InTheEnd Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Παιδιά θέλω να φτιάξω λογαριασμό Paypal(Έχω κανα 2 χρόνια αλλά unverified) για να βγάζω/βάζω λεφτά,και μου πρότειναν μια προπληρωμένη κάρτα,και την τράπεζα πειραιώς γιατί έχει και το Web banking μήπως ξέρει να μου πει κανείς τι χρειάζεται για να βγάλω την προπληρωμένη κάρτα? Εκτός από ΑΦΜ/Ταυτοτητα/5€
kraken92 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Εκκαθαριστικό, Ταυτότητα και σου βγάζουν τη κάρτα επιτόπου. 5 Ευρώ δεν χρειάζεται να έχεις μαζί σου εκτός και αν άλλαξε κάτι πριν απο 4 μήνες που έβγαλα εγώ τη δικιά μου. Τα 5 ευρώ θα αφαιρεθούν στη πρώτη κατάθεση που θα κάνεις. Τip: Εμένα το μόνο που με ενόχλησε με τη Πειραιώς είναι οτι όταν θες να κάνεις κάποια κατάθεση απο ΑΤΜ στο λογαριασμό σου για να πραγματοποιήσεις κάποια αγορά online αργότερα χρησιμοποιείς φακελάκι που σημαίνει οτι θα μπουν την επόμενη εργάσιμη, αν είναι σ/κ δηλαδή περιμένεις μέχρι τη δευτέρα γιατί είναι πολύ δύσκολο να αξιωθούν και να βάλουν καταμετρητή.
InTheEnd Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Χμμ,ναι αυτό το εκκαθαριστικό τι είναι και που το βρίσκω? Γιατί έχω 2 βδόμαδες που έκλεισα τα 18 και τώρα μπαίνω στο κλίμα με τα ΑΦΜ κτλπ... Έχεις κάποια άλλη τράπεζα να μου προτείνεις?
serdakis Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Εκκαθαριστικο βγαζεις online απο το gsis. Εσυ δεν εχεις εκαθαριστικο γιατι δεν εχεις κανει ακομα δηλωση στην εφορια, και ουτε θα κανεις μεχρι να εχεις καποιο εισοδημα. Πηγενε να ρωτησεις να μπορεις να βγαλεις με λογαριασμο ΔΕΚΟ αν και δεν νομιζω. Επισης ισως μπορεις να βγαλεις χαρτί από τη ΔΟΥ ότι δεν υποχρεούσαι να κάνεις φορολογική δήλωση. Επισης αν βαλεις προπληρωμενη καρτα, καθε φορο που θα την φορτιζεις θα πληρωνεις καποια χρηματα, Το καλυτερο ειναι να βαλεις σαν καρτα στο paypal, την χρεωστικη(καρτα ΑΤΜ) που θα σουν δωσουν απο την τραπεζα, που τραβαει λεφτα κατευθειαν απο το λογαριασμο Ελπιζω να μην κανω καπου λαθος. Αν ναι ας με διορθωσει καποιος
InTheEnd Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Εκκαθαριστικο βγαζεις online απο το gsis. Εσυ δεν εχεις εκαθαριστικο γιατι δεν εχεις κανει ακομα δηλωση στην εφορια, και ουτε θα κανεις μεχρι να εχεις καποιο εισοδημα. Πηγενε να ρωτησεις να μπορεις να βγαλεις με λογαριασμο ΔΕΚΟ αν και δεν νομιζω. Επισης ισως μπορεις να βγαλεις χαρτί από τη ΔΟΥ ότι δεν υποχρεούσαι να κάνεις φορολογική δήλωση. Επισης αν βαλεις προπληρωμενη καρτα, καθε φορο που θα την φορτιζεις θα πληρωνεις καποια χρηματα, Το καλυτερο ειναι να βαλεις σαν καρτα στο paypal, την χρεωστικη(καρτα ΑΤΜ) που θα σουν δωσουν απο την τραπεζα, που τραβαει λεφτα κατευθειαν απο το λογαριασμο Ελπιζω να μην κανω καπου λαθος. Αν ναι ας με διορθωσει καποιος Τι εννοείς με το "κάθε φορά που θα την φορτίζω" ? εννοείς όταν κάνω κατάθεση/ανάληψη? ναι το ξέρω είναι γύρω στα 2€ αν λες για αυτό.... Τώρα αυτό με το εκαθαριστικο είναι που με απασχολεί από την στιγμή που έχω 0 εισόδημα...
serdakis Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 ναι ναι αυτο εννοω Πηγαινε στην τραπεζα να ρωτησεις
kraken92 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Εγω πριν αναφέρθηκα στη χρεωστική της Πειραιώς σορρυ αν σε μπέρδεψα.. :/
.:Cabal:. Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Εάν έχεις κλείσει τον 18ο χρόνο τότε υποχρεούσαι να κάνεις μηδενική φορολογική δηλωση και αυτό το εκκαθαριστικό θα χρησιμοποιήσεις. Όσον αφορά την φόρτιση της κάρτας με φακελάκι για την τράπεζα Πειραιώς υπάρχουν σε πολλά μέρη ΑΤΜ της που υποστηρίζουν την online κατάθεση, βάζεις δηλαδή τα χρήματα στην σχισμή και μπαίνουν άμεσα. (Δεν μιλάω για τα μηχανήματα αυτόματων συναλλαγών που έχουν μέσα στην τράπεζα. Απλά να γνωρίζεις στην περίπτωση της online κατάθεσης πρέπει να κάνεις καταθέσεις σε 20ευρα ή 50ευρα. Sent from my iPhone using Insomnia
InTheEnd Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δηλαδή να πάω στην εφορία και να κάνω μηδενική φορολογική δήλωση? και θα τους πάω αυτό και καλά? δεν θέλω Χρεωστική παιδιά,προπληρωμένη κάρτα θέλω!
kraken92 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Αυτο που σου λέμε είναι οτι δεν έχει διαφορά, απλά με τη προπληρωμένη πληρώνεις κάθε φορά που θέλεις να τη φορτίσεις. Γι' αυτό το λόγο συμφέρει να βγάλεις χρεωστική για online αγορές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα