5
Apoll Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Είστε σίγουροι ότι οι υπολογισμοί στην σελίδα είναι σωστοί; Γιατί έβαλα το ίδιο αριθμητικά εισόδημα που πέρνω Αγγλία, και στην Ελλάδα χρειάζεται να πληρώσω 20% περισσότερο φόρο. Αν βάλω το πραγματικό εισόδημα σε ευρώ (με £0.72 = 1 ευρώ), ο φόρος ανεβαίνει και χρειάζεται να πληρώνω στην Ελλάδα £1230 επιπλέον φόρο, το μήνα. 75% παραπάνω απ' ότι πληρώνω στην Αγγλία Και μετά λένε οι Έλληνες δεν πληρώνουν φόρους,...
GreyHorse Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Είστε σίγουροι ότι οι υπολογισμοί στην σελίδα είναι σωστοί; Γιατί έβαλα το ίδιο αριθμητικά εισόδημα που πέρνω Αγγλία, και στην Ελλάδα χρειάζεται να πληρώσω 20% περισσότερο φόρο. Αν βάλω το πραγματικό εισόδημα σε ευρώ (με £0.72 = 1 ευρώ), ο φόρος ανεβαίνει και χρειάζεται να πληρώνω στην Ελλάδα £1230 επιπλέον φόρο, το μήνα. 75% παραπάνω απ' ότι πληρώνω στην Αγγλία Και μετά λένε οι Έλληνες δεν πληρώνουν φόρους,... Για τον λόγο ότι έχεις μεγάλο εισόδημα για τα ελληνικά δεδομένα. Αν πάρεις το βασικό μισθό της Αγγλίας όμως πχ και τον συγκρίνεις με αντίστοιχα ποσά στα ελληνικά δεδομένα, η φορολογία στην Ελλάδα ίσως να βγει μεγαλύτερη.
Chrisxxx Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Όχι καμία σχέση σε εταιρεία μάρκετινγκ είναι. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Πάντως, 150 ευρώ κρατήσεις ΙΚΑ για μια σύνταξη που δεν θα πάρω ποτέ και για παροχές υγείας που έχω όπως και όταν ήμουν άνεργος (δλδ σχεδόν μηδενικές) κοροϊδία πραγματικά... Δεν εχεις παροχες υγείας σαν ανεργος, εκτός και αν ήσουν ασφαλισμένος στο ταμείου καποιου γονιου. Αυτό μετά απο καποια ηλικία δεν θα ισχυε. Το συνταξιοδοτικο εντάξει, δεν εχει κανενα νοημα ισως να το πληρώνουμε, οι παροχες υγείας έχουν.
defacer Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Το συνταξιοδοτικο εντάξει, δεν εχει κανενα νοημα ισως να το πληρώνουμε Καλώς ή κακώς, ίσως οι γονείς/παππούδες μας να έχουν κάτι να πουν πάνω στο θέμα.
Unabomber Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Είστε σίγουροι ότι οι υπολογισμοί στην σελίδα είναι σωστοί; Γιατί έβαλα το ίδιο αριθμητικά εισόδημα που πέρνω Αγγλία, και στην Ελλάδα χρειάζεται να πληρώσω 20% περισσότερο φόρο. Αν βάλω το πραγματικό εισόδημα σε ευρώ (με £0.72 = 1 ευρώ), ο φόρος ανεβαίνει και χρειάζεται να πληρώνω στην Ελλάδα £1230 επιπλέον φόρο, το μήνα. 75% παραπάνω απ' ότι πληρώνω στην Αγγλία Και μετά λένε οι Έλληνες δεν πληρώνουν φόρους,... Mε ενα quick search βρηκα και αλλο tool ως ''επαληθευση'' σε περιπτωση που η πρωτη σελιδα δεν τα εβγαζε σωστα.... Τσεκαρετε το.... http://www.misthodosies.gr/el/%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1/%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%87%CF%8E%CE%BD-2015 ps: Δεν εχω ιδεα απο φορολογιες,κρατησεις κλπ στην Ελλαδα, οποτε μπορει να ειναι και λαθος οι σελιδες... Στο UK παντως μια χαρα μας τον φορανε τα καργιολια....
Sorath Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μια χαρά είναι οι υπολογισμοί. Δυστηχώς..... Χαμένα λεφτά στην κυριολεξία. Αν τα λεφτά που δίναμε το χρόνο πχ στο ΙΚΑ τα έδινες σε ιδιωτική ασφαλιστική, μόνο πίπες δεν θα σου έκαναν κάθε φορά που θα πήγαινες νοσοκομείο. 2
GreyHorse Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μια χαρά είναι οι υπολογισμοί. Δυστηχώς..... Χαμένα λεφτά στην κυριολεξία. Αν τα λεφτά που δίναμε το χρόνο πχ στο ΙΚΑ τα έδινες σε ιδιωτική ασφαλιστική, μόνο πίπες δεν θα σου έκαναν κάθε φορά που θα πήγαινες νοσοκομείο. Καλά, κάπνιζε εσύ και περίμενε αποζημίωση από ιδιωτική ασφάλεια αν πάθεις κάτι που έχει έστω την παραμικρή πιθανότητα να προκλήθηκε από τσιγάρο. Ή ξέρω γω μάζευε κάθε χρόνο 2-3 κλήσεις για κράνος και αν χτυπήσεις με μηχανάκι περίμενε να δώσει λεφτά η ιδιωτική για εγχείριση. Ή έχε ήδη κάποια ασθένεια πχ διαβήτη και προσπάθησε να ασφαλιστείς ιδιωτικά. 1
genius_13 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δεν εχεις παροχες υγείας σαν ανεργος, εκτός και αν ήσουν ασφαλισμένος στο ταμείου καποιου γονιου. Αυτό μετά απο καποια ηλικία δεν θα ισχυε. Το συνταξιοδοτικο εντάξει, δεν εχει κανενα νοημα ισως να το πληρώνουμε, οι παροχες υγείας έχουν. Αν έχεις κάρτα ανεργίας και είσαι μέχρι 29 μπορείς να ασφαλιστείς στο ΙΚΑ. 1
Praetorianos Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δεν εχεις παροχες υγείας σαν ανεργος, εκτός και αν ήσουν ασφαλισμένος στο ταμείου καποιου γονιου. Αυτό μετά απο καποια ηλικία δεν θα ισχυε Δηλαδη τι γινεται αν καποιος εμφανιστει στο νοσοκομειο και ειναι ανασφαλιστος?
zio10 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Όχι καμία σχέση σε εταιρεία μάρκετινγκ είναι. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Πάντως, 150 ευρώ κρατήσεις ΙΚΑ για μια σύνταξη που δεν θα πάρω ποτέ και για παροχές υγείας που έχω όπως και όταν ήμουν άνεργος (δλδ σχεδόν μηδενικές) κοροϊδία πραγματικά... Μόνο 150€ είναι το ΙΚΑ;!
Sorath Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Καλά, κάπνιζε εσύ και περίμενε αποζημίωση από ιδιωτική ασφάλεια αν πάθεις κάτι που έχει έστω την παραμικρή πιθανότητα να προκλήθηκε από τσιγάρο. Ή ξέρω γω μάζευε κάθε χρόνο 2-3 κλήσεις για κράνος και αν χτυπήσεις με μηχανάκι περίμενε να δώσει λεφτά η ιδιωτική για εγχείριση. Ή έχε ήδη κάποια ασθένεια πχ διαβήτη και προσπάθησε να ασφαλιστείς ιδιωτικά. Όχι μόνο έχω αποζημιωθεί κι εγώ και η οικογένειά μου σε αρκετά περιστατικά κανονικότατα, αλλά σε κάποια έβγαλα και χρήματα παραπάνω (νόμιμα). Επίσης, επειδή δουλεύω κι εγώ και η γυναίκα μου σε ασφαλιστική, έχουμε δει χιλιάδες αποζημιώσεις από μικρά ποσά μέχρι τεράστια που έχουν δοθεί στους πελάτες. Δεν έχω διάθεση για αντιπαράθεση. Αν κάποιος προτιμά το ΙΚΑ απο την ιδιωτική ασφάλιση, δικαίωμά του. Προσωπικά, προτιμώ το δεύτερο μιας και έχω αρκετές εμπειρίες και απο τους δύο.
Chrisxxx Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δηλαδη τι γινεται αν καποιος εμφανιστει στο νοσοκομειο και ειναι ανασφαλιστος? Θελω να πιστευω οτι περιθαλπτεται, εστω και με παρακαλια ή στη ζουλα. Δεν ξερω τι γινεται αν χρειαστει εισαγωγη, αρα και χαρτια, οχι απαραιτητα για κατι πολυ σοβαρο. Αν παει να κανει ομως τιποτα εξετασεις αιματος κλπ δεν μπορεί. Μικρα τα ποσα βεβαια σε σχεση με όσα θα εδινε συνολικα για την ασφάλιση του. Όπως και να εχει ομως, ειναι χρησιμη μια ασφαλιση υγείας και ακομα πιο χρησιμο ενα καλο δημοσιο συστημα υγείας που κραταει σε υψηλά επίπεδα και το ιδιωτικό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα