.::NikoS::. Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Φτιάχνεις τις σιτες... Τι περιμενεις δηλαδη με τρυπιες σιτες; Αν απλα θες να σκοτωσεις μαζικά τα κουνουπια που εχουν ηδη μπει ψεκασε λιγο Raid στον αερα και φυγε απο το δωματιο για αρκετη ωρα Δοκιμασμενο. Ψεκαζε η μανα μου σε ολα τα δωματια πριν φυγουμε απο το σπιτι και μετα δεν ειχε τιποτα μεσα. Βεβαια γυρνουσαμε μετα απο ωρες και φυσικα προσεχαμε στην εισοδο μας να μην μπουν αλλα κουνουπια παλι.
AntiCambeR Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Πηγαινε σε 1 λιμνη και μαζεψε μερικα βατραχια. Θα καταπιουν ολα τα κουνουπια.Χλαπ χλαπ! Οικολογικη και ανεξοδη λυση. 2
therock Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Μετα ενα φιδι να φαει τα βατραχια,ενα κροκοδειλο να φαει τα φιδια, καποιον σκοτωσει τον κροκοδειλο, και γω να σκοτωσω τον κυνηγο. Και μετα θα κοιμαμε ησυχος 5
aris1986 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Παιδια ενα κουνουπι χτες με ξεσκισε εκανε επιδρομη στα αυτια μου. Επεσα στις 03:00 να κοιμηθω και ειχε παει 4 παρα εξαιτιας του κώνωπα, ενα δακρυ απελπισιας ετρεξε απο το ματι μου. Οποτε βγαινω απο το δωματίο βρίσκω το κατσαριδοκτονο τραβαω το κρεβατι ψεκαζω τον τοιχο που ακουμπουσε το κρεβατι, ψεκαζω την μπαλκονοπορτα περιμενω 5 λεπτα και σαπισα στον υπνο. Δεν ειναι ο σωστος τροπος αλλα με τρελανε.
kontrakultura Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 - Επισκευάζεις/αντικαθιστάς τις σίτες. -Τα τέζα/baygon και λοιπά σπρέι από το σουπερμάρκετ δεν κάνουν δουλειά, άσε που λόγω των προωθητικών αερίων που περιέχουν τα περισσότερα καταλήγουν στα πνευμόνια μας και όχι στων κουνουπιών... Αγοράζεις από κατάστημα με γεωργικά φάρμακα ένα χαμηλής τοξικότητας αλλά υψηλής αποτελεσματικότητας σωστό εντομοκτόνο π.χ. FENDONA, το αραιώνεις με νερό σύμφωνα με τις οδηγίες και με ένα ψεκαστήρι ψεκάζεις καλά τους τοίχους, παντζούρια, χαραμάδες, σιφώνια, γλάστρες κλπ. επιφάνειες που κάθονται τα κουνούπια, έξω και μέσα από το δωμάτιό σου...αερίζεις καλά και δεν ακουμπάς μέχρι να στεγνώσει τελείως, μετά χρησιμοποιείς κανονικά το χώρο. Αν δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο, καλείς κάποιο συνεργείο απεντόμωσης να το κάνει. - Χρησιμοποιείς κάποιο εντομωαπωθητικό, υγρό, ταμπλέτα που συνδέεται σε μπρίζα. Ή φιδάκι, αν δεν σε ενοχλεί η μυρωδιά. Πάντα όμως σε χώρο που αερίζεται καλά, σε συνδυασμό με τις σίτες και ανοιχτά παράθυρα δηλαδή. 1
Mikeasdf Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Στο στρατο ειχαμε κατι κουνουπελαια στα ιατρεια που καναν θαυματα.Εριχνα 3 σταγονες γυρω απο το κρεβατι μου και δε με πλησιαζε τιποτα ολο το βραδυ με ανοιχτα παραθυρα στην Κυπρο, καλοκαιρι.Κριμα που ξεχασα να "παρω" μερικα στον επαναπατρισμο Ο βασιλικος δε κανει και πολλα, εχουμε στο χωριο και ακομα και πανω του να καθομαι θα ερθουν κουνουπια Τα πιο αποτελεσματικα ειναι τα φιδακια και αυτα που βαζεις στην πριζα. 1
panos2171 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Kαλά με αυτό του στρατού δε σε πλησιάζει τίποτα. Παίζει να ναι χειρότερο και από το σκόρδο. 2
xifiassamsung Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 αν υπαρχουν επιμονα κουνουπια μαλλον εκει γυρω εχει λιμναζοντα νερα πχ γλαστρες με πιατακι,καποια λεκανη,καποιο μπιτονι για το αιρκοντισιον απο καπου ανεφοδιαζονται κ επιτιθονται οσα κ να σκοτωσεις θα βγαινουν.ψαξε για τα παλιονερα να σωθεις.μπαλκονι ακαλυπτος δε ξερω. καλες ταμπλετες που δουλεουν ειναι οι τεζα.κ δεν μυριζουν καθολου.
therock Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δεν ειναι θεμα σιτας παντως, κανουν κατι εργασιες στο μπανιο και μαλλον πρεπει να βγαινουν απο το βοθρο και κατι σωληνες που σπασαν στο πατωμα. Και δε τελιωνουν ποτε Θελω να μη με ενοχλουν το βραδυ που κοιμαμε, φιδακι δε μπορω να αναψω καθως κοιμαμαι, τωρα γλαστρακια διπλα στο κρεββατι, ή τεζα ταμπλετα παλι αμφιβαλλω Λεω να δοκιμασω αυτο ελπιζω να μην ειναι μουφα http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=37553&subid=2&pubid=129421156 http://faghta-giagias.blogspot.com/2012/05/blog-post_7159.html
therock Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Χθες δοκιμασα παντως σε ενα μπουκαλο νερο που κοβεις το λαιμο και τον στρεφεις προς τα μεσα, να βαλω νερο και απορρυπαντικο πιατων που επισης διαβασα. Σημερα ξυπνησα και δεν ειχε μαζεψει ουτε ενα
therock Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Θα το δοκιμάσω ^ Το δοκιμασες τελικα. Εγω δεν πρεπει να πετυχα την αναλογια και μου βγηκε σα ψωμι. Χρησιμοποιησα και μικρο μπουκαλακι γιατι δεν εχει εναμισολιτρο και δεν εχει χωρο κατω απο το λαιμο και δεν εκανα τπτ
funbreaker Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Εγώ πήρα αυτό που τα έλκει με το φως και μετά τα καίει. Δεν έχω προσδιορίσει ακόμα αν είναι αποτελεσματικό. Το έχει κανείς?
therock Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Σκεφτηκα και γω κατι τετοιο. Εσυ θα μας πεις που το εχεις ομως αν κανει. Εγω σκεφτηκα πως θα κανει θορυβο στο υπνοδωματιο γιατι συνεχεια θα κροταλιζει με οσα καιει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα